1 sene boyunca hamile kalamayanlar arkadaslar yardim

Konu çok iyi! bende haftya doktora gidecem tam da bunun icin!
Canm bn bugün gittim hic hamile kaldin mi die sordu kalmadım tabi sperm testi kan testi bide radyolojiden ultrason istedi kani verdm hormona fln baklckms 10 gün sonra cikar sonucu ddi ama radyolijide randevu doluydu napildini merk ettim ondn bu konuyu actim

İlk kez gidecekseniz adetin 2. yada 3. günü gidin. Hormon testi yapılıyo değerlere bakılıyo.
Amh
Lh
Tsh
Prolaktin
Aklıma gelenler bunlar
Bazı doktorlar smear testi de alıyo. Bunu 6 ayda bir yaptırmak lazımmış aslında. Amh testinin ve smear testinin sonucu 10 gün sonra çıkıyo. Diğerleri hemen çıkar.

Benim de olmamisti. Ultrasonla vajinaya bakti. Kan degerleri icin test verdi. Smear (simir) testi yapti. Hormon testi icin adetin 3.gunu yapilacak test verdi. Esim sperm testi yaptirdi. Her sey normal cikti. Kisirlik tedavisi icin rahim filmi istediler. Ben rahim filminden sonra 1 kez adet olup hamile kaldim. Bos gebelikten dolayi kurtaj oldum. Kurtajdan sonra da 2 kez adet olup hamile kaldim. Rahim filmi cektirin mutlaka diger testlerde sorun yoksa. Rahim filminden sonra hamile kalan cok var.

Adetin 2 ya da 3. Günü hormon testi 21. Günü progesteron testi yapılıyor kan veriyorsun alttan muayeneyle rahmine ve yumurtalıklarına bakıyor smear için örnek alıyor eşinden sperm testi isteniyor ben birde hsg çektirdim canım bana yapılanlar bunlar testlerde bir sorun çıkmadı ama hsg de tüplerim tıkalı çıktı 1 yıl boşa geçmiş tüplerimi ilaçla açtılar şimdi sadece bekliyoruz yapılacak bişi kalmadı artık
Sana tavsiye hormon testlerin iyi de kötüde çıksa hsg çektir ;)

Bende 15 aylık evliyim, hic korunmadigim halde bende hala kalamadım..
Bu ay da adet olursam, adetin 2ci veya 3cü günü doktora gitmeyi düsünüyordum..
Ama günümden 2 gün geçti. Adet gününde idrar testi yaptim negatif..
Beklemedeyimm

Benim de olmamisti. Ultrasonla vajinaya bakti. Kan degerleri icin test verdi. Smear (simir) testi yapti. Hormon testi icin adetin 3.gunu yapilacak test verdi. Esim sperm testi yaptirdi. Her sey normal cikti. Kisirlik tedavisi icin rahim filmi istediler. Ben rahim filminden sonra 1 kez adet olup hamile kaldim. Bos gebelikten dolayi kurtaj oldum. Kurtajdan sonra da 2 kez adet olup hamile kaldim. Rahim filmi cektirin mutlaka diger testlerde sorun yoksa. Rahim filminden sonra hamile kalan cok var.
Bende hsg çektirdiğim ay Ağustos ta adet oldum bu 2. Ayım bekliyorum şimdi şu an yumurtlama dönemindeyim hayırlısı inşaAllah
Sizde sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaAllah :)

Benimde 11 ay oldu ama birkaç ay önce hormon testi yaptırdım eşim de kendi testlerini yaptırdı şimdi ben ekimde inşallah hsg çektirmeyi düşünüyorum bide size tavsiyem kan değerlerinize de baktırın bu genelde bilinmiyor ama bazı vitamin eksiklikleri de gebeliğe engel oluyormuş mesela d vitamini önemli benimki düşük malesef
Mutlaka baktırın derim bütün vitamin değerlerinize

Ben de bursali sayilirim. Evlenene kadar hayatim orda gecti. 2 yildir istanbuldayim. Bursayi cok seviyorum ve ozluyorum. Bursa dendiginde icim ciz ediyor :'(
Bende çok seviyorum burda yaşamayı çok seviyorum gerçi ben ilçede oturuyorum ama bursa merkezde çalışıyorum vaktimin çoğu bursa da geçiyor oturduğum ilçede merkez de harika

İlk kez gidecekseniz adetin 2. yada 3. günü gidin. Hormon testi yapılıyo değerlere bakılıyo.
Amh
Lh
Tsh
Prolaktin
Aklıma gelenler bunlar
Bazı doktorlar smear testi de alıyo. Bunu 6 ayda bir yaptırmak lazımmış aslında. Amh testinin ve smear testinin sonucu 10 gün sonra çıkıyo. Diğerleri hemen çıkar.
Radyolojide ultrasonla yapılan hangsi canm

Allah kucağına almayi nasip etsin canım bişeyler sorsam yardımcı olabilirmisin ve dha once hamile kaldn mi hic

Adetin 2 ya da 3. Günü hormon testi 21. Günü progesteron testi yapılıyor kan veriyorsun alttan muayeneyle rahmine ve yumurtalıklarına bakıyor smear için örnek alıyor eşinden sperm testi isteniyor ben birde hsg çektirdim canım bana yapılanlar bunlar testlerde bir sorun çıkmadı ama hsg de tüplerim tıkalı çıktı 1 yıl boşa geçmiş tüplerimi ilaçla açtılar şimdi sadece bekliyoruz yapılacak bişi kalmadı artık
Sana tavsiye hormon testlerin iyi de kötüde çıksa hsg çektir :KK66:
Allah en kisa zamanda kucağına doldurur inşallah tatlım..

Benimde 11 ay oldu ama birkaç ay önce hormon testi yaptırdım eşim de kendi testlerini yaptırdı şimdi ben ekimde inşallah hsg çektirmeyi düşünüyorum bide size tavsiyem kan değerlerinize de baktırın bu genelde bilinmiyor ama bazı vitamin eksiklikleri de gebeliğe engel oluyormuş mesela d vitamini önemli benimki düşük malesef
Mutlaka baktırın derim bütün vitamin değerlerinize
Kan aldi canm hormon testide yaplckms baklm nler beklio bizi

Back
X