Evet kullanıyorum.hatta corasprinde kullanıyorum. benim kan pıhtılasma sorunum var. 2.gebeliğimde bebegımın kalbi bebeğe kan akısı gitmediği için durmustu.
.haftamda bacaklarımda ciddi kramplar başlamıstı. Geceleri agrıdan aglıyordum. Özeldeki doktorumda birşey yapmamıstı o zaman 4. Ayda kramplarının baslaması gerek dedi bana. Magnezyum valsiyum vs vermedi.
Hatta bize o zaman kromozomsal sıkıntı vardır o yüzden durmuştur dedi. Ama patalojidende testlerim temiz çıktı. Sebebi bilinmeyen kayıp dediler ama sebebi cok acık belliydi aslında. O doktor tramboli paneline bile bakmaya ihtiyac duymadı bu şikayetlerime rahmen. Allah kötü doktora denk getirmesin inşallah. Olumsuz deneyimler yaşaya yaşaya öğrendik çoğu şeyi. Bu da çok zor. Ben uzun süreler korundum. Hazır hissetmediğim için. 1bucuk yıl+1bucuk yıl 2 ayrı dönem. Çok zor süreçlerdi benim için. Destekte aldık toparlanınca korunmayı bıraktık. Dediğim gibi kan sulandırıcıyı kontrolsüz kullanmakta çok tehlikeli. Beyin kanaması vs gecittirebilir. Cogu doktor bu risklerden korkuyor zaten. Pıhtılasma oranlarına bakabiliyorlar bunları talep edin doktorunuzdan. Hematolojidende destek alın. Onlar önermeden başlamayın.
Ben 4 gebeliğimin başında hep grip gibi hastalık geçirdim. Birazda ona bağlıyorum. Hep bağışıklığım düştü. Geçen hafta gebe olduğumu daha öğrenmeden adetim geçmeden hatta eşim çok kötü geipti yatak döşek yattı işten izin alıp. Eşimde dedi sana geçmediyse demek bu ay hamile değilsin diye dalga geçmişti

bende evet doğru diyorsun hamile değilim demek gecikmeyi bile beklemeye gerek yok neyden anlr olduk şaka gibi ya dedim. Bu arada yılda 1 kere bile grip olan bi insan değilim. Sadece hamileylen oluyordum hep. Şükür bunda birşey yaşamadım c vitamini desteği aldım ara ara hasta olmamak icin. Sonradanda öğrendik hamileymişim inanamadık. Çünkü hamilelik için çok fazla birlikteliğimiz olmamıştı. Eylülden sonra denemelere baslarız diye folik asit bile kullanmamıstım. Şükür

erken gelmek istedi bizi şaşırttı. Hasta olmamak icin kendimi kolluyorum. Etrafımdaki herkes hasta. Hatta eşin 2. Kez hasta oldu. Yatakları ayırdı bu sefer bana geçmesin diye. İnanılmaz korkuyor.