Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın mutlum,tamamdır canım 64 olarak not aldım
wc içinde suyumu az içiyosun ama:26::26:kayısılı form çayı deneyebilirsin bide![]()
şimdi kızçeler takımı kapatma kararımı alıyoruz yoksa bi süreliğine izinmi isteyeceğiz,ona bi karar verelim ne dersiniz![]()
valla edacım siz karar vericeksiniz bende ona göre paylaşım alanına bildiricem![]()
şimdi kızçeler takımı kapatma kararımı alıyoruz yoksa bi süreliğine izinmi isteyeceğiz,ona bi karar verelim ne dersiniz![]()
özlemcim maalesef haklısın,basit bi kararda bile takım toplanamıyo
o halde kızlar şöyle yapalım,bu hafta herkesi izinli yazayım takım içinde eylüle kadar izin isteyelim,üylülde nasılsa herkesin üstündeki rehavet kalkar,tatiller biter bizde tekrar yarışma moduna girebiliriz,nasıl olsa yine kopmuycaz birbirimizden![]()
o halde kızlar şöyle yapalım,bu hafta herkesi izinli yazayım takım içinde eylüle kadar izin isteyelim,üylülde nasılsa herkesin üstündeki rehavet kalkar,tatiller biter bizde tekrar yarışma moduna girebiliriz,nasıl olsa yine kopmuycaz birbirimizden![]()
***1.TAKIM 317.ETAP***
tatlıkedi ( 63,2 / ) izinli
tasan ( 70,3 / ) izinli
mutluluknerdesinbenibul ( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47% ) izinli
mlkfth ( 77,6 / ) izinli
crystallife ( 64,9 / ) izinli
tgdg ( 68,8 / ) izinli
spirochet ( 83,5 / ) izinli
1.TAKIM ORTALAMASI :0,07 %
listemiz bu şekilde kızlar![]()
kilomuzu bildirmek gerekmesin izne ayrılanlar için çünkü ben 84 oldum![]()
kilomuzu bildirmek gerekmesin izne ayrılanlar için çünkü ben 84 oldum![]()
edacım kaç kere yazdım kilosunu bildirmek isteyen bildirsin o şekilde yazayım diye,ama artık listeyi paylaştım yapacak bişey yok,sorun olucanıda sanmıyorum,eylülde başlangıç kilon 83,5 olucak sadece![]()
ben tartılmıyom bile eda tartıklsam kesin bende artıdayımdır neyse toparlanacam inşallah.yaşasın diyet yok yaşasın sağlıklı beslenmek