1 senede 5 bebeğimi kaybettim.Üçünü öncesinde ikisini doğar doğmaz=( Nasıl dayanılır?

soylenecek soz yok ..... sozlerin bittgi yer aslinda... ALLAH serin sabirliklar versin insAllah.... çok saygideger bir insansiniz her halinizden belli, çok buyuk bir de sinavdan geçiyorsunuz... dayanabilmeniz ne guzel, mukafati cennette olacak insAllah... 5melek yavru gulumseyerek seni bekliyor olacak... sende biliyorsun ki onlar çok iyiler suanda , dedigin gibi Peygamber efendimiz baslarini oksuyordur onlarin , ne buyuk bir mukafat yavrucuklara... dayanmasi zor olsada teslim olmaniza hayran kaldim maasALLAH .... sevgilerimi selamlarimi yolluyorum sizlere Allah,a emanet olun ... saygilarimla...

Şeymacım Allah yardımcın olsun çok zor bende dşük yaptım daha önce 3 kez hiç kolay bişey değil, benim eşim beni teselli etmeye çalışırdı unut artık o günleri yaşanmamış farzet derdi bende ona anneler bebeklerini asla unutmazlar demiştim. Ama Allahın lütfu o kadar bol ki ben çok inanıyorum seninde kolların boş kalmayacak canım sadece Allaha sığın Allah yardımcın olsun

yaşadıklarını unutman mümkün değil biliyorum çünkü çok zor günler geçirdin...redüksiyon bile beni bu kadar sarsmışken senin yaşadıklarını anlamam mümkün değil biliyorum..... ama artık yazabildiğine göre bayağı yol katetmişsin aferin sana... biraz toparlan diye sana ne msn de ne de burda yazmadım... ilk günlerde açıkçası korkmuştum halinden... çoook etkilenmiştim.... dediğim gibi bunları unutman mümkün değil.. ama rabbim onların yerini dolduracak evlatlar versin.... versinki bugünlerini evlatlarına sarılarak acı bir hatıra olarak bir kenara koy... tıpkı liyadora ve artvinlim gibi sende ikizler topiğimize gel seni bekliyoruz..

Alalh sabır versin.Başınız sağolsun.Ne diyceğimi bilemedim.

Cnm bnm ona bakılırsa bende aynı şeyden korkuyorum.Ya bi daha aynısı olursa diye.Bunu dr.uma da belirttim.Böyle düşününce hata yapıyoruz.Geçen gün eşime de dedim ki ikiz bebeğimiz olana kadar bebek yapmak istiyoru.Belki Rabbim nasip eder bilemem.Zaten eşimde ikiz istiyor.
Aslında bi yönden sevinmemiz gerek cnm.Doğup büyüyüp öyle kaybetmiş olsaydık??Hem onlara daha çok alışmış olacaktık.Hem de işledikleri günahlar için verecekleri hesabı düşünecektik.Şimdi benim içim rahat en azından yavrularımın cehennem ateşinde yanmayacaklarını,kabir azabı çekmeyeceklerini,hesaba tutulmayacaklarını biliyorum.Bunlar teselli değil ki gerçekler...
Senin sınavında budur,belki Rabbim çocuk yapmayı bırakacak mı diye sınıyordur bilemeyiz ki?Herşeyde vardır bi hayır ama biz bunu göremiyoruz.Acılar biz insanlar için.Tekrar kaybetmek korkusuyla yapmayacaksan eğer kucağına alıp okşadığın günleri düşünüp isteyebilirsin de...Herbirimizden daha şanslı onlar.Keşke yerlerinde olabilsek.Rabbim sınavlarımızı atlatıp hayırlı bi zmnda canımızı alsın ki yavrularımıza kavuşalım...
"bana bu dersi bu düşünceyi veren de yüce rabbim " demişsin ya böyle düşünürsen hata edersin cnm bnm.Her düşündüğümüzü Rabbimiz mi düşündürüyor bize?O zmn ndn hesap vericez ki?
Birşey soracağım eşin ne düşünüyor bu durumda?Biz hiçbir zmn yılmayacağız ne kdr yıkılıyor olsak da...
Birde dua sormuşsun ya.Benim bebeklerim için ettiğim belirli bi dua yok.İstediğim zmn dilimin ucuna ne gelirse onun için dua ediyorum.Aslında daha çok onlara bize dua etsinler diye dua ediyorum duaya ihtiyacı olan bizleriz.Eminim bi hataya düşüp onlara kavuşmamız imkansız olmasın diye bizlere dua ediyorlardır.Peygamberimize dua ederim mesela:Ben onların saçlarını okşayamadım o okşasın,onlarla oyunlar oynasın diye...pff nokta

Allah sabır versin canım cennet kapısında meleklerin var
Amin cnm teşekkür ederima.s.

Estağfirullah canım amin inşaallah çok teşekkür ederim.Rabbimize teslim olabiliyorsak ne mutlu bizlere.Evet onların çok iyi durumda olduklarını biliyorum yoksa nasıl bu kdr dirayetli olabilirim ki...Sende Rabbim'e emanetsin çok sağola.s.

Teşekkür ederim canım.Sana da geçmiş olsun zor günler geçirmişsin.Rabbim bebeğine ve size uzun ömürler versin.Bir daha böyle bi sınava tabii tutmasın inş a.s.

Ahh be Kayra'msenağlama Şu redüksiyon için bile ne kdr çok üzüldük öyle değil mi?Onu atlatamadan birde bu...En son sana facede yazarken hıçkıra hı.kıra ağlıyorum anne olmadım mı ben diye hatırlıyor musun?Eşim mis gibi annelik kokuyorsun diye koklayıp seviyor beni,öyle durumlarda o kadar zorlanıyorum ki...:çok üzgünüm: EŞimin yüzüne baktıkça daha çok içim parçalanıyor.Hele de oğlumun ona benziyor olması.Dudakları o kadar çok benziyordu ki ve parmakları.Oğlumu seviyormuşum gibi seviyorum onu da.Onun elleri,onun dudakları...
Kızımın burnu da bana benziyormuş burnumu sıkıp duruyor.Ne zor bi durum anlatamam.Ama toparlanmaya çalışıyoruz işte.Bİlinçli olmamız en büyük zenginliğimiz.Nereye gittikleri ne olduklarını sadece toprağa çürüyüp yok olmadılarını biliyoruz ya o da yetiyor.Hep derdim ben ölenin arkasından üzülmeyin,toprak oldu diye feryat etmeyin.Bedendir o gitmiştir kıymetini gösteren ruhudur...
Yavrularım huzurlular Rabbim bize de bahşetseydi keşke...
Temmuz ayında bi yakınımızı denizde kaybettik gözlerimizin önünde.İki dk önce konuşurken 2.sonra yoktu.Bİlgilerime göre suda boğularak ölenler,çaresi olmayan hastalıktan ölenler felan sorgusuz bi şekilde ne kdr günahkarda olsalar Allah inancı oldukları takdirde cennete gidiyorlar.Ne kadar günahkar olsalarda...Hocamla görüştüm doğruydu bildiklerim.O zaman ağzımdan çıkan cümle neydi biliyor musun?Bizde böyle ölelim o zaman ne güzelmiş,ne kadar günah işlesen de tek bir allah inancıyla cennete gidiyorsun...Cahilce çıkmış ağzımdan...
Hocam da şöyle dedi,Bu herkese nasip olmaz ki,seçilmiş olmak lazım...Bende inşaallah Rabbim bizi de seçmiştir demiştim...
Bize değil ama yavrularıma nasip oldu.Çok fazla üzülüp harap etmiyorum kendimi.Bazen dayanamıyor ağlıyorum elbette ama bağıra çağıra değil.Rabbim korusun isyandan.
Peygamberimizde ağlamış kaybettiği yavrusunun ardından.Ağlayınca isyan ediyoruz sanıyor bazıları.Beni ağlarken görüpte öyle diyenlere bir sürü cvp vermek istiyorum da veremiyorum kalpleri kırılmasın diye...
En kısa zamanda topiğinize katılmak ümidimle...Allah razı olsun...

Alalh sabır versin.Başınız sağolsun.Ne diyceğimi bilemedim.
Amin teşekkür ederim a.s.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: rabbim sana sabır versin çok zor insan ne yazacağının inan bilemiyor,kelimelerin yetersiz kaldığı acı

Ben çok ama çok üzgünüm. Allahım sabırlar versin sana. Benim de bir meleğim cennette. Beraber oynarlar inşallah...

diyecek söyleyecek hic birsey bulamiyorum
ama senin bu inancin ve saglam durusun hepimize ders olsun
tekrardan bize güzel haber vermen dilegiyle canim

allahım sabır versin başın sağolsun canım bende 20 haftalık oğlumu erken doğumla kaybettim allahım sabrını veriyor canım şimdi yeniden hamileyim ki 5 yılda ancak hamile kalabildim tam tüp bebek yaptıracakken çıkıp geldi meleğim ama onun bile garantisi yok şuanda aynı şeyleri yaşatmasın diye allahıma dua ediyorum sende yeniden anne olacaksın canım buna inan allahım tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün canım

cok üzüldüm inan bende 5 aylık bebişimi kaybettim yazın Allahım sabır versin şimdi gene hamileyim ama umutluyum bu sefer kucagıma alacagım sende öyle düşün olurmu Allah sabır versin

canım okurken gözlerim doldu.ALLAH sabırlar versin.
benimde oğlumun yaşayıp yaşamayacağı belli değildi. gebeliğimin 19 haftasına kadar hep umutla bekledik.ilk bebeğimdi o güne kadar hiç isyan etmedim.dediler ne kadar sabırlısın hiç isyan etmiyorsun.
ağlıyordum ama hep duam ALLAhım bu çocuk hayırlıysa nasip et.kime isyan edecektim. veren de ALLAH alacak olanda.doktorum proftu ve son karar kontrolünde (gebeliğin sonlandılıp,sonlandırılmayacağı)kontrolde inanamıyorum bu bir mucize dedi.
(anne karnında idrar torbası büyüktü ve bu böbrek ve ciğerleri etkileyecekti)herşey normal boyutuna inmiş dedi.
benim hiç umudum yoktu bu çocuktan ALLAh size bağışladı dedi.doğunca getirin görmek istiyorum bu mucize çocuğu dedi.
inan o an bizim için anlatılamaz.ilk defa 19. haftasına kadar hep ağlayarak çıktığımız kontrolden yüzümüzde sevinçle çıktık.

sonra oğlumuz doğdu anne karnındaki hastalığın devamı olarak tesadüfen yine bir mucize eseri öğrendiğimiz hastalığı öğrendik.3 kere ameliyat oldu. halen takipte. şuan 5.5 yaşında ama o kadar zorlu testlerden ve acılardan geçtikki.halen 6 ayda bir konrolümüz devam ediyor böbreklerinden.
hiç isyan etmedik hep sabır dedik.rabbim sabırlarımızın mükafatini verdi.

Yüce mevlam sanada elbet verecek sabrının karşılığını.o meleklerin seni bekliyor cennette.ALLAHIm sabrını artırsın kucağını boş bırakmasın .kolay değil beş meleğini kaybetmişsin.ALLAH yardımcın olsun.

Allah ım bol bol sabır versin yaşayacağın güzel şeyler acını hafifletsin inşallah 8 haftalık bebeğim karnımda öldü daha yeni toparlıyorum 2 ay oldu
senin ki daha zordur
Allah beterinden saklasın
anne olma mutluluğunu tekrar yaşatsın inşallah
sana da bana da:)))

şeyma öncelikle Allah sabırlar versin. ben de aralık 1 de oğlumu 32. haftada aniden kaybettim. plesanta ayrılması sonucu. o ana kadar hiç bi problemimiz yokken aynen senin hazırlıkların gibi herşeyim tamken doğum iznine çıktığım gün yaşandı tüm bunlar.44 gün oldu oğlumdan ayrı. içimde kıpır kıpırken şimdi yok. ama lütfen burada içimizdeki acıları paylaştığımızve geleceğe dair güçlü olmalıyız diye birbirimizi telkin ettiğimiz yerde acıalrını o resimlerle kendini de bizi d edaha fazla üzme. o resimleri kaldır canım. bunlar ancak acılarını depreştirir. tabi bizimde. ben bu ay doğum yapıcakken bebebğimin kaybedişimin sebebi için düştüm yollara. engel olamıyacağım bi durum olduğunu öğrendim.aniden gelişen bi durum. içim acımıyormu yanıyor, yaram kanamıyormu kanıyor. ama işte hayat. nasıl yapıcaz bilmiyorum ama hayata tutunucaz. ama nasıl nasıl işte.zaman bize tesellilerimizi meleklerimizin kardeşlerini gönderiri inşallah sağlıkla hayırlısıyla.

şeymacım Allah sabır versin canım ne desek boş rabbim isyandan korusun ki sende bu konuda oldukça bilinçlisin...Hayırlısıyla kardeşleri olur inş.tez zamnada..

Şeymacığım ne diyeceğimi bilemiyorum canım.Allah sabrını kat kat artırsın.Meleklerinin mezarlarını görünce nerdeyse akan gözyaşlarım sele dönüştü.En kısa zamanda dileğin gibi yeniden ikizlerine hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Her zaman yanındayız canım.Müjdeni bekleyeceğiz.a.s.

Canımsın sen benim
RAbbim sana dayanma gücü versin...
Onlar melek oldular ahirette annelerinin elini hiç bırakmıcaklar. ALLAH c.c. sana tekrar nasip etsin inş..
Her zaman duamdasın canım benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…