- 13 Şubat 2021
- 124
- 126
- 23
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
EVEt bende çalısıyorum gerçekten böyle erkekler daha çok evlilik düsünüyor sanki digerleri biriktiriyor kendini tamamen hazırlıyor öyle evleniyorİsabet olmuş. Anası bitse babası başlar babası bitse kardeşleri başlar onlar bitse emmi dayı hala teyze kuzenler derken bi bakmışsın ömrün gitmiş bi dikili ağacın olmamış bu herifin arkasını toplarken. Böyle adamlar evlenmeyi herkesten çok ister hem de çalışan bir kadınla; o sülalesini doyururken ona da yatabileceği, eli para tutan bir hizmetçi lazım.
Evlenince kendi ailesi olduğunun farkında olacak ve gereksiz verici olmayacaksa sorun yok.
Sağlık problemi falan demişsiniz normal değil mi?
Bekarken parasını ne yaptığı kendini ilgilendirir.
Peki siz ne yapıyorsunuz?
Birikim yaptınız m
GErçekten bu huyundan ötürü mutlu olamam bende farkkndayım. Yasam sartları zor eskisi gibi degil insa markete gitmeye korkuyor. Ne ev olur ne araba ne bir arkadas para hiçbirsey olmaz böyleAdam baya anormal. Sanki kendini feda etmeye özel çaba harcıyor. Evlenseniz sinir hastası olursunuz bu ne
Kendi harcaması da var illaki ama genelde aileye çok fazla vermiş. küçük olmasına ragmen ondan büyükler verme dememişler hep gelen prayı kabul etmişler hep de böyle olcaklar. Hadi bir insan anlarım verir ama borca girerek verilmemeli sürekli Ben elimden geldigince yapıyorum ondan küçügüm de28 yaşında biri üniversite okuyup ise başladıysa en fazla 5-6 senedir çalışıyordur. Standart bir maaşı da varsa para biriktirememesi çok değil. Emin misiniz ona buna yardım ettiği için parası olmadığına. Belki de yiyip icip gezmiştir. Siz kaç yaşındasınız?Sizin de birikim yokmuş işte.
Canım olay şuEVEt bende çalısıyorum gerçekten böyle erkekler daha çok evlilik düsünüyor sanki digerleri biriktiriyor kendini tamamen hazırlıyor öyle evleniyor
Tesekkürler canım amin insallahAyrılarak çok iyi yapmışsın. İnşallah karşına hayırlı insanlar çıkar.
+100000İsabet olmuş. Anası bitse babası başlar babası bitse kardeşleri başlar onlar bitse emmi dayı hala teyze kuzenler derken bi bakmışsın ömrün gitmiş bi dikili ağacın olmamış bu herifin arkasını toplarken. Böyle adamlar evlenmeyi herkesten çok ister hem de çalışan bir kadınla; o sülalesini doyururken ona da yatabileceği, eli para tutan bir hizmetçi lazım.
Bu mesajin altinaİsabet olmuş. Anası bitse babası başlar babası bitse kardeşleri başlar onlar bitse emmi dayı hala teyze kuzenler derken bi bakmışsın ömrün gitmiş bi dikili ağacın olmamış bu herifin arkasını toplarken. Böyle adamlar evlenmeyi herkesten çok ister hem de çalışan bir kadınla; o sülalesini doyururken ona da yatabileceği, eli para tutan bir hizmetçi lazım.
Tesekkürler canımÇok akıllıca verilmiş bir karar, tebrik ederim
tesekkürler canım çok sagoloh mis gibi yapmışsınız. içiniz rahat olsun
Anladı gibi ama tam olarak yüz yüze de söylecegim ama söylemem de birsey degiştirmeyecegi için söylemeyedwbilirim tam sebebi kararsızımAyrılma sebebini söyledin mi kendisine?
Düğün için biriktirdiği parayı bile tutmuş vermiş ilk ağlayana, bi zahmet anlasın.Anladı gibi ama tam olarak yüz yüze de söylecegim ama söylemem de birsey degiştirmeyecegi için söylemeyedwbilirim tam sebebi kararsızım
Haklısın canım yarın birgün evlenecegi kişiye de yazık olur belkş günün birinde bu yoldan döner birinin acı da olsa söylemesi lazımDüğün için biriktirdiği parayı bile tutmuş vermiş ilk ağlayana, bi zahmet anlasın.
TesekkürlerKk unde böyle konulara alışkın değiliz genelde öncesinde adam belli etmiştir kendini ama kişi evlenince değişir diye düşünür evlendikten sonra buraya konu acar çok şaşırmış gibi dert yanar sizi tebrik ederim balık baştan kokar en doğru kararı vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?