Arkadasi var yalniz belli bi grupla 4 kisi ile yani sorun yasiyor.Oglum ozel okulda okudu ilkokulu , evet siniflarinsa bir cocuk vardi herkese siddet uygulayan ancak ilk birkac vukuat sonrasi ogretmen olaya el koyup ailesini cagirdi ve cocugun pedagojik destek almasini sagladi , yine de zaman zaman sorunlar yasaniyordu sinifta
Ogretmenle sorunu cozemiyorsaniz rehberlige gidip durumu anlatin
Yanliz sizin cocugunuz neden hic arkadas edinemeyip dislaniyor bunu da irdeleyin
Benzer bir surecten geciyorum , yeni bir ulkeye tasindik , oglum adaptasyon sorunu yasiyor ve sinifta dislandigini soyluyor surekli , ben yine de oglumu sorguluyorum acaba sen mi ters bir hareket yapiyorsun diye ( yanlis anlasilmasin bunu cok kibar ve empati kurarak yapiyorum) s
Siz de disardan bir gozle oglunuzu degerlendirin , nacizane tavsiyem
bence okuldan alın idare de üzerine düşeni yapmadığı İçin bu sorunlar artarak devam eder başka okulda çocuğunuz en gazla 1 ay o da en fazla 1 alışma süreci Yaşar ama alışır bu günler geçer ama çocukta hasar kalmasınMrb,cocugum bir kolejde 1.sinifa basladi.Basladigindan beri sinifinda sorunlar yasiyor.Gruplasma ,oyun disi kalma ve ozellikle 4 kisinin vurma yumruklama gibi siddet icerikli hareketlerine zorbaliklarina maruz kaldi.Defalarca,sinif ogretmeniyle konustum hal ve tavirlariyla cocugumu sinifta hedef haline getirdi.Adim atsa sikayet edildi ve uyarildi.Idareyle konustum bi turlu bu kavga ortamini duzeltemediler cunku sinif yonetimini beceremeyen bir sinif ogrt ile karsikarsiyayiz.Sinif degisikligi cozum olmaz diye ve de cocugum hic istemiyor diye dusunmedik.Suan cok huzursuzum surekli sorun yasiyoruz hergun dayak yiyip geliyor ve karsilik verince o suclu oluyor.Okuldan almayi dusunuyorum ozel okullarin hepsi mi boyle ya?Devlete gondersem bundan daha fazla sorun yasamazdim sanirim.
Evet ben de onu dusunuyorum ama baska bir okula suan gecmek maddi olarak cok zorlayacak bizi.Erken kayitttan uygun fiyata kaydettirmistik buraya.Kara kara dusunuyorum devlet okuluna mi alsam diye.bence okuldan alın idare de üzerine düşeni yapmadığı İçin bu sorunlar artarak devam eder başka okulda çocuğunuz en gazla 1 ay o da en fazla 1 alışma süreci Yaşar ama alışır bu günler geçer ama çocukta hasar kalmasın
Sinif degisikligini istemiyor ogretmenimi cok seviyorum diyor hos ogretmen onu seviyor mu ondan pek emin degilim.Sinifta degersiz hiseettigini de soyluyor.Cocuk sevmeyen yapmacik davranan biri.Cocuk sevmeyenler ogretmen olmasa keske.Çare sinif değişikliği gibi görünüyor. Çocuklar o yas aralığında birbirlerine karşı çok acımasız oluyorlar ve öğretmen buna göz yumuyor bu çocugu ciddi anlamda yaralar. Bi sinif ogretmeni olarak yazıyorum. Şu an fark etmezsiniz belki ama ilerleyen yaşlarında bunun etkilerini yaşar.
Sanirim en dogrusu bu.Sinif degistirmek cocugu etiketlicek sadece ve mutsuz olacakBence okul degistirin
Tabi ki her ozel okul boyle degil. Cocuklara kiymet veren bir yonetim olmasi onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?