şeymacım ben isyan etmiyorum sadece bundan sonra gebe kalabilsem de bunun olumlu sonuçlanması kesin değil ki üç canımı koydum mezara birini daha koymak istemiyorum kendim üzülmemyeyim diye değil biriciğimin canı gitmesin diye.
bana bu dersi bu düşünceyi veren de yüce rabbim ben de bu şekilde atlatacağım bu sınavı
bir de birşey sormak istiyorum arkadaşım kaybettiğin bebeklerin için okuduğun bir dua var mı? onlara yapabileceğimiz annelik bu olacak artık.
Amin cnm teşekkür ederima.s.Allah sabır versin canım cennet kapısında meleklerin var
Estağfirullah canım amin inşaallah çok teşekkür ederim.Rabbimize teslim olabiliyorsak ne mutlu bizlere.Evet onların çok iyi durumda olduklarını biliyorum yoksa nasıl bu kdr dirayetli olabilirim ki...Sende Rabbim'e emanetsin çok sağola.s.soylenecek soz yok ..... sozlerin bittgi yer aslinda... ALLAH serin sabirliklar versin insAllah.... çok saygideger bir insansiniz her halinizden belli, çok buyuk bir de sinavdan geçiyorsunuz... dayanabilmeniz ne guzel, mukafati cennette olacak insAllah... 5melek yavru gulumseyerek seni bekliyor olacak... sende biliyorsun ki onlar çok iyiler suanda , dedigin gibi Peygamber efendimiz baslarini oksuyordur onlarin , ne buyuk bir mukafat yavrucuklara... dayanmasi zor olsada teslim olmaniza hayran kaldim maasALLAH .... sevgilerimi selamlarimi yolluyorum sizlere Allah,a emanet olun ... saygilarimla...
Teşekkür ederim canım.Sana da geçmiş olsun zor günler geçirmişsin.Rabbim bebeğine ve size uzun ömürler versin.Bir daha böyle bi sınava tabii tutmasın inş a.s.Şeymacım Allah yardımcın olsun çok zor bende dşük yaptım daha önce 3 kez hiç kolay bişey değil, benim eşim beni teselli etmeye çalışırdı unut artık o günleri yaşanmamış farzet derdi bende ona anneler bebeklerini asla unutmazlar demiştim. Ama Allahın lütfu o kadar bol ki ben çok inanıyorum seninde kolların boş kalmayacak canım sadece Allaha sığın Allah yardımcın olsun
Ahh be Kayra'msenağlama Şu redüksiyon için bile ne kdr çok üzüldük öyle değil mi?Onu atlatamadan birde bu...En son sana facede yazarken hıçkıra hı.kıra ağlıyorum anne olmadım mı ben diye hatırlıyor musun?Eşim mis gibi annelik kokuyorsun diye koklayıp seviyor beni,öyle durumlarda o kadar zorlanıyorum ki...:çok üzgünüm: EŞimin yüzüne baktıkça daha çok içim parçalanıyor.Hele de oğlumun ona benziyor olması.Dudakları o kadar çok benziyordu ki ve parmakları.Oğlumu seviyormuşum gibi seviyorum onu da.Onun elleri,onun dudakları...yaşadıklarını unutman mümkün değil biliyorum çünkü çok zor günler geçirdin...redüksiyon bile beni bu kadar sarsmışken senin yaşadıklarını anlamam mümkün değil biliyorum..... ama artık yazabildiğine göre bayağı yol katetmişsin aferin sana... biraz toparlan diye sana ne msn de ne de burda yazmadım... ilk günlerde açıkçası korkmuştum halinden... çoook etkilenmiştim.... dediğim gibi bunları unutman mümkün değil.. ama rabbim onların yerini dolduracak evlatlar versin.... versinki bugünlerini evlatlarına sarılarak acı bir hatıra olarak bir kenara koy... tıpkı liyadora ve artvinlim gibi sende ikizler topiğimize gel seni bekliyoruz..
Amin teşekkür ederim a.s.Alalh sabır versin.Başınız sağolsun.Ne diyceğimi bilemedim.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: rabbim sana sabır versin çok zor insan ne yazacağının inan bilemiyor,kelimelerin yetersiz kaldığı acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?