1 ocakta test yapıp pozitifi göreceğiz 🌸

askim bildirim isaretine bastiginda hepsi okunmus gibi oluyor o yuzden tek tek bakman gerekiyordu belkide ondandir, 1 ocaga kadar beklicek misinnnn simdi
Ayy yok askim istee bu başlığı çok eskiden açmıştım anılık gibi uzun uzun yazdım sonra ovulasyon erken oldu bat 28 29 kasım benim dpo 12 de test yapma düsüncem var ama emin değilim belirtilerim pms gibiymiş çünkü

daha vakit var canim onzaman kadar bekle belki belirtilerin ve kararin degisirrrr bence yap 12 dpo daaa

Ben niyee burayı görmemişimmm kadere de aşk olsun yazdii gavusturmadiiii Ben de 27 kasımda öğrendim ama yine de sizle bekleyebilir miyimmmm

Ben niyee burayı görmemişimmm kadere de aşk olsun yazdii gavusturmadiiii Ben de 27 kasımda öğrendim ama yine de sizle bekleyebilir miyimmmm
Yav burası bu büyümeyi hakeden bi baslık değildi yaaa utandim simdi oyyyy senin iyi kalbini yerim arkadaşlarıyla umut nöbeti tutuyor

ayy dodoyu da kendinize benzettiniz iyice hahahahahah ben ki normalde battan once test yapmayin diye kendimi parcalardim ahh nerden nereye jfjxjxkdk
Dodii görüşemiyoruz sen ne durumdasın? Neler yaptın anlattt dokullll

Dodii görüşemiyoruz sen ne durumdasın? Neler yaptın anlattt dokullll
ay sen biraktin gittin biziiiii hjfjxjjxkx askimmmm ben 5inde regl oldum 16 17 tahmini yumurtlama ben 16 oldugunu düşünüyorum bat 29 30 civari bakalim suan belirtileri takipteyimmmm sen naptin doktora gittin mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…