Ayy benimde vardı hemde üç kanka aynı çocuga takıktık önce çocuk için tartışır sonra hiç bişey yokmuş gibi oyun oynardık çocukta kenarda kalırdı öyleBenim de birinci sınıfta aşkım vardı, okul çıkışında öpmüştü beni, ben de sulukla kafasına vurmuştum
Yaa benim kızım gayet mutlu o da vursa aslındaBenim de birinci sınıfta aşkım vardı, okul çıkışında öpmüştü beni, ben de sulukla kafasına vurmuştum
Aynen bunlarda Ali yi paylasamiyorAyy benimde vardı hemde üç kanka aynı çocuga takıktık önce çocuk için tartışır sonra hiç bişey yokmuş gibi oyun oynardık çocukta kenarda kalırdı öyle
Tepki versem daha çok ilgisini çeker vallahi korkulur bunlardan. Anlatsın ki sinsice hallederim nasılsaBende 1. Sınıfta aşık olmuştum
Aklıma geldi şimdi bak
Karşı cinsi keşfediyor
Anasınıfında bile olur
Aşk değil de işte keşif
Size anlatması da çok güzel ayrıca
Şaşırdım vallahi iyiymiş sizinkideBiz ilk okulda 2 arkadaşımıza nikah kıymıştık.Sanırım 2. Ya da 3. Sınıftaydık
Hayır sıra değişmek ne alaka ?Tepki versem daha çok ilgisini çeker vallahi korkulur bunlardan. Anlatsın ki sinsice hallederim nasılsa
Şimdi bunların sırasını değiştirsem mi bilemedim ben
Keske benim kizim olsa da birinci sinifta asik olsa
Ama öpmeler el ele tutuşup heyecanlı heyecanlı resmen flört moduna girmişler.Hayır sıra değişmek ne alaka ?
Sıra değişince sanki çocuk aynı sınıfta crğil mi
Yani bizimde sevdiğimiz kişiler vardı o yaşta
Ben büyüyünce bunla evleneceğim falan dediğimiz
Kuzenimin vardı kız arkadaşı 1. Sınıfta kız evi falan arıyordu.
Siz hiç böyle şeyler yaşamadınız mı ?
Direk lisede mi hoşlandınız ilk birinden
Yani enteresan geldi şaşırmanız.
Çok doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?