1 senedir gebe kalamıyorum klomen kullanımına başladım bugün ..

lemonhaze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
802
392
53
36
Kızlar merhaba
1 senedir bebek için uğraşıyoruz ama kısmet olmadı.Eşimde hiç bir sorun yok ben de küçük bir çikolata kisti var ama çok az etkiler dedi doktorum.34 yaşındayım amh 1.19 çıktı.Doktor hemen tüp bebek düşünme dedi bir seneyi geçtiği için ve yumurta rezervim düştüğü için klomene başlattı bugün.Cumartesi ultrasonla bakacağını söyledi olmazsa bir kez aşılama sonra tüp bebek dedi.Eşin ve senin gebelik için büyük bir probleminiz yok sadece olmuyor dedi..kafam çok karışık moralim çok bozul.eskiden hiç üzülmem derdim öyle deli gibi çocuk seven biri de değilim.insanların sürekli sorması,ailelerin sorması bıktırdı ve sanırım psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım.Allah isteyen herkese versin sağlıkla inşallah bana da ..

Canım ben 2 senelik evliyim 1 yıldır istiyorum benim de amh 1 çıktı rahim filmi çektim temiz çıktı doktor amh tek başına gebeliğe engel değil stres yapma dedi. Ben ay boyu stres yapmıyorum ama adet belirtilerin başladığı an yıkılıyorum. Bu bu ay umutluydum şimdi gene adet belirtilerim başladı ve çok ağlıyorum o yüzden ben de buraya üye oldum konuşmak belki rahatlatır bu stresle nasıl başa çıkacağız bilmiyorum

Arkadaşlar 2 sene tüp bebek ve klomen femara ile hamile kalmaya calıstım ama hamile kalamadım buldugum son dr bana polikistk over oldugum için verdiği vitamin acvison maxijuno eşime de acvison maxigo bu vitamini kullandıgım ay hamile kaldım en azından 2 ay deneyin derim eşlerinizde kullansın benim gibi dr larda 250/300 bin harcamayın allahım yüzünüze baksın kucagınıı boş bırakmasın amin

Bende iki yıldır evliyim benimde olmuyor çok büyük sorunumuz yok tek tüp kapalı ama doktor bir tüp yeterli gebe kalmak için dedi ama hala yok bende aşılama yaptırıyorum bu hafta ilaçlara başladım hayırlısı bakalım.

Ben de tamamen aynı durumdayım canım.Hiç bu konu için stres yapmazdım ama cidden stres yapıyorum.Gebeliği hızlandırman lazım amh düşüyor dedi.Klomen de aslında zararlı bir ilaçmıi beş gün kullanacağım olmazsa bir sürü sıkıntılı süreç çok korkuyorum tüp bebek olursa diye.Korkum o aşamadaki stres sıkıntı..

Geçmiş olsun canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun.

Aşılama sonrası bana da bilgi verebilir misin rica etsem aşamalarını hiç bilmiyorum fiyat bilgisi vs

Canım bahsettiğin ilaçlar sadece vitamin mi hem ben hem eşim mi kullanacak?Bir de herhangi bir zararını yan etkisini gördün mü ? Sen nereden duydun bir de .çok sevindim cnm Allah analı babalı büyütsün bize de nasip etsin inşallah.

Veririm şuan sadece ilaçlar +muayene ücreti 7 bin ödedim daha aşılamaya gecmedik
İnşallah başarılı geçer arkadaşım ben de bugün doktora sordum ilaç işe yaramazsa aşı yerine direk tüp bebek mi denesek diye sordum.aşılama sonrası herkesin genelde morali bozuk oluyor diye okudum forumda.o da en azından bir kez dene dedi üç ay sonra.bakalım olacak mı hayırlısı artık..İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Amin canım inşallah hepimize nasip olsun. Bence dene bı kere Aşılama dene belki olur belli olmaz bu işler .Bende bu da olmazsa tüpbebek deniycem ama biraz ara vermek istiyorum sürekli ilaçlar tedavi doktor muayenesi derken yoruldum biraz bedenim dinlensin.

Hepsini yazmıştım aslında dr söylediğini yaptıgım tedaviler masraflar derken hepsi olumsuz oldugunda yeni bulmuş oldugum doktor söylediği 2 vitamin biri bana biri eşime ve kullandığım ay hamile kaldım. Zaten biraz araştırırsanız inofolic combi hp ve acvison maxijuno ile cok gebe kalan var onların içindeki inositol maddesi polilistiği baskılayıp kaliteli ve gebelik elde edecek yumurtayı olgunlaştırıp rahime salıyormuş doktorunun anlattığı bu en azından 1/2 ay deneyin

Haklısın ya herkes stres yapma siyir
Yani herkes stres yapma diyor ama dusunmemek mumkun degil ki kime sorsam akışına bıraktığımız ay hamile kaldim diyor. Kendim psikolojik danışmanim öğrencilere akıl veriyorim ama kendime bisi yapamıyorum stres konusunda. Unutmak icin ne yapmak lazim acaba

Canım bu süreçte doktor cokk onemli ben devlete gittim bana amh 1 direkt tüp bebek dedi ve yıkıldım hic beklemiyordum çünkü tüp bebek süreci cok zor maddi manevi. Sonra iyo bir doktor buldum sakin ol yumurtalarin iyi durumda rahim filmi istedi cektim oda temiz sadece stres yapma dedi. Onu başarmak gerek sanırım herkes sey diyor gebeliği unuttugumuz ay hamile kaldik unut ama hep aklimdaa

Sen de henüz gebe değilsin sanırım değil mi?Benim de tüplerime bakıldı geçen kış temiz çıktı solda küçük çikolata kisti var sadece bu arada o da büyür diye korkuyorum.temmuz ayında ilk kez adet olamadım doktor sıcaktandır dedi tarlussl verdi şimdi başladı adetim.şimdi de klomene başlattı ama içeriği bayağı sıkıntılıymış ilacın oluyuncs biraz korktum.

Çok teşekkür ederim canım

İnsanların soru sorması da inanılmaz geriyor beni.Ben sürekli seyahate çıkan kafaya takmayan insandım ama son iki ay psikolojik olarak çok yoruldum.

Henüz hamile degilim. Bende temmuz ayinda 5 gun erken oldum normalde gunu gunune olurum. Havalardn dedi doktor. Henüz bir ilac vs vermedi adet olunca yumurta takibinr alacak beni. Bu ayda regl 2 gun geçti sanırım stresten gecikti henuz olmadim bakalım hayırlısı

Destek olalım birbirimize canım dualarım seninle ve bizim gibi olan herkesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…