Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizi bazen ankarada oldugumuzda goruyoruz, konusuyoruz falan. ben genelde kiz yanimizdan gittigi an gulmeye basliyorum “annenin hangi yuzugunu feda etmistin” diyeBen olsam trip atmak istediğim ama konu bulamadığım zaman 'zaten evlilik teklifi ettiğin ilk kız değilim' diye çarpardım kapıyı suratına![]()
3 den 5 den sonra demek istedim aslında. Ben erkeklerle konuşulması bile tehlikelidir diyen bir anne babaya sahiptim. Kızıma cinsiyet ayrımı asla yapmadım hic. Aksine memnun oldum ilişkilerinden. Yani benim yaşantım gibi yaşamasını beklemem mümkün değil inanın.Siz 3. sınıfta aşık olduğunuz için "böyle şeyler 3. sınıftan sonra olmaz mı" diye sordunuz belli ki. Çok tehlikeli bir düşünce bence bu. Özellikle de çocuk yetiştiren biri için.
"Ben neyi, ne zaman, ne şekilde yaşadıysam en doğrusu, en sağlıklısı, en normali odur" şeklinde bir düşünceye çıkıyor çünkü bu.
Dünyadaki herkes, her şeyi sizin doğrularınıza göre yaşamıyor ve yaşamayacak. Ve kızınız için de bu geçerli.
Bu düşüncenizi değiştirmezseniz ergenliğinde kızınız sizden çok uzaklaşır.
Sırasını değiştirmeyi bile düşünmüşsünüz mesela.
Kızınızın derslerini ya da psikolojisini kötü etkileyen bir durum varsa öğretmeniyle konuşursunuz, kızınıza yaklaşımınızı yenilersiniz, konuşursunuz, anlatırsınız vs bir çözüm arayıp bulursunuz. Ama böyle olumsuz bir durum yoksa ve sırf siz hoşlanmıyorsunuz diye çocuğun yerini değiştirmeyi düşünüyorsanız bu çok fazla.
Şaka mıTepki versem daha çok ilgisini çeker vallahi korkulur bunlardan. Anlatsın ki sinsice hallederim nasılsa
Şimdi bunların sırasını değiştirsem mi bilemedim ben
Bizim evde de dizi hic izlenmez. Oyle bir vaktim yok çünküOğlum 6 yaşında ama aşkı evliliği vs. bilmiyor pek. Sanırım yanında pek bu konular geçmiyor o yüzden. Dizi falan da izlemeyince yanlarında maruz kalmadılar şimdiye kadar. Bir kere ben arkadaşımla evlenicem dedi oğlum (arkadaşı da erkek)
Ama ben kendi okulumdam hatırlıyorum 1-3 sınıf arası bi çocuk takmıştı bana. Bırakın aşkı meşki sapık gibi davrananlar bile vardı. Yok ben arkana geçtim sen artık benim sevgilimsin falan
Bence çok ilgilenmeyin geçer![]()
Saygıyla anlayışla dinliyorum emin olun. Ama benim zamanımda utangaçlık falan vardı yada ben öyleydim ondan garip geldi sanırımBenim kizim kreste aşık olmustu.baba beni hemen okula gotur berati cok ozledim diyoduogrencilerim var 3.sinif onlarda baslamis simdiden boyle seylere.cok normal sadece ustelemeyin zamanla gecer.
Valla kızımın yaş 3Öncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.
Klasik k k uyelerindensiniz sanirim. Her lafın altında bisey arayıp cımbızla çekenlerdenŞaka mı![]()
Evet oyleymissiniz.Şaka mı![]()
Biz de aşkım hayatım diyoruz tabi de birinin aşık olmaktan bahsetmiş olması lazım, bir yerden duymuş olması lazım onu kullanabilmek içinBizim evde de dizi hic izlenmez. Oyle bir vaktim yok çünküTV az açıktır. Ama eşimle askim hayatım diye hitaplarimizi cok örnek aldı oyunlarında.
Gerçekten şaka mı diye sordumEvet oyleymissiniz.eski k k üyesiyim hemen tanırım
![]()
Benim de hoşuma gidiyordu, sulukla vurarak cilve yapıyordumYaa benim kızım gayet mutlu o da vursa aslında![]()
Allah aşkına saçmalamayın ya çocukları rahat bırakın bi de açık görüşlü olmasanız ne olurdu acabaÖncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.
Ay sanki cocuk kapansın gözü erkek görmesin dedik. Siz abartmayın.Allah aşkına saçmalamayın ya çocukları rahat bırakın bi de açık görüşlü olmasanız ne olurdu acaba
Çok hoşsunuzOlur tabi ki çok normal. Hatta aşk üçgenleri, dörtgenleri bile olur. Benim anaokulu yıllarım hep sevdiğim çocukları Ecelere, İlaydalara kaptırıp, sevmediğim çocuklardan evlenme teklifleri, hediyeler alıp onları ağlatarak geçti mesela stresliydi bence 5 yaş çocuğu içinSizin kız ne güzel karşılıklı olarak iyi anlaşmış sevdiceğiyle, ellemeyin gülüp geçin.
Yok ya diziyle tv ile alakalı oldugunu sanmam, 2 yaşında oğlum da ekransiz büyüyor ama nerde kız var orada bitiveriyor...Oğlum 6 yaşında ama aşkı evliliği vs. bilmiyor pek. Sanırım yanında pek bu konular geçmiyor o yüzden. Dizi falan da izlemeyince yanlarında maruz kalmadılar şimdiye kadar. Bir kere ben arkadaşımla evlenicem dedi oğlum (arkadaşı da erkek)
Ama ben kendi okulumdan hatırlıyorum 1-3 sınıf arası bi çocuk takmıştı bana. Bırakın aşkı meşki sapık gibi davrananlar bile vardı. Yok ben arkana geçtim sen artık benim sevgilimsin falan
Bence çok ilgilenmeyin geçer![]()