- 19 Ekim 2016
- 17
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi fatdegilfit
-
afiyet olsun canım istedigin kiloya ulasıcagına eminim aksamları olabildigince erken yemeye bak sadeceGünaydın,
Normalde her haftasonu sabahları erkenden kalkıp koşarım. Bu sabah regl olduğumdan gidemedim.
8.10 Kalkış 1 Bardak Su
8.30 Kahvaltı
-Biraz Peynir
-Salatalık, domates (Zeytinyağlı)
-Yumurta
-Zeytin
afiyet olsun canım istedigin kiloya ulasıcagına eminim aksamları olabildigince erken yemeye bak sadece
başarmanın yarısı inanmaktır sizde inanmısınız cogu gitmis azı kalmıs diyebilirizÇok teşekkürler destek olduğunuz için.
Bende Binge Eating denilen psikolojik bir rahatsızlık var. O yüzden sürekli al ver al ver şeklinde kilo problemim çok olmasa da var. Bu sefer olucak ama bende eminim:)
binge eating nedir acabaÇok teşekkürler destek olduğunuz için.
Bende Binge Eating denilen psikolojik bir rahatsızlık var. O yüzden sürekli al ver al ver şeklinde kilo problemim çok olmasa da var. Bu sefer olucak ama bende eminim:)
Merhaba,binge eating nedir acaba
anladim canim benim insallah biran önce sağlığına kavuşursun..Merhaba,
Binge Eating Disorder (BED) anoreksi veya bulimia gibi bir yemek yeme bozukluğu canım. Tıkanırcasına yemek yeme sendromu olarak da biliniyor. Böyle sık sık aç olmasanda, midede bir rahatsızlık hissedene kadar kısa sürede çok miktarda yeme durumu. Yani şöyle anlatayım öyle ataklar geliyor ki 1 saatte 6000, 7000kcal aldığımı bilirim. Duramıyosun, durduramıyosun. Tıkanırken, beyninin yapma dediğini ama bırakamadığını düşün. Böyle bir lanet. Sonra pişman oluyosun, aynalardan kaçıyosun. 2, 3 gün dikkat ettin düzene girdin diyelim bir şey mi canını sıktı hoop başa dön buzdolabının önündesin. Böyle kaçamak gibi düşünmeyin. Kaç kere markete koşup poşet poşet abur cuburu yediğimi, 2,3 paket makaranayı pişmeden soslayıp yediğimi biliyorum. Öyle işte, yazınca bunları yine kendimden iğrendim ama olsun herkes bilsin, yüzüme de vurulsun.
Psikolojik yardım alıyorum, eskisi gibi ataklarım olmuyor. Ama diyette yapamıyorum o döngünden çok yoruldum. Bu yüzden bu günlüğü açtım.
Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.
İyi geceler
Canimm Allah yardimcin olsun uaMerhaba,
Binge Eating Disorder (BED) anoreksi veya bulimia gibi bir yemek yeme bozukluğu canım. Tıkanırcasına yemek yeme sendromu olarak da biliniyor. Böyle sık sık aç olmasanda, midede bir rahatsızlık hissedene kadar kısa sürede çok miktarda yeme durumu. Yani şöyle anlatayım öyle ataklar geliyor ki 1 saatte 6000, 7000kcal aldığımı bilirim. Duramıyosun, durduramıyosun. Tıkanırken, beyninin yapma dediğini ama bırakamadığını düşün. Böyle bir lanet. Sonra pişman oluyosun, aynalardan kaçıyosun. 2, 3 gün dikkat ettin düzene girdin diyelim bir şey mi canını sıktı hoop başa dön buzdolabının önündesin. Böyle kaçamak gibi düşünmeyin. Kaç kere markete koşup poşet poşet abur cuburu yediğimi, 2,3 paket makaranayı pişmeden soslayıp yediğimi biliyorum. Öyle işte, yazınca bunları yine kendimden iğrendim ama olsun herkes bilsin, yüzüme de vurulsun.
Psikolojik yardım alıyorum, eskisi gibi ataklarım olmuyor. Ama diyette yapamıyorum o döngünden çok yoruldum. Bu yüzden bu günlüğü açtım.
Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.
İyi geceler
anladim canim benim insallah biran önce sağlığına kavuşursun..
sanirim bende de öyle bir sey var da ilgimi cekti o yüzden sordum psikolojik tedavi nasil oluyor acaba
afiyet olsun canim :)Günaydın bu arada,
Sabah çok güzel uyandım.
-Küçük bir tost
-Yumurta
-Zeytin
-Salatalık ve domates
-Top peynirlerden yedim.
Bu hafta sonu sporumu istediğim gibi yapamadım ama olsun. Şimdi akşama kadar ders çalışmam lazım. Güzel haftasonları herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?