1 ocakta test yapıp pozitifi göreceğiz 🌸

Hcg hızlı salınırsa normaldirr yaaa hiç testin var mı sabah bir dene silik görürsün belki yerleşme ağrısı gibi bir şey hissettin mi ondan sonra 3 4 gün sayarak da erken bir test yapabilirsin
Ara ara ağrım oluyor ama chat gbt erken diyor lanet olası var testim stokladım

Ara ara ağrım oluyor ama chat gbt erken diyor lanet olası var testim stokladım
Ben chat gbt yi sildim sen düşün gemini var ya onu kullanıyorum dpo 8 dpo 10 dpo 12 erken test zamanları silik de olsa çizgi çıkabilir tabi şart değil senin dpo tam kaç bugün dpo 10 da yap bence ağrın olduysa

Kızlar hepinize tekrar tekrar soruyorum unutuluyor başta tabloya yazabilirim mantıklı gelirse ama kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar başlığında da çok güzel tablo var bilginiz olsun oranın admininin çok ama çok eline sağlık

Orayı da takipteyim

Ayy hoşgeldin hoşgeldinnn
Hoşbuldukkk bir şey soracaktım benim reglim aylardır çok düzenli ovülasyon testi kullanıyorum 17 sinde pik yapıyor ayın 30 unda regl oluyorum. Bu ayda 17 aralıkta pik yaptı. Normalde aşırı göğüs hassasiyetim kasık ağrım olurdu regl den 10 gün önce başlardı. Şuan hiç bir değişiklik yok. Neden olabilir acaba

18 i çatlama olarak alsak dpo 5 gibi bugün, normalden farklı şeyler anlamlı olur bebis, mesela senin kasık ağrın dpo 4 gibi mi başlıyordu, yerleşme döneminde de ağrı vb belirtiler yaşanıyor ama herkes bir değil mesela dpo 10 gibi yerleşme yaşayacağın için belirti vermiyor olabilir

Evet kuzum çok çok ağrılı olurdu hatta hassasiyetlerim ve hep aynı olurdu bu ay daha hiç başlamadı. Bir iki gün daha gözlemlemeye devam edeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…