• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günlük raporumdur :)

sabah : 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir minik poğaça

öğlen ayran gevrek

akşam fırında pişmiş patatesli köfte , yoğurt ve salata. ( ayrıca kaçamak yaptım ve çikileta yedim :( ama adet oldum gözüm döndü normalde tutarım kendimi çikolataya karşı)

spor yapamadım bugun etlerim ağrıyor sanki bugunluk spor yok.

güzelim canın çikolata çekerse adetsen özellikle sade kahvene 1 yada çok gözün döndüyse 2 bitter kare koy şeker koymadan karıştırırak pişir ımmmm çok iyi kesiyor...

birde adetken spor yapmak istemiyor ya canın yerinden kıpırdamadan yapacağın birşeyler bul. müziği aç son ses yada kulaklık tak ütü yap...

slm kızlar:3: bugun hıç gelemedım bu hafta çok yogun geçecek yarında yokum bu hafta evlilik yıldönumü eşim yarın gezelım dedı bakalım nereye goturecek benı :16::16:

bu hafta gerektıgı kadar sızlerle olamayabılırım affedın :34:söz bayram ertesı bıktırana kadar paylaşım yaparım:36::36::36::36: sevıyorum sızlerı gelecegın çıtırları ....

2012-10-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Fırında Patates 0.50 PORSİYON 131.5
[2] Armut 0.50 ADET 35
[3] Milföy 1 ADET 190
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Kestane (kavurulmuş) 50 GRAM 122.5
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Balık Tava 0.50 PORSİYON 185
[11] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183

bol su .20 dak yürüyüş

Toplam : 1199 kal.

ay nice yıllarınıza sağlıkla mutlulukla huzurla bitanem... bol bol gezin eşin yorulursa alışveriş merkezine girin onu bir yere oturt sende reyonlarda birşeyler dene kıpır kıpırrr ol hem gezerken birşeyler yememen için kıyafet denemen motive edebilir seni :D

Günaydın Kızlar...
Nasılsınız?Keyifler nasıl?

Dün giremedim,eniştemiz rahatsız.Bütün gün hastahanedeydim.Bugünde çarsıya cıkıcam akşama dogru gelirim inş. :16:
Çok tanımasam da seviyorum sizi :32:

evet ya dogru söylüyosun genelde diyet listesinde 1 gün olur simit ama ne bilim elma diyeti yapıyorum diye iyice abarttım sanırım ödüm kopuyo artık yemeklerden..
ben senın diyet listenden acaip umutluyum gerçekten cok güzel vereceksın.vücudunun günde yaktıgı kalori kaçmış söyledimi diyetisyenın?

selam canım nasılsın nasıl gidiyo diyet:)

eve gidip tartılmak istiyorummmmmm :) bende yediklerimi yazacağımda öyle uzun bir liste oluyorki yer kaplamayayım diyorum burda sıcak su başımı döndürüyor az az da olsa durmadan yiyorum elma diyetimde iyi gidiyor... benim max. kendi limitim 1300 kalori sepetinde 2097 yazıyor ihtiyacım 1552 almam gereken diyor bende 1300 de kalayım diye akşama kadar hesaplıyorum geçersem hemen spor yapıyorum :D 30 dk jillian sürüyor burda merdiven inip çıkıyorum eve de gidince artık merdiveni kullanacağım bunlara rağmen 1300 ü geçiyorum hemen dans yada yürüyüşe gidiyorum :D birde sıcak suda yürüyorum bilmem etkisi varmıdır onu kalori hesabına katamıyorum ama feci yoruyor...

Günaydın Kızlar...

Dün giremedim,eniştemiz rahatsız.Bütün gün hastahanedeydim.Bugünde çarsıya cıkıcam akşama dogru gelirim inş. :16:

Allah tez zamanda şifa verir inşallah... kendi adıma tşk ederim güzelim duyguların karşılıklı :)

biraz uzun listem ama paylaşayım dün ki yediklerimm

[1] Elma 3 ADET 180
[2] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.4
[3] Yürümek (Çim) 30 dak 208.98
[4] Merdiven Çıkmak 10 dak 128.14
[5] Max Çilek 1 ADET 160
[6] Etli Taze Fasulye 0.2 PORSİYON 50
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[8] ETİ Tadında Susamlı Kraker 50 GRAM 224.5
[9] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[10] Portakal 1 ADET 50
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[13] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[14] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[15] Ekmek 1 DİLİM 65
[16] Çoban Kavurma 0.3 PORSİYON 195
[17] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[18] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[19] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[20] Yesil Biber 2 ADET 24
[21] Kayısı reçeli 10 GRAM 28.7
[22] Ekmek 1 DİLİM 65
[23] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[24] közlenmiş patlıcan 0.3 adet 8.4
[25] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[26] Domates 1 ADET 14
[27] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Toplam : 1263.78 kal.

günaydınnn kızlarrr

kahvaltımı 06:30da yaptım.
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1minicik kepekli açma

şimdi ara öğünümü yiyorum
1,5 yemek kaşığı kadar badem-fındık

evet ya dogru söylüyosun genelde diyet listesinde 1 gün olur simit ama ne bilim elma diyeti yapıyorum diye iyice abarttım sanırım ödüm kopuyo artık yemeklerden..
ben senın diyet listenden acaip umutluyum gerçekten cok güzel vereceksın.vücudunun günde yaktıgı kalori kaçmış söyledimi diyetisyenın?

selam canım nasılsın nasıl gidiyo diyet:)

bak onu söylemedi diyetisyen esracım:26:ama metabolizma yaşım 46 mış:14:bakalım bu haftaki sonucu bende dört gözle bekliyorum:34:
tabii seninkinide,eminim listeyi sallayacaksın:52:

Günaydın Kızlar...

günaydın canım:16: enişteye çok geçmiş olsun,sanada sabırlar diliyorum:16:

eve gidip tartılmak istiyorummmmmm :) bende yediklerimi yazacağımda öyle uzun bir liste oluyorki yer kaplamayayım diyorum burda sıcak su başımı döndürüyor az az da olsa durmadan yiyorum elma diyetimde iyi gidiyor... benim max. kendi limitim 1300 kalori sepetinde 2097 yazıyor ihtiyacım 1552 almam gereken diyor bende 1300 de kalayım diye akşama kadar hesaplıyorum geçersem hemen spor yapıyorum :D 30 dk jillian sürüyor burda merdiven inip çıkıyorum eve de gidince artık merdiveni kullanacağım bunlara rağmen 1300 ü geçiyorum hemen dans yada yürüyüşe gidiyorum :D birde sıcak suda yürüyorum bilmem etkisi varmıdır onu kalori hesabına katamıyorum ama feci yoruyor...

edacım ne zaman bitiyo sizin kaplıca sefanız...hiçmi hiç kıskanmıyorum:19::19:

biraz uzun listem ama paylaşayım dün ki yediklerimm

[1] Elma 3 ADET 180
[2] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.4
[3] Yürümek (Çim) 30 dak 208.98
[4] Merdiven Çıkmak 10 dak 128.14
[5] Max Çilek 1 ADET 160
[6] Etli Taze Fasulye 0.2 PORSİYON 50
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[8] ETİ Tadında Susamlı Kraker 50 GRAM 224.5
[9] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[10] Portakal 1 ADET 50
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[13] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[14] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[15] Ekmek 1 DİLİM 65
[16] Çoban Kavurma 0.3 PORSİYON 195
[17] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[18] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[19] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[20] Yesil Biber 2 ADET 24
[21] Kayısı reçeli 10 GRAM 28.7
[22] Ekmek 1 DİLİM 65
[23] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[24] közlenmiş patlıcan 0.3 adet 8.4
[25] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[26] Domates 1 ADET 14
[27] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Toplam : 1263.78 kal.

dayan dayan tartılma,cuma şok etkısı yaratsın:)insan sabah ılk uyandıgında midesini küçülmüş görünce hemen tartılmak istiyo ama şurda kaldı 3 sabah,cumaya güzel sonuç olsun inşallah,ama o kraker olmamış kalorisi yedigin kavurmadan bile yüksek baksana:32:

bak onu söylemedi diyetisyen esracım:26:ama metabolizma yaşım 46 mış:14:bakalım bu haftaki sonucu bende dört gözle bekliyorum:34:

46yı bi anda 26ya indiririz evelallah:)
benımyaşım kaç acaba kesın bı ayagı çukurdadır benım metabolık yaşımın 70-80 falan:)
ben bu hafta kesın lıstedeyım dimi,normalde tartılma işini c.tesi yapıyosum.cumaları tartılayım bari artıkın

hı hı eminim neslicim :D yarın gidicez tam 1 haftamız geçti gitti :)))) artık içimde su kalmadı sanırım terlemiyorum hemde günde 5 lt su bitiriyoruz çoğunu da ben içiyorum :)

dayan dayan tartılma,cuma şok etkısı yaratsın:)insan sabah ılk uyandıgında midesini küçülmüş görünce hemen tartılmak istiyo ama şurda kaldı 3 sabah,cumaya güzel sonuç olsun inşallah,ama o kraker olmamış kalorisi yedigin kavurmadan bile yüksek baksana:32:

46yı bi anda 26ya indiririz evelallah:)
benımyaşım kaç acaba kesın bı ayagı çukurdadır benım metabolık yaşımın 70-80 falan:)
ben bu hafta kesın lıstedeyım dimi,normalde tartılma işini c.tesi yapıyosum.cumaları tartılayım bari artıkın

ya zaten yemekleri çatalla yiyorum her seferinde tek parça alıyorum çatala fasülyeden 4 çatal yedim mesela kavurmayıda yağsız tuzsuz yaptırdım tabi tamamen tuzsuz yiyemedim azcık ekledim :( akşama doğru başım ağrımaya başladı odada bir kraker vardı onu yedim ilaç attım oda ordan miras kaldı...

SELAMMM arkadaşlar....sabahtan pazara gidip geldim..iyi hareket oldu benim için.....evde de hareketli olmaya çalışıyorum biraz olsun eriyeyim diye....
az kalorili bir gün olsun hepimiz için....

ya zaten yemekleri çatalla yiyorum her seferinde tek parça alıyorum çatala fasülyeden 4 çatal yedim mesela kavurmayıda yağsız tuzsuz yaptırdım tabi tamamen tuzsuz yiyemedim azcık ekledim :( akşama doğru başım ağrımaya başladı odada bir kraker vardı onu yedim ilaç attım oda ordan miras kaldı...

yemekleri çatalla yemek iyi fikir ve yavaş yavaş.....

bizimki 2-3 bardağı tezgahta görünce mutfaktan söylenme sesleri geliyor... toplu bırakmak ne ki, 1 gün yemeği kendi hazırlıyor mesela fırının kirlendiğini farketmiyorum, yemeği o yapınca, fırını silmeden ortalığı toplayınca olay oluyor :( ben dağınık bırakmayı özledim yaaa :(
oda iyiymis:1:
Günaydın Kızlar...

gecmis olsun enisteye canim..

sabah misafirim vardi gelemedim kizlar,keyifler iyi masallah

içimde tuhaf bir kıpırtı var,böyle yerımde duramıyo gibiyim halbuki benım şuan yerlerde sürünüyo olmam lazımdı.
akşam eve gidince hemen hızlı tempo yürüycem bide koyucam filmm ohh keyfıme bakıcam.
benım koşu bandı tv karsısında oldugu için film takıp yürüyorum geçen zamanı anlamıyorum helede film sararsa:)

içimde tuhaf bir kıpırtı var,böyle yerımde duramıyo gibiyim halbuki benım şuan yerlerde sürünüyo olmam lazımdı.
akşam eve gidince hemen hızlı tempo yürüycem bide koyucam filmm ohh keyfıme bakıcam.
benım koşu bandı tv karsısında oldugu için film takıp yürüyorum geçen zamanı anlamıyorum helede film sararsa:)

GARDEN cım ben koşu bandında yürümeyi bir türlü svemedim yaa...tv karşısında olsa daha farklı olur aslında..akşam dizilerle filan...halbuki günde yarım saat ürüsem ne kadar da çok faydası olur bundan eminim...

oo süpermis canim ya

bende koşu bandımı tv karşısına alayım ozaman esra diğer odada tek başına canım sıkılıyor . ama bu hafta düğünden dolayı koşuşturmalı geçecek artık haftaya alırım tv karşısına

Back
X