- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi civcivella24
-
Benimde aynı günlerMerhabalar benim de 16 aralık pik 17 aralık çatlama oldu bende 29 unda en geç test yaparım
Ayy yok askim istee bu başlığı çok eskiden açmıştım anılık gibi uzun uzun yazdım sonra ovulasyon erken oldu bat 28 29 kasım benim dpo 12 de test yapma düsüncem var ama emin değilim belirtilerim pms gibiymiş çünküaskim bildirim isaretine bastiginda hepsi okunmus gibi oluyor o yuzden tek tek bakman gerekiyordu belkide ondandir, 1 ocaga kadar beklicek misinnnn simdi
Ayyy senin dpo kaç belirtin var mi bat ne zamanben de peşinizden haber veriyormuşum
daha vakit var canim onzaman kadar bekle belki belirtilerin ve kararin degisirrrr bence yap 12 dpo daaaAyy yok askim istee bu başlığı çok eskiden açmıştım anılık gibi uzun uzun yazdım sonra ovulasyon erken oldu bat 28 29 kasım benim dpo 12 de test yapma düsüncem var ama emin değilim belirtilerim pms gibiymiş çünkü
valla benim regli 17sinde bitti bu hafta ovu haftam muhtemelAyyy senin dpo kaç belirtin var mi bat ne zaman
Ayyy bugünleri de mi görecektikk dodo bize test yap diyo ahahahahdaha vakit var canim onzaman kadar bekle belki belirtilerin ve kararin degisirrrr bence yap 12 dpo daaa
Kiz benim unutkanlık demiştin ya zaten ben b12 düsük biriyim önceliklevalla benim regli 17sinde bitti bu hafta ovu haftam muhtemeltakvımde 9 -11 ocak arası ama takıp etmıcem ondan bakıp gorelım
ayy dodoyu da kendinize benzettiniz iyice hahahahahah ben ki normalde battan once test yapmayin diye kendimi parcalardim ahh nerden nereye jfjxjxkdkAyyy bugünleri de mi görecektikk dodo bize test yap diyo ahahahah
Değişen saçma döngüler belirtiler bu hale getirdi bizi valla napalımayy dodoyu da kendinize benzettiniz iyice hahahahahah ben ki normalde battan once test yapmayin diye kendimi parcalardim ahh nerden nereye jfjxjxkdk
o daha yeni eksinlara baslicak jxjxjxAyyy senin dpo kaç belirtin var mi bat ne zaman
Yav burası bu büyümeyi hakeden bi baslık değildi yaaa utandim simdiBen niyee burayı görmemişimmm kadere de aşk olsun yazdii gavusturmadiiiiBen de 27 kasımda öğrendim ama yine de sizle bekleyebilir miyimmmm
yok ya bu ay farkli bi hissiyat icindeyim muhtemelen kendimi tutamayip yapicagim icin size de yapin diyorum kfnxjxmxkxmxkxkkxmxDeğişen saçma döngüler belirtiler bu hale getirdi bizi valla napalım
Benim de senden farklı bir hissiyatım var hadi inşallah diyelimyok ya bu ay farkli bi hissiyat icindeyim muhtemelen kendimi tutamayip yapicagim icin size de yapin diyorum kfnxjxmxkxmxkxkkxmx
bende yeni gordum biraz senlendirelim dedim civcivime destek olsun diyeeeBen niyee burayı görmemişimmm kadere de aşk olsun yazdii gavusturmadiiiiBen de 27 kasımda öğrendim ama yine de sizle bekleyebilir miyimmmm
Dodii görüşemiyoruz sen ne durumdasın? Neler yaptın anlattt dokullllayy dodoyu da kendinize benzettiniz iyice hahahahahah ben ki normalde battan once test yapmayin diye kendimi parcalardim ahh nerden nereye jfjxjxkdk
olucak olucak inaniyorummmmmBenim de senden farklı bir hissiyatım var hadi inşallah diyelim
Yoldaslarini birakmaz dodobende yeni gordum biraz senlendirelim dedim civcivime destek olsun diyeee
ay sen biraktin gittin biziiiii hjfjxjjxkx askimmmm ben 5inde regl oldum 16 17 tahmini yumurtlama ben 16 oldugunu düşünüyorum bat 29 30 civari bakalim suan belirtileri takipteyimmmm sen naptin doktora gittin miiDodii görüşemiyoruz sen ne durumdasın? Neler yaptın anlattt dokullll
Sende var bi numaralar test mi yaptin itiraf etolucak olucak inaniyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?