Buradayım cnm gitmiyorum diğer topicte de belirtmiştim.Teşekkür ederim..seymacım çok üzüldüm canım minik melekler senin ve eşinin şifacısı olacaklar canım ama dertler ve acılar paylaşıldıkça azalır unutma yanında burda sana destek olabilecek tanı tanıma bir sürü insan var . herkes aynı şeyleri yaşıyor yada daha kötüsünü sen bilirsin tabi ama bu kadarda çabuk pes etme
burda aynı şeyleri hisseden bizlerle beraber kalabilirsin
canım ne demeliyim bilemiyorum.. Allah c.c yar ve yardımcın olsun.. sen hepimizden zenginsin aslında bu dünya fanii , boş seni ahirette beş yavrun bekliyor...
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız inanıyorum ben buna tüm kalbimle...
Teşekkür ederim cnm.Amin diyelim inşaallah en yakın zamanda..Allah dayanma gücü versin şeyma...senağlama
tüm ailenize, sevenlerinize..
tez zamanda iyi haberlerini alalım, bebeklerinin kardeşi kucağına gelsin bu sefer inşallah.
başın sağolsun......
ne sölenir ,nasıl cevap verilir inan bilmiyorum ,sözcükler boğazımda düğümlendi kaldı....
rabbim sana sabırların en büyüğünüm versin ve en kısa zamanda seni bir bebekle müjdelesin...
canım ya çok üzgünüm baştan beri gözlerim dolu dolu,boğazımda sözcükler düğümlendi.ne denir bilemiyorum.o kadar sabırlısın ki hayran oldum sabrına yaklaşımına.sen çok güçlüsün canım.meleklerin cennette canım sana her zaman şifacı olcaklar.Allahım sana peygamber sabrı versin tatlım.herzaman yanındayım....
Çok üzüldüm...Boğazım düğümlendi hala ağlıyorum...Allah sabır versin tez zamanda sağlıklı zamanında gelecek bebişler versin sana...Nazar değmiş bence...O peri odası tez zamanda bebek sesleriyle dolsun inşallah...
inanamıorum boğazım düğümlendi diyecek kelime bulamıorum.canım kardeşim allah sabırarın en büyüğünü versin sana ki vermiş zaten.yoksa nasıl dayanılır bu acıya..allah daha acı vermesin bu son çektiğin acı olsun canım inşallah.nice mutluluklar nice sevinçler yaşayacaksın inşallah.
Canım benim ne diyeceğimi inan hiç bilmiyorum.Acın gerçekten çok büyük.Keşke olmasaydı ama bu dünyada herkesin sınavı var demek ki senin sınavında buymuş diyorum.
Ama inanıyorum en kısa zamanda hayırlı hayırlı yavruların olacak.Bizimle gene paylaşacaksın.Seni çok seviyoruz
Rabbim sabırlar versin....
Amin cnm inşaallah teşekkür ederima.s.allah sabırlar versin. tekrar en kısa zamanda hamiş olup sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin mevlammmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Amin canım inşaallah.Geçmiş olsun sende zor bi dönemden geçmişsin Rabbim yardımcın olsun.Ama ağlama olur mu?Is yerindeyim;okurken agladim.Cok uzuldum.Allah sabir versin ve birdaha yasatmasin.Bende 6 aylik oglumu rahimde dogustan bir sorun yuzden kaybettim.Seni cok iyi anliyorum.Ve onu cok ozluyorum.
canım allah sana sanır versin ... sözün bittiği yerdeyim.allahım tez zaamanda yüzünü tekrar güldürür inşalla
cnm başın saolsun çok üzüldüm yazacak bişey bulamıyorum
ALLAH büyük sabır ve sağlıklı bebişler versin tez zamanda inşşşş
Merhaba Şeyma, Öncelikle başın saolsun ve allh sabır versin sana. Sana yazılabilecek hiçbirşeyin seni teselli etmeyeceğini tahmin edebiliyorum . Ama inan bana bunları içtenlikle yazıyorum ve gerçeklerden bahsedeceğim. Yaşadıkların çok acı tecrübe, ama şunları bilip yine de şükür etmeliyiz.
Hamile kalabiliyorsun ,bebeklerin gelişiyor vs . Bu seviyeye gelmek ne kadar önemli hepimiz biliyoruz. Çocugu asla olmayacak olan binlerce insan var. Sen hamile kalabiliyorsun ve bebeklerin gelişiyor ,hayırlısıyla tekrar olacaktır ,belki 5 tane değil ama tek olsun sağlıklı olsun inşallh . İkincisi eşin ve ailende seninle aynı olmasa da benzer acıları yaşıyordur , kimseye destek olmak zorunda deilsin ama eşin yine senin eşin ve bir evliliğin var, yaşayabileceğiniz daha çok güzel günler var şuan uzak gibi görünse de bundan sonrasının çok güzel olacağına ben tüm kalbimle inanıyorum .Mutlu aileni yine bir sağlıklı bebekle en kısa zamanda tamamlayacaksın emin ol . Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran ,seni üzen bu olayları tekrar tekrar hafızanda yaşamamaya çalış bunlar artık oldu ve bitti, allh sana ve ailene uuzn ömürler versin ,eşinle ağzınızın tadını bozmasın ,bunlara yönelmeye çalış, kitap oku , seni mutlu eden şeyleri yap dışarıya çık nefes al , hafızanı canlı tutma .Bu tür olayları yaşayan birçok insan var , kendini yalnız ve neden ben diye düşünme nedenii yok , tıbbi bişey bu iştee enfeksiyon ,virüs her ne ise. eminim bir bebiş daha gelip eve mutluluk saçınca bunlar hiç unutulmasa da artık eskiis kadar hatırlanmayacaktır kötü anılar. Bunları seni teselli etmek için söylemiyorum sadece sen şuan çok normal olarak çok duygusalsın ve olayların içindesin , dışardan biri olarak baktığımda ise ,seni güzel günlerin beklediğinden emin olabiliyorum. Senin için güzellikleri diliyorum ,lütfen iyi ve güzel düşün olumlu düşün olumlu olsun herşey.Kendine iyi bak ,giyin süslen ,eve kapanma , erkekler üzüntüleri daha fazla yasarlar içlerinde onun da seni böyle görüp daha çok üzülmesine izin verme , aileni koru .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?