- Emoji Skoru
- 1.555
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi civcivella24
İste dost gibi dostBen en çok sana dua edicem söz bu üç aylarda ama umutsuz olma lütfeeeen![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste dost gibi dostBen en çok sana dua edicem söz bu üç aylarda ama umutsuz olma lütfeeeen![]()
![]()
Ben en çok sana dua edicem söz bu üç aylarda ama umutsuz olma lütfeeeen![]()
![]()
Abla sana özel mesaj atamadim bana istersen özelden ismini atsana ismine ayrı dua etmek istiyorum aman böceği kişisine en yakın zamanda bebek nasip et diyince insan odaklanamıyo tam duayakız yerim seni ya valla birbirimizi gormedik etmedik ama ben de hep edıyorum rabbim burdaki arkadaslarımızın hepsının gonlunun muradını ver diyorum.
yok yok ya 2 gun cok cok erken negatif gorursen kepenkleri kapatirim fjfjxjxjkxmdlxmxAyyy seni yerimmmm. Tarif bu işte. Ahanda geliii pozitif. Siparişin teslim edilmek üzere galiba. 2 güne yap testi beklemene gerek yokhcgler cirit atmaya başladı artık
neden umutsuz vakasin tas gibisin masallahhhh djdjjdUfff bence ben umutsuz vakayım ama işte zorluyorum:)
gizlice yapacagini biliyorumyok yok ya 2 gun cok cok erken negatif gorursen kepenkleri kapatirim fjfjxjxjkxmdlxmx
ayy ben testleri bazanin altina kaldirdim yapmim diye esim acmadan alamam ordan hahahah oda acmicam bekle diyo fxjnxkdmdodmldmdpdldplf haftasonuna kadar yapamam jfjdkdkdld yoksa yapardim gizlice dogru diyossun fjdjjdgizlice yapacagini biliyorum![]()
Koyarken nasi koydun nasiii, senin stogun yok yani hayretlerrr bi seyler dodiayy ben testleri bazanin altina kaldirdim yapmim diye esim acmadan alamam ordan hahahah oda acmicam bekle diyo fxjnxkdmdodmldmdpdldplf haftasonuna kadar yapamam jfjdkdkdld yoksa yapardim gizlice dogru diyossun fjdjjd
Ayyy eveeet yaaa benim misafirim vardı oyalandım bir kaç gün iyi kötü simdi o da gitti napıcam ben test gününe kadarŞu hafta geçmiyo kusucam artık![]()
Ayyy maşallah çok iyi bir belirtiisabah kalktm midem bulanıyordu kahvaltı istemedi canım iş yerine gelirken simit aldım onu yedim 11.30 gibi arkadasın babası vefat etmiş yarım saatlik mesafeye gittim arabayla mide bulantısından durdum bi yerde hava alayım diye zar zor gidip geldim valla
Şu hafta geçmiyo kusucam artık![]()
Kızlar haftasonu ne varr?valla bende bi an evvel cuma gelsin istiyorum yerinde sayıyor sanki
Test günleri geliyor askim vignettenin 30 aralık tgbptn 29 aralık test yapmayı düsünüyoo biz yılın son gebeleri oluruz seneyi hamiş kapatırız inşallahKızlar haftasonu ne varr?
Senin zigot embriyo oluyo su an güncelleme basarilihahaha daha yerlesmemis bile olabilir belki hic zigotum da yok ama ben hisler varmis gibi jfjxjxjxjxk yeni guncelleme attim bu ay jfjfjjfkd
gerçi gorsenız abla demezsınız ama neyse haha :) nasip kısmet yavrular inşallah hepınızden guzel haberler duyarım.neden umutsuz vakasin tas gibisin masallahhhh djdjjd
ay sorma şekerim bakalım n eler bekliyor bizi ilerleyen günlerdeAyyy maşallah çok iyi bir belirtiiyaa öyle bir noktaya geldik ki mide bulantısına geçmiş olsun değil çok iyi diyoruz
hadi inşallah Allahım
![]()
Ah civcivim beni güldürdün ne güzel topik olmuş böyle inşallah art arda güzel haberler verirsiniz daha sonra da ben sonrada bebisleri konuşuruzBen de o gün veya 29 u pozitif görürsem kan vermekk istiyorummm simdi fark ettim 30 verirsem 1 i tatil nasıl 2 günde bir vericemm ahahah daha dpo 8 ken benim dertler![]()
Hımm 30’u randevum var salı günüTest günleri geliyor askim vignettenin 30 aralık tgbptn 29 aralık test yapmayı düsünüyoo biz yılın son gebeleri oluruz seneyi hamiş kapatırız inşallah![]()