- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
arkadaşlar benim oğlan ne kitap okumak istiyor ne de test çözmek istiyor.devamlı oyun,oyun,oyun.....yanlış anlaşılmasın oyuna karşı değilim
tabi ki tatil sıkmak istemiyorum.sadece sabah 10 dk.akşam 10 dk kitap oku diyorum .onu da üfleye püfleye,surat asarak... henüz onu da sadece birkaç kere yaptı.bir keresinde 41 sayfalık kitabı 10 dk da okuduğunu söyledi ama yalan sadece ağzını kıpırtadarak beni kandırdı
neyse üzerine düşmiyeyim dedim neredeyse 15 gündür kendisine hiçbirşey söylemedim.yani ne kitap oku ne test çöz falan... hiç umrunda bile olmadı.
ne yapacağım bilemiyorum.çok yoruldum artık.
çok üzülüyorum.
sizce ne yapayım...
farklı ,kitap okumayı veya test çözmeyi eğlenceli ve zevkli hale getirecek fikirleriniz varsa bekliyorum.
kibele190 arkadaşım önerilerin için teşekkür ederim.örümcek adamı çok seviyor.olmazsa onunla ilgili kitap alayım.Allah çocuklarmızın içine versin,yoksa gerçekten de çok zor günler bizi bekliyor
Canım endişelenme daha çok küçük onlar...sen telkin etemeye kaleyi içten fethetmeye bak...örnekler fln gösterebilrsin...eğer çok sevdiği bi büyüğü varsa bak o da çok okumuş öyle abi olmuş fln diyebilrsin....kızmadan bağırmadan...telkinlerle daha başarılı olacağna inanıyorum...
sevgilerrkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?