Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum o zaman bir pedagogtan fikir alın derimAma öpmeler el ele tutuşup heyecanlı heyecanlı resmen flört moduna girmişler.
Yoksa tabi ki ilgi duyar. Benim de 3. Sınıfta aşık olduğum vardı.
Yaşadığı duyguya saygı duyuyorum ve anliyorum aynen.Bilemiyorum o zaman bir pedagogtan fikir alın derim
Yaşadığı duygu normal ama
Ama opme el ele tutuşmuş heyecanlanma var mıydıBen bu işlere anaokulunda başlamıştım![]()
Aynen öğretmene ve bana yetiştirdikleri sınıftakilerBenim de vardı birinci sınıfta. O bana “Seni seviyorum” dedi, ben de ona dedim. Sonra da gidip çocuğu sınıfın önünde ben öpmüştüm
Ama iki gün sonra unuttuk birbirimizi. Sınıftaki hainler de öğretmene ispitlemişlerdi![]()
Yorumlardan sonra tamamıyla normal kabul ediyorum o zamanOlmaz mı çok normalbenim de vardı
Hatta bi oyun gibi bir şey oynamıştık da sırta yazı yazıp ne yazıldığını tahmin ediyorduk. O bana seni seviyorum yazmıştı da kızarıp söylememiştim ne yazdım anlamadım fln diyebilmiştim kıpkırmızı bi suratla![]()
Ama öpmeler el ele tutuşup heyecanlı heyecanlı resmen flört moduna girmişler.
Yoksa tabi ki ilgi duyar. Benim de 3. Sınıfta aşık olduğum vardı.
Sok olucak ne yazdım diye tekrar okudum. Taciz diye benzetme yapmadım siz öyle anlamışsınız.şokla okudum yazdıklarınızı mazallah ali kızınızı kaçırır falan aa öpme falan ne ki o öyle tövbe tövbe şeyler
Cinsiyet farkındalığı ergenlikle olmuyor sadece şuan çocuklar cinsiyetlerinin farkındalar ve az az bazı kimlikleri ortaya çıkıyor
7 yaşında öpmek böyle heyecanlı flörtler çok tatlı ve güzel anılardır
Yani kızım öptü diye kafasına vursa asıl ona kızarım ikisi de çocuk bunların taciz ayrı şey böyle küçük heyecanlar ayrı şey
Anne kız ilişkisinin dr temellendiği çağlar ne diye kızacaksınız merak içindeyim daha hiçbir şeyi anlatmasın diye mi?
Yaklaşımınızı aşırı garip buldum
Bu çocuk ergenlik döneminde daha farklı heyecanlar yaşayacak daha farklı yönünğ keşfedecek
E kimle paylaşacak?
Ben olsam trip atmak istediğim ama konu bulamadığım zaman 'zaten evlilik teklifi ettiğin ilk kız değilim' diye çarpardım kapıyı suratınabenim de vardi ya sinifta goz goze gelince gulusurduk ama beni bir gun beklemedigim anda opunce AYRILMISTIK AHSJSHSJSHSJ prensiplerim vardi kucukken
benim simdiki nisanlim da ilk okuldayken bi kiza evden annesinin yuzugunu getirmisti, sinifta onlari alkislamistik nisanlaniyorlar diye.ilk okulda cok normal bence hepsi.
Hoşlandığım ayri,kapı arkalarına sıkıştırdığim ayrı bebeler vardıAma opme el ele tutuşmuş heyecanlanma var mıydışimdikiler böyle demekki
3 den 5 den sonra demek istedim aslında.3. sınıfta demeniz garip olmuş bu kesin bir kuralmis gibi
Benim de vardı 1.sinifta, çantamdan aşk mektupları çıkardı okumayı öğrenir öğrenmez bunu denemiş çocuklar düşününoyun oynarken eteklerimizi kaldırmaya çalışırlardı yani aşırılık gibi dursa da o yaşlarda normalmiş demek ki...