Oğlum 1.sınıfa gidiyor.Dersleri çok ıyı dakıkada 100-120 kelime okuyor matematıkte parmak hesabı yapmadan toplama ve çıkarma yapıyor.Öğretmenın örnek gösterdiği bir öğrenci.Ama bugün kendi ağzından duyduklarım beni çok üzdü.Öğlen okuldan çıktık yolda sınıftan bir arkadaşıyla ve annesiyle karşılaştık.Bu velide başka bir okulda öğretmen.Beraber bir cafeye gıdıp çocuklara yemek ısmarladık hem onlar hem biz kaynaşalım istedik.Ve sohbet esnasında oğlum sınıftan Zeynep adlı arkadaşının bugün ağladığını söyledi.Sebep dediğimizde ise çünkü biz onun eteğini kaldırdık dedi.Neden böyle bir şey yaptınız dedim çünkü Arda bunun çok eğlenceli ve komik olacağını söyledi ama Zeynep ağladı dedi. Arda sınıfta içlerinde en büyük ve onlara göre lider konumundaki çocuk.Kızdım çok kızdım.Konuştum.Bak oğlum birisi senın pantalonunu ındırse ne hıssedersin dedim.Ağlarım utanırım çok üzülürüm diyo.Eee sen nıye yaptın oğlum diyorum ama Arda çok eğlenceli olacak dedi.Zeynebe üzüldüm.Arda ya,oğluma ve diğer yapan arkadaşına sinirlendim.Ve benim çocuğum yapmaz dememek gerektiğini tekrar hatırladım.Arkasından ikinci bomba geldi kulağıma eğildi ve anne biliyomusun Arda bana lavaboya gıdıp bırbırımıze pıpılerımızi gösterelım dedı ama ben kabul etmedım başkasının pıpısıne bakılmaz dedım dedi.Karşımdakı veli gul100hanım ne syledi lutfen çünkü Arda benım oğluma bir sey soylemiş ama ben bunu kımseyle paylasamadım aynı şeymi acaba dedi ve öğrendıkkı Arda onunda oğluna lavaboya gıdıp bırbırlerıne cınsel organlarını gosterıp öpmeyı teklıf etmış.İkimizde şoktayız.Gecenın şu saatı oldu ama düşünmekten uyuyamıyorum.Ne yapmalıyım önce öğretmenlemi konuşsam yoksa Ardanın annesiyle mi bılemıyorum.Yardımcı olup fikirlerinizi yazarmısınız?:44:
bende bir öğretmenim.muhtemelen arda'nın anne ve babası arda'nın yanında uyuyor sanıp sevişiyorlar ve çocuk bunu görüyor.bunu çok doğal bişey sanıyor.bence siz veliyle değil,öğretmeniniz ve okul müdürüyle konuşun.onlar gerekeni yaparlar.