• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ocakta test yapıp pozitifi göreceğiz 🌸

Evet canım hâlâ geçiriyorum sanki bu regln sonu gelmeyecek gibi akıyor 🥹 tekrar kan verdim bakalım umarım değer sıfırlanmistir. İnşallah öyle diyorlar doktorum da öyle dedi benim gözler dolu dolu diyor sevinmen lazım gebe kalabiliyorsun arkası sağlıklı gebelik olur dedi. Bakalım canım umarım olur ve sağlıkla selametle süreci atlatmak nasip olur 🫶
Amiinn 🤲🏻 pozitif haberim de erkenden al inşallah sağlık sıhhatle devam etsin gebeliğin

Sana simdi bi suru gereksiz bilgi verirdim ama 😂 çatlama gunu dpo0 :) dpo3 embriyo diyebiliyoruz diye ozet geceyim
neeeeeee jfjdjdjdkdkdkdl bdn yerlestikten sonra embriyo olusuyo biliyorum jfjjfxjxkxkxk her gune yeni bir bilgi kosemizde bugun dpo 3 te zigotun embriyo oldugunu ogrendim djdjidkd ben catlama gununu 1 dpo aliyom sahsima münhasır jdjddjjd

ben sana pozitif enerji yolluyorum su an, hamilesin pozitif pozitif pozitif :)) pazartesi mi yapacaksın salı mı
aldim enerjilerin hepsini gebelik enerjisi pozitif hepsini aldim kabul etttimmm jfjfjdm eger sizinki gibi bi net belirti yasarsam 2 gun sonrasinda yaparim ama yasamazsam 11 yada 12 dpo da yapmayi planliyorum cumartesi pazar gibi

Evettt askim benim hayatımda bir şeyi isterim yarım kalır ağlarım ama sabrederim kalbimi Allaha açarım sonra o şey var ya öylr bir güzel olur kii yani aklım hayalim almaz güzelliğini , simdi bu enerjiyi sana gönderiyorum pikaçu gibi timam mı 🤣
Hemencik aldım canim, tüm kalbimle inanıyorum zaten bu yolun sonu güzel 😍🫶

neeeeeee jfjdjdjdkdkdkdl bdn yerlestikten sonra embriyo olusuyo biliyorum jfjjfxjxkxkxk her gune yeni bir bilgi kosemizde bugun dpo 3 te zigotun embriyo oldugunu ogrendim djdjidkd ben catlama gununu 1 dpo aliyom sahsima münhasır jdjddjjd
Öhömn öhöm :D 3 aydir tutmadıkca gemini mi dersin, chat mi dersin hepsiyle ayri ayri mesailerim var biyoloji üzerine. Catlama gunu de 0 sayılıyor. Sonrası 1-2. Gerci o sekil anlıyosan öyle takip et kafanı karıştırmiyim. Konuyu da değiştirme konumuz ne zaman test yapacaksın 😂😂 kaçamazsın böyle tantanalarla

aldim enerjilerin hepsini gebelik enerjisi pozitif hepsini aldim kabul etttimmm jfjfjdm eger sizinki gibi bi net belirti yasarsam 2 gun sonrasinda yaparim ama yasamazsam 11 yada 12 dpo da yapmayi planliyorum cumartesi pazar gibi
777 :d tüm tuşlara basmak tamam canım ya ama senin belirtilerin bana çok güzel geldi inşallah devamı da güzel olur 🤲🏻

Öhömn öhöm :D 3 aydir tutmadıkca gemini mi dersin, chat mi dersin hepsiyle ayri ayri mesailerim var biyoloji üzerine. Catlama gunu de 0 sayılıyor. Sonrası 1-2. Gerci o sekil anlıyosan öyle takip et kafanı karıştırmiyim. Konuyu da değiştirme konumuz ne zaman test yapacaksın 😂😂 kaçamazsın böyle tantanalarla
evet ben oyle daha rahat takip ediyorum jcjxkx

777 :d tüm tuşlara basmak tamam canım ya ama senin belirtilerin bana çok güzel geldi inşallah devamı da güzel olur 🤲🏻
ya oyleymis de bilmiyorum ki 10 aydir husrana ugramaktan ve her ay farkli bir belirtiyle tamam bu ay oldu diyip kirmizilari gordukce belirtilere kapilmak istemiyorum ama umutluyum hissediyorum

ya oyleymis de bilmiyorum ki 10 aydir husrana ugramaktan ve her ay farkli bir belirtiyle tamam bu ay oldu diyip kirmizilari gordukce belirtilere kapilmak istemiyorum ama umutluyum hissediyorum
:( uzme beni dertli dertli. Halay cekicez diyorum
:halay: Tek kursun aticam diyosan pazar gunu at bari 28’inde

:( uzme beni dertli dertli. Halay cekicez diyorum
:halay: Tek kursun aticam diyosan pazar gunu at bari 28’inde
evet niyetim oyle tek awoxum var ve onu da erkenden yapmim pazar gunu yapabilirim awoxtan baska markaya guvenmiyorum muhtemelen pazar gunu yaparim jfjdjdjkd

evet niyetim oyle tek awoxum var ve onu da erkenden yapmim pazar gunu yapabilirim awoxtan baska markaya guvenmiyorum muhtemelen pazar gunu yaparim jfjdjdjkd
Beni de etiketlersin sakın unutma 🥲🫠

Ayyy kizlar psikolojik mi nedir bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum hep geldiğimiz restorana yemeğe geldik ayıptır söylemesi lahmacun söyledim cokta severim ama nasil kokuyor tövbe tövbe

Ayyy kizlar psikolojik mi nedir bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum hep geldiğimiz restorana yemeğe geldik ayıptır söylemesi lahmacun söyledim cokta severim ama nasil kokuyor tövbe tövbe
Hcg hızlı salınırsa normaldirr yaaa 🥹🥹🥹 hiç testin var mı sabah bir dene silik görürsün belki yerleşme ağrısı gibi bir şey hissettin mi ondan sonra 3 4 gün sayarak da erken bir test yapabilirsin

Back
X