1. Sinifta aşk olur mu?

Benim de vardı birinci sınıfta. O bana “Seni seviyorum” dedi, ben de ona dedim. Sonra da gidip çocuğu sınıfın önünde ben öpmüştüm 🥰😂
Ama iki gün sonra unuttuk birbirimizi. Sınıftaki hainler de öğretmene ispitlemişlerdi😵‍💫

Olmaz mı çok normal☺️benim de vardı😂😂
Hatta bi oyun gibi bir şey oynamıştık da sırta yazı yazıp ne yazıldığını tahmin ediyorduk. O bana seni seviyorum yazmıştı da kızarıp söylememiştim ne yazdım anlamadım fln diyebilmiştim kıpkırmızı bi suratla😁😁😁

Benim de vardı birinci sınıfta. O bana “Seni seviyorum” dedi, ben de ona dedim. Sonra da gidip çocuğu sınıfın önünde ben öpmüştüm 🥰😂
Ama iki gün sonra unuttuk birbirimizi. Sınıftaki hainler de öğretmene ispitlemişlerdi😵‍💫
Aynen öğretmene ve bana yetiştirdikleri sınıftakiler 😀
Necdiyim içim rahatladı 🤭

şokla okudum yazdıklarınızı mazallah ali kızınızı kaçırır falan aa öpme falan ne ki o öyle tövbe tövbe şeyler
Cinsiyet farkındalığı ergenlikle olmuyor sadece şuan çocuklar cinsiyetlerinin farkındalar ve az az bazı kimlikleri ortaya çıkıyor
7 yaşında öpmek böyle heyecanlı flörtler çok tatlı ve güzel anılardır
Yani kızım öptü diye kafasına vursa asıl ona kızarım ikisi de çocuk bunların taciz ayrı şey böyle küçük heyecanlar ayrı şey
Anne kız ilişkisinin dr temellendiği çağlar ne diye kızacaksınız merak içindeyim daha hiçbir şeyi anlatmasın diye mi?
Yaklaşımınızı aşırı garip buldum
Bu çocuk ergenlik döneminde daha farklı heyecanlar yaşayacak daha farklı yönünğ keşfedecek
E kimle paylaşacak?

Ayyy benim de aşığım vardı 1 deyken, önümde diz çöküp bonibon şekeriyle teklif etmisti hemde 😂😂 tabi doğustan feminist ben ortalığı ayağa kaldırdım ağlayarak😂 çocuktan nasıl ah aldıysam hala sapsızım o şekeri kabul edecektim, orada bitti benim aşk karıyerim djdndn

Bu arada şaka bir yana bizim anneler bir araya gelmişti bu durum yuzunden, güzelce konusmuslardı, barıstık kaynastık yıllarca görüstük annelerde bizim sayemizde baya yakın oldular en yakın arkadaşım olarak kaldı 🥰

Olmaz mı çok normal☺️benim de vardı😂😂
Hatta bi oyun gibi bir şey oynamıştık da sırta yazı yazıp ne yazıldığını tahmin ediyorduk. O bana seni seviyorum yazmıştı da kızarıp söylememiştim ne yazdım anlamadım fln diyebilmiştim kıpkırmızı bi suratla😁😁😁
Yorumlardan sonra tamamıyla normal kabul ediyorum o zaman 😊

benim de vardi ya sinifta goz goze gelince gulusurduk ama beni bir gun beklemedigim anda opunce AYRILMISTIK AHSJSHSJSHSJ prensiplerim vardi kucukken 💅🏻

benim simdiki nisanlim da ilk okuldayken bi kiza evden annesinin yuzugunu getirmisti, sinifta onlari alkislamistik nisanlaniyorlar diye. :D ilk okulda cok normal bence hepsi.

Benim şimdiye kadarki en düzgün ilişkim anaokulunda olmuştu :KK70:

Bir yıl boyunca kavgasız gürültüsüz, sevildiğimi en çok hissettiğim dönemdi hahahwsxd

İkimizin de ailesi gülüp geçiyordu yani hiç ciddiye almamışlardı, küçücük çocuğa ne diyeceksin ki zaten bence siz de takılmayın bu duruma.

Ama öpmeler el ele tutuşup heyecanlı heyecanlı resmen flört moduna girmişler.
Yoksa tabi ki ilgi duyar. Benim de 3. Sınıfta aşık olduğum vardı.

Siz 3. sınıfta aşık olduğunuz için "böyle şeyler 3. sınıftan sonra olmaz mı" diye sordunuz belli ki. Çok tehlikeli bir düşünce bence bu. Özellikle de çocuk yetiştiren biri için.
"Ben neyi, ne zaman, ne şekilde yaşadıysam en doğrusu, en sağlıklısı, en normali odur" şeklinde bir düşünceye çıkıyor çünkü bu.
Dünyadaki herkes, her şeyi sizin doğrularınıza göre yaşamıyor ve yaşamayacak. Ve kızınız için de bu geçerli.
Bu düşüncenizi değiştirmezseniz ergenliğinde kızınız sizden çok uzaklaşır.

Sırasını değiştirmeyi bile düşünmüşsünüz mesela.
Kızınızın derslerini ya da psikolojisini kötü etkileyen bir durum varsa öğretmeniyle konuşursunuz, kızınıza yaklaşımınızı yenilersiniz, konuşursunuz, anlatırsınız vs bir çözüm arayıp bulursunuz. Ama böyle olumsuz bir durum yoksa ve sırf siz hoşlanmıyorsunuz diye çocuğun yerini değiştirmeyi düşünüyorsanız bu çok fazla.

şokla okudum yazdıklarınızı mazallah ali kızınızı kaçırır falan aa öpme falan ne ki o öyle tövbe tövbe şeyler
Cinsiyet farkındalığı ergenlikle olmuyor sadece şuan çocuklar cinsiyetlerinin farkındalar ve az az bazı kimlikleri ortaya çıkıyor
7 yaşında öpmek böyle heyecanlı flörtler çok tatlı ve güzel anılardır
Yani kızım öptü diye kafasına vursa asıl ona kızarım ikisi de çocuk bunların taciz ayrı şey böyle küçük heyecanlar ayrı şey
Anne kız ilişkisinin dr temellendiği çağlar ne diye kızacaksınız merak içindeyim daha hiçbir şeyi anlatmasın diye mi?
Yaklaşımınızı aşırı garip buldum
Bu çocuk ergenlik döneminde daha farklı heyecanlar yaşayacak daha farklı yönünğ keşfedecek
E kimle paylaşacak?
Sok olucak ne yazdım diye tekrar okudum. Taciz diye benzetme yapmadım siz öyle anlamışsınız.
Ben onu hep dinlerim ve sağlıklı yorumlar yaparım.
Kızsam zaten bana her gün bunları anlatamaz değil mi???
Anneyim ben ve kaygılı olabilirim bununda normal olduğunu bilmeniz gerek.

benim de vardi ya sinifta goz goze gelince gulusurduk ama beni bir gun beklemedigim anda opunce AYRILMISTIK AHSJSHSJSHSJ prensiplerim vardi kucukken 💅🏻

benim simdiki nisanlim da ilk okuldayken bi kiza evden annesinin yuzugunu getirmisti, sinifta onlari alkislamistik nisanlaniyorlar diye. :KK70: ilk okulda cok normal bence hepsi.
Ben olsam trip atmak istediğim ama konu bulamadığım zaman 'zaten evlilik teklifi ettiğin ilk kız değilim' diye çarpardım kapıyı suratına :KK70:

3. sınıfta demeniz garip olmuş bu kesin bir kuralmis gibi ☺️

Benim de vardı 1.sinifta, çantamdan aşk mektupları çıkardı okumayı öğrenir öğrenmez bunu denemiş çocuklar düşünün 😂😂😂 oyun oynarken eteklerimizi kaldırmaya çalışırlardı yani aşırılık gibi dursa da o yaşlarda normalmiş demek ki...

3. sınıfta demeniz garip olmuş bu kesin bir kuralmis gibi ☺️

Benim de vardı 1.sinifta, çantamdan aşk mektupları çıkardı okumayı öğrenir öğrenmez bunu denemiş çocuklar düşünün 😂😂😂 oyun oynarken eteklerimizi kaldırmaya çalışırlardı yani aşırılık gibi dursa da o yaşlarda normalmiş demek ki...
3 den 5 den sonra demek istedim aslında. 😊

Olur tabi nasıl olmaz.
Siz hiç mi pamuk prenses olmak için ağlamadınız :KK45:

Back
X