• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ocakta test yapıp pozitifi göreceğiz 🌸

Ah civcivim beni güldürdün ne güzel topik olmuş böyle inşallah art arda güzel haberler verirsiniz daha sonra da ben sonrada bebisleri konuşuruz 😍🫶😍
Askım bak herkese diyorum dua ediyorum diye herkese dua ediyom gerçekten sana da bi tık fazla edicem söz 🤣

Koyarken nasi koydun nasiii, senin stogun yok yani hayretlerrr bi seyler dodi
esim acti yine o sekilde koymustum🥹🥹🥹 stogum yok 2 tane testim vardi onlari da kaldirdim siparis mi versem neden aklima giriyosun jdjxjdjdjdk

Ah civcivim beni güldürdün ne güzel topik olmuş böyle inşallah art arda güzel haberler verirsiniz daha sonra da ben sonrada bebisleri konuşuruz 😍🫶😍
Yavrum sen kimyasal geçirmişsin geçmiş olsun konuşamadık hiç :( kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar:)

gerçi gorsenız abla demezsınız ama neyse haha :) nasip kısmet yavrular inşallah hepınızden guzel haberler duyarım.
ablammm yasa hurmeten diyorum ismini de bilmedigimden 10 yas var aramizda isimle hitap edemem jfjfjxjdk ama tas gibisin ben hissediyorum masallahhh ablamaa

esim acti yine o sekilde koymustum🥹🥹🥹 stogum yok 2 tane testim vardi onlari da kaldirdim siparis mi versem neden aklima giriyosun jdjxjdjdjdk
Versen de kaç güne gelecek ya neden daha önceden vermedin beni merak ettirmeye ne hakkın var 😂😂 gösterip gösterip elletmiyorsunuz hiçbiriniz. Zaten silik çizgiden başlayacaktın koyulaştıkça da fotoğraf çekecektin anı olarak da saklayacaktın onları :( üzdün beni

Versen de kaç güne gelecek ya neden daha önceden vermedin beni merak ettirmeye ne hakkın var 😂😂 gösterip gösterip elletmiyorsunuz hiçbiriniz. Zaten silik çizgiden başlayacaktın koyulaştıkça da fotoğraf çekecektin anı olarak da saklayacaktın onları :( üzdün beni
2 gune geliyo gecen ay cuma verdim pazar geldi o yuzden siparis vermedim hemen jfndjjdkd askim ama negatif cikinca da uzuluyom bari tek seferde yaparim tekte negatif ciksin olsun bitsin yani oyle dusunmustum jfjfjjfoxdl bide ben ilk gunden beri tum testlerimi biriktirmistim hepsini attim gecen ay negatif enerji veriyolar bana diye hahahhaa

Yavrum sen kimyasal geçirmişsin geçmiş olsun konuşamadık hiç :( kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar:)
Evet canım hâlâ geçiriyorum sanki bu regln sonu gelmeyecek gibi akıyor 🥹 tekrar kan verdim bakalım umarım değer sıfırlanmistir. İnşallah öyle diyorlar doktorum da öyle dedi benim gözler dolu dolu diyor sevinmen lazım gebe kalabiliyorsun arkası sağlıklı gebelik olur dedi. Bakalım canım umarım olur ve sağlıkla selametle süreci atlatmak nasip olur 🫶

Askım bak herkese diyorum dua ediyorum diye herkese dua ediyom gerçekten sana da bi tık fazla edicem söz 🤣
Canimsinm😍😍😍 et canım et duaya ihtiyacımiz var benim de rutin dualarım var sonununda sizi de ekliyordum şimdilik bir ara verdim de bakalım inşallah biter bitmez kaldığım yerden devam edecem. Bazen diyorum o kadar dua sirkülasyonu takviye vs sonu böyle olmamaliydi ama demek bunu da göreceğimiz varmış 🥹

Canimsinm😍😍😍 et canım et duaya ihtiyacımiz var benim de rutin dualarım var sonununda sizi de ekliyordum şimdilik bir ara verdim de bakalım inşallah biter bitmez kaldığım yerden devam edecem. Bazen diyorum o kadar dua sirkülasyonu takviye vs sonu böyle olmamaliydi ama demek bunu da göreceğimiz varmış 🥹
Evettt askim benim hayatımda bir şeyi isterim yarım kalır ağlarım ama sabrederim kalbimi Allaha açarım sonra o şey var ya öylr bir güzel olur kii yani aklım hayalim almaz güzelliğini , simdi bu enerjiyi sana gönderiyorum pikaçu gibi timam mı 🤣

daha 6 7 dpo ne embriyosu kiz daha minik zigot o fjdjfkfklx
Sana simdi bi suru gereksiz bilgi verirdim ama 😂 çatlama gunu dpo0 :) dpo3 embriyo diyebiliyoruz diye ozet geceyim

2 gune geliyo gecen ay cuma verdim pazar geldi o yuzden siparis vermedim hemen jfndjjdkd askim ama negatif cikinca da uzuluyom bari tek seferde yaparim tekte negatif ciksin olsun bitsin yani oyle dusunmustum jfjfjjfoxdl bide ben ilk gunden beri tum testlerimi biriktirmistim hepsini attim gecen ay negatif enerji veriyolar bana diye hahahhaa
ben sana pozitif enerji yolluyorum su an, hamilesin pozitif pozitif pozitif :)) pazartesi mi yapacaksın salı mı

Back
X