1. Sinifta aşk olur mu?

Evanesss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
75
90
18
37
Öncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.

Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.

Benim de birinci sınıfta aşkım vardı, okul çıkışında öpmüştü beni, ben de sulukla kafasına vurmuştum
Ayy benimde vardı hemde üç kanka aynı çocuga takıktık önce çocuk için tartışır sonra hiç bişey yokmuş gibi oyun oynardık çocukta kenarda kalırdı öyle

Bende 1. Sınıfta aşık olmuştum
Aklıma geldi şimdi bak
Karşı cinsi keşfediyor
Anasınıfında bile olur
Aşk değil de işte keşif
Size anlatması da çok güzel ayrıca
Tepki versem daha çok ilgisini çeker vallahi korkulur bunlardan. Anlatsın ki sinsice hallederim nasılsa
Şimdi bunların sırasını değiştirsem mi bilemedim ben

Tepki versem daha çok ilgisini çeker vallahi korkulur bunlardan. Anlatsın ki sinsice hallederim nasılsa
Şimdi bunların sırasını değiştirsem mi bilemedim ben
Hayır sıra değişmek ne alaka ?
Sıra değişince sanki çocuk aynı sınıfta crğil mi
Yani bizimde sevdiğimiz kişiler vardı o yaşta
Ben büyüyünce bunla evleneceğim falan dediğimiz
Kuzenimin vardı kız arkadaşı 1. Sınıfta kız evi falan arıyordu.
Siz hiç böyle şeyler yaşamadınız mı ?
Direk lisede mi hoşlandınız ilk birinden
Yani enteresan geldi şaşırmanız.
Çok doğal.

Ben de hem anaokulunda hem ilkokuldayken aşık olmuştum.
İlkokulda aşık olduğumda da 2. sınıfta olduğumu biliyorum, çünkü çocuk sınıfa o yıl gelmişti. Her gün "x bana şunu yaptı, x bana bunu dedi ihihi" diye annemle babamın kafasını ütülerdim. Hatta babam da bana ilkokulda aşık olduğu kızı anlatmıştı
Kardeşimin de anaokulu aşkı vardı.
Gayet normal bence.

Son düzenleme:
Ama öpmeler el ele tutuşup heyecanlı heyecanlı resmen flört moduna girmişler.
Yoksa tabi ki ilgi duyar. Benim de 3. Sınıfta aşık olduğum vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…