- Konu Sahibi civcivella24
ayy aslaaaa anca beraber kanca beraberYoldaslarini birakmaz dodo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aslaaaa anca beraber kanca beraberYoldaslarini birakmaz dodo![]()
ay yokkk kiz daha çokkk erken 6 yada 7 dpo daha da bu ay hissel olarak daha guclu duygular var jjfjdkdSende var bi numaralar test mi yaptin itiraf et
Bugün yerlesti yerlesiyo o zamanay sen biraktin gittin biziiiii hjfjxjjxkx askimmmm ben 5inde regl oldum 16 17 tahmini yumurtlama ben 16 oldugunu düşünüyorum bat 29 30 civari bakalim suan belirtileri takipteyimmmm sen naptin doktora gittin mii
2 3 gun icinde minik zigotumun yerlesmesini bekliyorum tabi varsa hahahah fjdjxndjdjdo askim senin belirtilerin nelerdi kac dpo da ogrenmistinn bi bakim bende var mi fjdjdjBugün yerlesti yerlesiyo o zamangittim keseleri gördüm. Hafta kalp atışı
hadi pesimden gelin daha keseleri konuscaz
Maşallah Rabbim nazarlardan korusun öncelikle ve güzel haberi almanı gönülden diliyorum dodoay yokkk kiz daha çokkk erken 6 yada 7 dpo daha da bu ay hissel olarak daha guclu duygular var jjfjdkd
ay insallah ya bakalim yilin son günleri şov yapicakmisim gibi hissediyorum da hayirlisi hahah fjxjjxjdMaşallah Rabbim nazarlardan korusun öncelikle ve güzel haberi almanı gönülden diliyorum dodo2026 senin yılın hadi bakalımm
ay masallahhh ya bizede nasip olur insallahBugün yerlesti yerlesiyo o zamangittim keseleri gördüm. Hafta kalp atışı
hadi pesimden gelin daha keseleri konuscaz
Dpo6da kasık ağrısı başladı,7si bele yayıldı eğilirken batan şeyler vardı. 8’de akşam pozitif arkaya flashlı. 9’da pozitif flassız göründü. Yumurtlama bitti ya her şey sakinledi sonra aynı günler regl hissi basladı. Yok diyorum ne reglsi. Yani hissediliyor bence. Diğer aylarda hiç olmayan gercek belirtiler aha oluyor dedirtiyor.2 3 gun icinde minik zigotumun yerlesmesini bekliyorum tabi varsa hahahah fjdjxndjdjdo askim senin belirtilerin nelerdi kac dpo da ogrenmistinn bi bakim bende var mi fjdjdj
Analık hisleri hemen yüklenmis sana da bu hangi guncellemeeay insallah ya bakalim yilin son günleri şov yapicakmisim gibi hissediyorum da hayirlisi hahah fjxjjxjd
benimde dpo 4 te tum gun kasik agrim vardi sonra gecti dun aksamda kasiklarimdan bele dogru bi agri yasadim ama cok degildi bugunde egilip kalkarken hafif batmalar oluyor ama kesikin degil cok hafiff benim akintim cok yogunlasti iki gundur normalde bu donemde bu kadar akintim olmazdiii bende bilmiyorum da bu ay olacakmis gibi hissediyorum yaniDpo6da kasık ağrısı başladı,7si bele yayıldı eğilirken batan şeyler vardı. 8’de akşam pozitif arkaya flashlı. 9’da pozitif flassız göründü. Yumurtlama bitti ya her şey sakinledi sonra aynı günler regl hissi basladı. Yok diyorum ne reglsi. Yani hissediliyor bence. Diğer aylarda hiç olmayan gercek belirtiler aha oluyor dedirtiyor.
hahaha daha yerlesmemis bile olabilir belki hic zigotum da yok ama ben hisler varmis gibi jfjxjxjxjxk yeni guncelleme attim bu ay jfjfjjfkdAnalık hisleri hemen yüklenmis sana da bu hangi guncellemee![]()
Heralldeee. Yoldaslarimizi takip ediyoruz biz deeYav burası bu büyümeyi hakeden bi baslık değildi yaaa utandim simdioyyyy senin iyi kalbini yerim arkadaşlarıyla umut nöbeti tutuyor
![]()
Ayyy seni yerimmmm. Tarif bu işte. Ahanda geliii pozitif. Siparişin teslim edilmek üzere galiba. 2 güne yap testi beklemene gerek yokbenimde dpo 4 te tum gun kasik agrim vardi sonra gecti dun aksamda kasiklarimdan bele dogru bi agri yasadim ama cok degildi bugunde egilip kalkarken hafif batmalar oluyor ama kesikin degil cok hafiff benim akintim cok yogunlasti iki gundur normalde bu donemde bu kadar akintim olmazdiii bende bilmiyorum da bu ay olacakmis gibi hissediyorum yani
Ayy sen çok ama çok iyi bi yoldassin sağlıkla gelsin tüm bebislerin hep çok kolay gelsinHeralldeee. Yoldaslarimizi takip ediyoruz biz deebenim yaşım 32 daha ikinciyi yapmam lazım. Rabbim bana acıdı çabuk postaladı aranızdan :)) Sizin 32’de ikinciler kucağınızda olur bencee
![]()
peşine max 1 yıl ver ara sonra nanay olabiliyor : bkz: benHeralldeee. Yoldaslarimizi takip ediyoruz biz deebenim yaşım 32 daha ikinciyi yapmam lazım. Rabbim bana acıdı çabuk postaladı aranızdan :)) Sizin 32’de ikinciler kucağınızda olur bencee
![]()
Birlikte büyüsünler istiyorum ya. Zor olacağını da tahmin ediyorum ama birbirleriyle didisirken beni salarlarpeşine max 1 yıl ver ara sonra nanay olabiliyor : bkz: ben![]()
Ohooo karalar baglarsan olmaz ki. Once inancccUfff bence ben umutsuz vakayım ama işte zorluyorum:)
Sag ol askim hepimizin ya. Hepinizi ayri ayri seviyorum herkesin hikayesini biliyorum bazen yazismasak da dua ediyorum hepimizeAyy sen çok ama çok iyi bi yoldassin sağlıkla gelsin tüm bebislerin hep çok kolay gelsin![]()
Ben en çok sana dua edicem söz bu üç aylarda ama umutsuz olma lütfeeeenUfff bence ben umutsuz vakayım ama işte zorluyorum:)