1 Senelik Bekleyişin Sonunda Bebeğe Kavuşma Hikayemiz 😍

Yaş kaç

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hayırlı olsun q10 için hangi markayı kullandınız acaba ?

Hepsini tek tek okudum çok sevindim sizin adınıza anlattınız herşeyi bu ay bende yapacam inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbin duanda lütfen bizi de unutma

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hayırlı olsun q10 için hangi markayı kullandınız acaba ?
Solgar Markasinin 200mg qoenzimini kullandik yanlis hatirlamiyorsam hatta doktoruma nutraxinle degistirsem mi diye sormustum daha uygun fiyatli oldugu icin solgardan devam etmemizi onermisti, cook tesekkur ederim

Hepsini tek tek okudum çok sevindim sizin adınıza anlattınız herşeyi bu ay bende yapacam inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbin duanda lütfen bizi de unutma
Cok tesekkur ederim arkadasim darisi basiniza Allah bekleyen cabalayan tum kiz kardeslerimin yuzunu tez zamanda guldursun kucaklarini doldursun insallah

Belirtileriniz var mıydı öğrenmeden önce
Merhaba kusura bakmayin mesajinizi yeni goruyorum, hayir neredeyse hic belirtim yoktu malum her ay beklentide oldugumuz icin simdiye kadar cook belirtiler yasadim sanmistim kasiklarimda batma, agri, bel agrisi, kasik agrisi, yok agzimda aci tat falan ama gebe kaldigim ay hatirladigim sadece dpo 11 ve 13de hafif bel agrisi yasadigim baska bir belirtim olmamisti

Merhaba yaşadıklarınızı okuyunca hemen üye oldum ve size yazmak istedim. Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende yaklaşık 9 yıldır doğum kontrol kullanıyordum geçen sene bıraktım ve çocuk için hazırlıklara başladım yaklaşık 6 aydır hiç bir gelişme yok bütün değerlerim çok iyi yumurta kalitem yaşıma göre çok iyi eliminde öyle hiç bir sıkıntısı yok beslenmemiz sporumuz takviyemiz hiç ara vermeden devam ettik benim tek sıkıntım çikolata kistim var fakat doktorum bir sıkıntı olmayacağını söylemişti 6 ay sonra gel ve bakalım dedi 6 ay geçti ve gittim. Kistimde biraz büyüme gözlemdi ve bana 6 ayda bir gebelik olmadıysa sana rahim röntgeni çekelim dedi tüplerine bakalım dedi ben şu anlık çektirmeyi düşünmüyorum zihnen biraz yorgunum erteleyelim dedik. Benim siz sorum şu siz hsg çektirdikten sonra mı hamile kaldınız genellikle kadınlar çekimden sonra ilk 3 ayda hamile kalıyormuş onu merak ettim yazınızda tam olarak o kısmı anlayamadım çünkü. Gerçekten çok bir dönemden geçiyorum hiç birşey eksik değilken olmaması insana çok koyuyor

Merhaba çok teşekkür ederim tez zamanda size de nasip olsun inşallah, hsgyi ekim ayında çektirdim ocak ayında gebe kaldım fakat hsg sonucumda tüplerimde yapışıklık veya tıkanıklık olmadığı söylenmişti bana hsgnin ekstra bir faydasının dokunduğunu düşünmüyorum. Eşimin sperm sayısı 60 milyondan 138 milyona yükselmiş bence bu bizim gebelik sebebimiz oldu. Siz daha önce eşinize test verdirdiniz mi veya varikosel kontrolleri yapıldı mı?

Gebelik belirtiniz yada adet öncesi lekelenmeniz oldu mu

Gebelik belirtiniz yada adet öncesi lekelenmeniz oldu mu
Gebelik belirtisi olarak sadece dpo11 ve dpo 13te bel agrisi yasadigimi hatirliyorum onuda regli geliyor heralde diye yorumlamistim, lekelenmem hic olmadi hatta normalde dpo 12den sonra her zaman lekelenmem baslar bir kac gun sonra regli sokulur ben dpo 15e gelip hala lekelenme gormeyince suphelendim ve tekrar test yaptim o sekilde ogrendim

Maşallah sürpriz olmuş size, darısı bekleyenlere olsun

Benim de sizin kadarken 0,55 değerindeydi çocuğum oldu korkmayın. Düzenli adet oluyorsanız. Ama havuç incir kürü tavsiye ederim yumurta kalitesi için

Benim de sizin kadarken 0,55 değerindeydi çocuğum oldu korkmayın. Düzenli adet oluyorsanız. Ama havuç incir kürü tavsiye ederim yumurta kalitesi için
Ayrıca sakın özel kliniğe gitmeyin ben gittim asla çocuğun olmaz acil tüp bebek dedi. Üni hastanesine gidin hocalara

Bayagı detaylı anlatmışsınız hayırlı olsun kac sene sonunda hamıle kaldınız
Kac yıllık ebvlsnz

Bayagı detaylı anlatmışsınız hayırlı olsun kac sene sonunda hamıle kaldınız
Kac yıllık ebvlsnz
teşekkür ederim, 4 seneyi dolduracak yakında evliliğimiz tam 1 senelik bekleyişin ardından gebe kaldım

teşekkür ederim, 4 seneyi dolduracak yakında evliliğimiz tam 1 senelik bekleyişin ardından gebe kaldım
Benımde Eylül'de 4 sene olucak insalah.
36 haftalık gebeyim.
Sizin kac haftalık

Benımde Eylül'de 4 sene olucak insalah.
36 haftalık gebeyim.
Sizin kac haftalık
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın ve analı babalı sağlıklı bir ömür geçirin inşallah 18 haftalık oldum bende çok şükür

`