1 saat önce test yaptım HAMİLEYİM

tebrikler canim.sorunsuz bi hamilelik gecirmen dilegiyle...saglikla gelsin bebisin..:ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım. mutlu bir gebelik, kolay bir doğum, sağlıklı bir bebek ve sakin, huzurlu bir doğum sonrası temposu dilerim.

belirtilerini yazar mısın arkadaşım.kasıkta batma hissediyor muydundun.tarif eder misin.
hayırlı olsun öncelikle.

ben regli olucakmısım gibi hissediyordum.her an reglim baslıycak gibiydi.Kasığımdada ani anii ağrılar oluyordu.Açıkcası başkada hiçbir belirtisi yoktu canım.

8 haftalık hamileyim bendede karın ve kasık ağrıları oldu benimde testim çift çizgi çıktı. tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına, almayı nasip etsin...

Kızlar çoook çook teşekkür ederim.Sizlerden gelen tbr mesajları inanın çok mutlu etti beni.Hamile arkadaşlarıma güzel ve rahat doğumlar hayırlı evlatlar diliyorum :ecrin_bebek: bebiş isteyen fıstıklara ise Rabbim en kısa zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederim Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah darısı bu duyguyu yaşamak isteyen herkesin başına inşallah...

canım hayırlı ugurlu olsun rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın bızlerede

tebrikk ederimmmmmmmm.şeker gibi tatlı , bir evladın olsun dilerimmmm.hayırlısıyla kucagına alırsın insaallah

hayırlı olsun arkadasım darısı bızlere..
ya arkadaslar bıse sorucam sızlere..bu adet agrısı oldugu halde hamıle kalan bayanlar bıldıgımız adet sancısımı.hanı her ay yasadıgımız.yoksa farklı bır sancıda adet sancısınamı benzıyor..bende asılama yaptırdım bugun onuncu gunum ve acayıp adet sancısı cekıyorum.butun umutlarım suya dusmus bır halde..
bırde bu sancılar herzamankı gıbımı baslıyor yoksa gebelıgı ogrenmeden bır kacgun once falanmı..
cok soru sordum ama bunaldım ya..off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…