- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 739
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi civcivella24
-
Güzel şeyler ben inanıyorumay sorma şekerim bakalım n eler bekliyor bizi ilerleyen günlerde
test yapacağızKızlar haftasonu ne varr?
Askım bak herkese diyorum dua ediyorum diye herkese dua ediyom gerçekten sana da bi tık fazla edicem sözAh civcivim beni güldürdün ne güzel topik olmuş böyle inşallah art arda güzel haberler verirsiniz daha sonra da ben sonrada bebisleri konuşuruz
aminnnnnnTest günleri geliyor askim vignettenin 30 aralık tgbptn 29 aralık test yapmayı düsünüyoo biz yılın son gebeleri oluruz seneyi hamiş kapatırız inşallah
esim acti yine o sekilde koymustumKoyarken nasi koydun nasiii, senin stogun yok yani hayretlerrr bi seyler dodi
Yavrum sen kimyasal geçirmişsin geçmiş olsun konuşamadık hiçAh civcivim beni güldürdün ne güzel topik olmuş böyle inşallah art arda güzel haberler verirsiniz daha sonra da ben sonrada bebisleri konuşuruz
daha 6 7 dpo ne embriyosu kiz daha minik zigot o fjdjfkfklxSenin zigot embriyo oluyo su an güncelleme basarili
ablammm yasa hurmeten diyorum ismini de bilmedigimden 10 yas var aramizda isimle hitap edemem jfjfjxjdk ama tas gibisin ben hissediyorum masallahhh ablamaagerçi gorsenız abla demezsınız ama neyse haha :) nasip kısmet yavrular inşallah hepınızden guzel haberler duyarım.
Versen de kaç güne gelecek ya neden daha önceden vermedin beni merak ettirmeye ne hakkın varesim acti yine o sekilde koymustumstogum yok 2 tane testim vardi onlari da kaldirdim siparis mi versem neden aklima giriyosun jdjxjdjdjdk
Askim ama o amin diye diye köşeyi döndü biliyon sıra bizdeamiiiinnnn amiiinnnn diye diye amin reise bağladık
2 gune geliyo gecen ay cuma verdim pazar geldi o yuzden siparis vermedim hemen jfndjjdkd askim ama negatif cikinca da uzuluyom bari tek seferde yaparim tekte negatif ciksin olsun bitsin yani oyle dusunmustum jfjfjjfoxdl bide ben ilk gunden beri tum testlerimi biriktirmistim hepsini attim gecen ay negatif enerji veriyolar bana diye hahahhaaVersen de kaç güne gelecek ya neden daha önceden vermedin beni merak ettirmeye ne hakkın vargösterip gösterip elletmiyorsunuz hiçbiriniz. Zaten silik çizgiden başlayacaktın koyulaştıkça da fotoğraf çekecektin anı olarak da saklayacaktın onları üzdün beni
daha sali gunundeyiz dimiiiŞu hafta geçmiyo kusucam artık
Evet canım hâlâ geçiriyorum sanki bu regln sonu gelmeyecek gibi akıyorYavrum sen kimyasal geçirmişsin geçmiş olsun konuşamadık hiçkimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar:)
test partisii yapiyoruz hafta sonu fjdnxjnfodldKızlar haftasonu ne varr?
abla gordum beni izliyosun fjdjjdmdkxmgerçi gorsenız abla demezsınız ama neyse haha :) nasip kısmet yavrular inşallah hepınızden guzel haberler duyarım.
CanimsinmAskım bak herkese diyorum dua ediyorum diye herkese dua ediyom gerçekten sana da bi tık fazla edicem söz
Evettt askim benim hayatımda bir şeyi isterim yarım kalır ağlarım ama sabrederim kalbimi Allaha açarım sonra o şey var ya öylr bir güzel olur kii yani aklım hayalim almaz güzelliğini , simdi bu enerjiyi sana gönderiyorum pikaçu gibi timam mıCanimsinmet canım et duaya ihtiyacımiz var benim de rutin dualarım var sonununda sizi de ekliyordum şimdilik bir ara verdim de bakalım inşallah biter bitmez kaldığım yerden devam edecem. Bazen diyorum o kadar dua sirkülasyonu takviye vs sonu böyle olmamaliydi ama demek bunu da göreceğimiz varmış
Sana simdi bi suru gereksiz bilgi verirdim amadaha 6 7 dpo ne embriyosu kiz daha minik zigot o fjdjfkfklx
ben sana pozitif enerji yolluyorum su an, hamilesin pozitif pozitif pozitif :)) pazartesi mi yapacaksın salı mı2 gune geliyo gecen ay cuma verdim pazar geldi o yuzden siparis vermedim hemen jfndjjdkd askim ama negatif cikinca da uzuluyom bari tek seferde yaparim tekte negatif ciksin olsun bitsin yani oyle dusunmustum jfjfjjfoxdl bide ben ilk gunden beri tum testlerimi biriktirmistim hepsini attim gecen ay negatif enerji veriyolar bana diye hahahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?