şimdi ben yaklaşık 4 haftadır sağlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum, bu serüven sevgili hadin'in açtığı topicle başladı. ordaki motivasyonu gördük.e ve canlı örnekler pulsar, püsküüüt ve fullyayı gördükçe dedim ki ben de yapabilirm:)
7 kasımda 63 kilo ile başlayan serüvenim halen devam ediyor. şu an 60,1 kiloyum ama uzuuunca bir süre hedefi koydum kendime, haziran sonuna 49 kilo olmayı hedefliyoruum. (ayy şimdiden heyecanlandım bile:1rolleyes:)
bu son 4 haftadır küçük bir not defteri edindim kendime,
oraya 6 öğün yediklerimi yazıyorum. saatlerini ve yediğim miktarları yazıyoruma.s günü sonunda da kendimi değerlendiriyorum. mesela başlarda öğlenleri pattis kzıartmasından 8-9 tane yediimde kocamaaann bi üzgün surat çiziyorum ya da sağlıklı birşeyler yemişsem gülen surat çiziyorum (gülen suratları küçük çiziyorum kii çok ayıp nermin tüm sayfa üzgün suratlarla dolmuş demek için
)
fırsat buldukça olmayan iplikle ip atlıyorum akşamlarıyerimseniben elimde ip yerine 500 gr lık dumble larım var onlar oluyor
çok yakında spora başlıorum yeniden...
pilates ve fitness yeniden haaytımda olacak
örnek bir menümü yazıyorum şimdi size:
08:45 1 dilm hellim ve 1 dilim kepek ekmek (2 üçgen şeklinde kesilir ekmek) ile hazırlanmış tost
1 bardak şekersiz açık çay
11:00 2 dilim armut+ yarım paket küçük süt
13:00 1/2 kase çorba
2 biber dolma+ yoğurt
3-4 çatal makarna
16:30 2 dilim armut+ yarım paket küçük süt
18:30 1 kepçe yoğurtlu çorba
5-6 kaşık ton balıklı-makarnalı salata
21:00 çilekli activia+2 kaşık keten tohumu+2 diyet bisküvi(sunta gibin olanlardan)
not: yatış saatim en erken 02:00
en az 2 lt su içiyorum. şimdilik bööyle:))