1. Sinifta aşk olur mu?

Dert edilecek şeyler değil,böyle böyle keşfedecekler..keşke hep böyle masum şeyler yaşasalar..benim kızımda anaokulundayken 5 yaşında ben evlencem diye eve gelmişti..sınıf arkadaşı evlenelim demiş bizimki de tamam demiş 😂 okul tatil olunca unuttu..bizim 2.sınıfa kadar her sene hoşlandığımız biri oluyodu,bize anlatıyodu…artık 5.sınıf olduk biz soruyoruz hiç açmıyo bu mevzuları..

Bana normal geldi ama siz yine de dikkat edin. Yetişkinlerden etkilenip karşı taraf yanlış şeyler de yapabilir. Ben bacak kadar çocuğu sokakta birine tecavüze yeltenirken yakalamıştım 20 yıl kadar önce. Aradan yıllar geçti ve başka ilkokul çağındaki çocukların aralarındaki cinsel muhabbetlere kulaklarımla şahit oldum. Sanırsınız ki ergenliğe yeni giren erkek çocukları. İlk çocuğun bilinçli yapmaya çalıştığını da düşünmüyorum. Okul öncesiydi sanırım çocuklar. Çevreden görüp de denemek istemiştir.

İlla başınıza gelecek, kızınızın arkadaşı da öyledir demek istemiyorum ama ne olacağı da belli olmaz. Bu dediğim çocuklar da iyi aile çocukları yalnız. Ailelere pek aldanmayın.

Bana normal geldi ama siz yine de dikkat edin. Yetişkinlerden etkilenip karşı taraf yanlış şeyler de yapabilir. Ben bacak kadar çocuğu sokakta birine tecavüze yeltenirken yakalamıştım 20 yıl kadar önce. Aradan yıllar geçti ve başka ilkokul çağındaki çocukların aralarındaki cinsel muhabbetlere kulaklarımla şahit oldum. Sanırsınız ki ergenliğe yeni giren erkek çocukları. İlk çocuğun bilinçli yapmaya çalıştığını da düşünmüyorum. Okul öncesiydi sanırım çocuklar. Çevreden görüp de denemek istemiştir.

İlla başınıza gelecek, kızınızın arkadaşı da öyledir demek istemiyorum ama ne olacağı da belli olmaz. Bu dediğim çocuklar da iyi aile çocukları yalnız. Ailelere pek aldanmayın.
zaten bu oyun flörtleri kreşte başlar max 3. sınıfta biter. çünkü erkek kız ayrımı daha gözle görülür hale geliyor zamanla. ondan sonra çocuklar kendisi mesafa koyuyor.

ergenlik ortaokul aşkı başka onu da yaşaması gerek çocukların. bir şey yapmıyorlar zaten hamburger yiyip film izliyorlar. zaten sınav stres vuruyor o zaman da yazık.

Çok korkunç anlattığıniz olay. Okul öncesi bir çocuk kendi taşıtı bir kıza mi tecavüze yeltenmisti?

Yeni nesil pek hızlı, ben de aşık olduydum, yaptığım tek şey montumu montunun üstüne asmaktı; sanki montumuz sürtüşünce ne olacak, çocukluk işte :rolleyes::rolleyes:

kiziniz cok sansli
ben hem 1. sinifta hemde anasinifinda arkadasima asiktim.
bence garip bir durum yok

Çok korkunç anlattığıniz olay. Okul öncesi bir çocuk kendi taşıtı bir kıza mi tecavüze yeltenmisti?

Erkek çocuğu başka bir erkeğe. Ya yanında konuşulmuştu ya da bir yerde izlemişti. Başka açıklaması olamaz. Görünce zaten şok oldum. Diğeri belki 2 yaşında bile olabilir. Çok küçüktü. Ailesi ilgisizdi. Ben o yaşında salmazdım çocuğu dışarı.

Aynı şeyleri yeğenimde yaşamıştık. Herkese çok rahatlıkla anlatıyordu. Bu çok güzel birşey endişelenecek bir durum yok bence.İlkokuldayken sınıf arkadaşım bana yüzük vermek istemişti çok korkmuştum çünkü hoşlanmıyordum ondan 🤣. Nasıl bir travma ise şimdi bile sokakta görsem kaçarım herhalde.😁

Back
X