• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ocakta test yapıp pozitifi göreceğiz 🌸

civcivella24

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
133
En iyi cevaplar
1
60
13
Herkese selam, kendi döngümü hesapladığımda önümüzdeki döngüde gebe kalırsam yılbaşı günü veya gecesi öğrenebileceğimi fark ettim güzel bir tesadüf olur ve 2026 ya hamiş girebilirim, girebiliriz. Döngüsü uyan kızları da beklerimm testlerimizi beraber yaparız 💜

İlk olarak bu döngümü yazmak istiyorum. Normalde beklenen adet tarihim 6 7 ekimdi ben umrede olduğum için adet geciktirici (primolut N kullandım) ama düzensiz ve 3 4 gün.(bu yanlış kullanımmış sonradan öğrendim)Sonra ovulasyon için test yapmaya çalıştım ama çok geç yaptım. 24 ekimde hem ağrı hem de akıntım tamamen uyuyordu gece test yaptım hafif silikleşmeye başlamıştı çok yorumlayamadım. Sonra beklemeye başladım 12 ve 13 dpo da test yaptığımda hafif bir çizgi gördüğümü düşündüm ve heycanlandım sonra acil il dışına gitmem gerekti 3 4 gün test yapamadım ama 12 13 dpo da inanılmaz bir akıntım vardı 3-4 cm uzayan ve tüm gebelik belirtilerim vardı. Sonra 16 dpo gibi çok şiddetli regl ağrılarım başladı ama ben bu süreçte inanılmaz stresli yoğun uykusuz günler geçirdim ve hem strese hem de primolut N isimli ilacı yanlış kullanmama bağlı olarak adetim sökülmedi. 17 dpo da test yaptığımda test negatifti sonra tekrar tekrar baktım negatif( ilacı yanlış kullanmaya bağlı sağlıklı yumurta oluşamadığı için kimyasal gebelik olabileceğini söyledi doktor) şuanda hem adetim sökülsün hem de döngüm resetlensin kendine gelsin diye aynı ilacı sabah akşam 10 mg olacak şekilde 7 gün içicem 26 sında bırakıcam. Tahminen 2 3 gün sonra da regl olurum. Yani beklenen adet tarihim 29 aralık olur gibime geliyor. Şuanda 5 gündür inositol d vitamini b 12 vitamini ve omega 3 kullanıyorum. Yılbaşı gecesi -eğer regl olmazsam- test yapmaya niyetliyim 🌺 nice güzel gelişmelerle dolsun bu başlık inşallah 💖🤲🏻🐣

Back