• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ocakta test yapıp pozitifi göreceğiz 🌸

kız yerim seni ya valla birbirimizi gormedik etmedik ama ben de hep edıyorum rabbim burdaki arkadaslarımızın hepsının gonlunun muradını ver diyorum.
Abla sana özel mesaj atamadim bana istersen özelden ismini atsana ismine ayrı dua etmek istiyorum aman böceği kişisine en yakın zamanda bebek nasip et diyince insan odaklanamıyo tam duaya 🤣🤣🤣🤣

Ayyy seni yerimmmm. Tarif bu işte. Ahanda geliii pozitif. Siparişin teslim edilmek üzere galiba. 2 güne yap testi beklemene gerek yok 🤣🤣 hcgler cirit atmaya başladı artık
yok yok ya 2 gun cok cok erken negatif gorursen kepenkleri kapatirim fjfjxjxjkxmdlxmx

gizlice yapacagini biliyorum 😂
ayy ben testleri bazanin altina kaldirdim yapmim diye esim acmadan alamam ordan hahahah oda acmicam bekle diyo fxjnxkdmdodmldmdpdldplf haftasonuna kadar yapamam jfjdkdkdld yoksa yapardim gizlice dogru diyossun fjdjjd

ayy ben testleri bazanin altina kaldirdim yapmim diye esim acmadan alamam ordan hahahah oda acmicam bekle diyo fxjnxkdmdodmldmdpdldplf haftasonuna kadar yapamam jfjdkdkdld yoksa yapardim gizlice dogru diyossun fjdjjd
Koyarken nasi koydun nasiii, senin stogun yok yani hayretlerrr bi seyler dodi

sabah kalktm midem bulanıyordu kahvaltı istemedi canım iş yerine gelirken simit aldım onu yedim 11.30 gibi arkadasın babası vefat etmiş yarım saatlik mesafeye gittim arabayla mide bulantısından durdum bi yerde hava alayım diye zar zor gidip geldim valla

sabah kalktm midem bulanıyordu kahvaltı istemedi canım iş yerine gelirken simit aldım onu yedim 11.30 gibi arkadasın babası vefat etmiş yarım saatlik mesafeye gittim arabayla mide bulantısından durdum bi yerde hava alayım diye zar zor gidip geldim valla
Ayyy maşallah çok iyi bir belirtii 🐣 yaa öyle bir noktaya geldik ki mide bulantısına geçmiş olsun değil çok iyi diyoruz 🤣 hadi inşallah Allahım 💖

hahaha daha yerlesmemis bile olabilir belki hic zigotum da yok ama ben hisler varmis gibi jfjxjxjxjxk yeni guncelleme attim bu ay jfjfjjfkd
Senin zigot embriyo oluyo su an güncelleme basarili

Ben de o gün veya 29 u pozitif görürsem kan vermekk istiyorummm simdi fark ettim 30 verirsem 1 i tatil nasıl 2 günde bir vericemm ahahah daha dpo 8 ken benim dertler 🤣🤣🤣
Ah civcivim beni güldürdün ne güzel topik olmuş böyle inşallah art arda güzel haberler verirsiniz daha sonra da ben sonrada bebisleri konuşuruz 😍🫶😍

Test günleri geliyor askim vignettenin 30 aralık tgbptn 29 aralık test yapmayı düsünüyoo biz yılın son gebeleri oluruz seneyi hamiş kapatırız inşallah 💖
Hımm 30’u randevum var salı günü 😂 günü ezberimde benim de. Hepimiz için heyecanlıyım o zaman

Back
X