1 OCAKTA FİTİZ

fatdegilfit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
17
12
3
28
Merhaba kızlar,
Geçen sene psikolojik sebeplerden dolayı 49 kiloya kadar düştüm. Boyum 1.60 bu arada. Ama yine psikolojik sebeplerden dolayı tam 10 kilo aldım. Şuan da 59-60 arası gidip geliyorum.
Bu günlüğü açmaktaki amacım aç kalarak veya kendime eziyet ederek hızlı kilolar değil, bir beslenme ve spor düzeni oluşturup hedefim olan 1 ocakta kaç kilo olacağımı hep birlikte görmek.
Her gün belli bir mottoyla yazıma başlayıp ne yediğimi neler yaptığımı paylaşacağım.
Görüşmek üzere yarın başlıyoruz :)

Günaydın,
Normalde her haftasonu sabahları erkenden kalkıp koşarım. Bu sabah regl olduğumdan gidemedim.
8.10 Kalkış 1 Bardak Su
8.30 Kahvaltı
-Biraz Peynir
-Salatalık, domates (Zeytinyağlı)
-Yumurta
-Zeytin

Günaydın,
Normalde her haftasonu sabahları erkenden kalkıp koşarım. Bu sabah regl olduğumdan gidemedim.
8.10 Kalkış 1 Bardak Su
8.30 Kahvaltı
-Biraz Peynir
-Salatalık, domates (Zeytinyağlı)
-Yumurta
-Zeytin
afiyet olsun canım istedigin kiloya ulasıcagına eminim aksamları olabildigince erken yemeye bak sadece

afiyet olsun canım istedigin kiloya ulasıcagına eminim aksamları olabildigince erken yemeye bak sadece

Çok teşekkürler destek olduğunuz için.
Bende Binge Eating denilen psikolojik bir rahatsızlık var. O yüzden sürekli al ver al ver şeklinde kilo problemim çok olmasa da var. Bu sefer olucak ama bende eminim:)

Çok teşekkürler destek olduğunuz için.
Bende Binge Eating denilen psikolojik bir rahatsızlık var. O yüzden sürekli al ver al ver şeklinde kilo problemim çok olmasa da var. Bu sefer olucak ama bende eminim:)
başarmanın yarısı inanmaktır sizde inanmısınız cogu gitmis azı kalmıs diyebiliriz

binge eating nedir acaba
Merhaba,
Binge Eating Disorder (BED) anoreksi veya bulimia gibi bir yemek yeme bozukluğu canım. Tıkanırcasına yemek yeme sendromu olarak da biliniyor. Böyle sık sık aç olmasanda, midede bir rahatsızlık hissedene kadar kısa sürede çok miktarda yeme durumu. Yani şöyle anlatayım öyle ataklar geliyor ki 1 saatte 6000, 7000kcal aldığımı bilirim. Duramıyosun, durduramıyosun. Tıkanırken, beyninin yapma dediğini ama bırakamadığını düşün. Böyle bir lanet. Sonra pişman oluyosun, aynalardan kaçıyosun. 2, 3 gün dikkat ettin düzene girdin diyelim bir şey mi canını sıktı hoop başa dön buzdolabının önündesin. Böyle kaçamak gibi düşünmeyin. Kaç kere markete koşup poşet poşet abur cuburu yediğimi, 2,3 paket makaranayı pişmeden soslayıp yediğimi biliyorum. Öyle işte, yazınca bunları yine kendimden iğrendim ama olsun herkes bilsin, yüzüme de vurulsun.
Psikolojik yardım alıyorum, eskisi gibi ataklarım olmuyor. Ama diyette yapamıyorum o döngünden çok yoruldum. Bu yüzden bu günlüğü açtım.
Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.
İyi geceler

anladim canim benim insallah biran önce sağlığına kavuşursun..

sanirim bende de öyle bir sey var da ilgimi cekti o yüzden sordum psikolojik tedavi nasil oluyor acaba

çok zor olmalı benimde bazen olur ama bu tabi hastalk boyutunda umarım atlatrsınız sizede iyi geceler :)

Canimm Allah yardimcin olsun ua

anladim canim benim insallah biran önce sağlığına kavuşursun..

sanirim bende de öyle bir sey var da ilgimi cekti o yüzden sordum psikolojik tedavi nasil oluyor acaba

Kızlar öncelikle hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız için desteğiniz için

Bu hastalığın en önemli nedeni duygu boşluğu. Yiyerek o boşluğu doldurmaya çalışıyorsun. O yüzden en büyük tedavi o duygu boşluluğunun nedeni bulmak. O yüzden ben 6 aydır bir terapiste gidiyorum. Çok faydasını gördüm. Farkındalığım arttı. Yani bir yardım almak şart. Tek başına bırakılmıyor, ben çok denedim.

Günaydın bu arada,
Sabah çok güzel uyandım.
-Küçük bir tost
-Yumurta
-Zeytin
-Salatalık ve domates
-Top peynirlerden yedim.

Bu hafta sonu sporumu istediğim gibi yapamadım ama olsun. Şimdi akşama kadar ders çalışmam lazım. Güzel haftasonları herkese

afiyet olsun canim :)
neye gore besleniyorsun suan?

bir ay önce beslenme uzmanına gitmiştim. Bir liste vermişti. Dönüşümlü olarak onu uyguluyorum. Hep aynı şeyleri yerim genelde zaten. Günler geçtikçe görüceksiniz :)

İyi akşamlar kızlar,

Bugün sabah güzel bir hiit antremanından sonra kahvaltıda sade menemen yedim.
Öğlen tavuklu yeşil salata, akşamda kremalı çorba içtim.
Şuanda sade bir kahve ile günü kapatıyorum

Sabah erkenden evden çıktığım için top peynirli küçük bir tam buğday tost.
Öğlen elmalı yulaf ezmesi ve büyük bir ayranla ara.
Akşam yoğurtlu ıspanak.
Akşamda sonra ara olarak da bir avuç fıstık ve iki mandalina.

Yatmadan küçük bir hiit antreman yapmayı planlıyorum!!

İyi geceler herkese

Günaydın;
Dün sabah çok erken evden çıktığım için bir avuç çiğ kuruyemişl yedim.
Okula geldiğimde kepekli beyaz peynirli tost.
Öğlen et ve salata.
Akşam bezelye ve peynirli salata.
Yürüyüş ve abs antremanı yaptım.
O yüzden dönüşte 1 dilim ekmekle peynir yedim.
Ara olarakta mandalina ve elma.

Merhaba,
bu sabah yumurta, lor peyniri,yeşillik ve 2 avuç fındık yedim.
Öğlen büyük bir sandviç ekmeğine kaşarlı tost.
Akşam et ve yeşil mercimek. Ara olarak 2 elma ve bir mandalina.
Şimdi 1 dilim tarçınlı kekle kahve içiyorum.
Bugün sadece çok kuruyemiş yedim. Onun pişmanlığındayım. Neyseki akşam yatman bir hiit yaparız.
Yarın da okulum yokmuş. Sabah uzun bir yürüyüş yaparım.
İyi akşamlaar.

Dün o kadar geç gelmişim ki güncellemeyi unuttum.
Tam 59.3 üm bu arada 1 kilo vermişim

Ne kadar sıkmışım aylarca kendimi ona üzülüyorum. Her şeyi yiyerek kilo verebiliyorum, çok da mutluyum. Midemi düşünerek yiyorum. Her şeyden yiyorum. Amaç zaten bu.
"EAT CLEAN TO STAY HEALTHY, EAT BURGER TO STAY SANE"

Dün sabah yumurtalı klasik kahvaltım.
Öğle artı akşam maydanozlu ev köftesi, ve fırında patates.

Bu sabah da canım meyveli bir şeyler çekti.
O yüzden bir mandalina ve iki kivili yulaf ezmesi.
Öğlen flat white.
Öğle artı akşam kocaman bir kase şehriyeli tavuk çorbası ve sade omlet.
Eve gelince kocaman bir kase karışık kuruyemiş yedim ki kalorim tamamlansın.
Şimdi de biraz çalışıp sonra yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

2 gün önce yaptığım hiit antreman o kadar yormuş ki ben hala kaslarım ağrıyor. Bakalım bugün performansım nasıl olucak?
Görüşmek üzere çok konuştum

inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.. bu yeme bozukluğu bende de var seni çok iyi anlıyorum. sürekli kilo alıp veririm en son 90 kilo olmuştum sonra diyet ve sporla 64e düştüm...
sonrası yeniden 73 deli gibi yiyorum.. arka arkaya 5 paket çikolata yediğimi biliyorum tabi bu yeterli oluyor mu hayır.. sürekli bir şeyler yiyorum verdiğim kiloların hepsini almaktan korktuğum için tekrar rejime başladım. sanırım önce kendimi değiştirmem lazım çünkü tekrar kilo versem de bu kafayla devam edersem sonum hep bu şekilde olacak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…