• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mm

Salı günü dönecem canım.
Ben de uğraşıyorum malesef. Yiyip yiyip zayıf kalan insanlardan olamadık napalim kaderimiz bu :kızgın:

Hayırlısıyla git gel canım.
Bu kaderimiz herhalde olsun
Mevlam başka dert vermesin.
Senin maasallahin var eridin gittin.
Ben kilida alsam hiç bir zaman deli gibi yemem.

Inşallah canım sagol zaten onların hastaligi beni çok etkiliyor.
Rota virüsü birbirlerine gecebilir dedi doktor oğlani anneme yolladim.
Duzenim bozuluyor yemek olmuyor hazir yiyiyoruz.Uyku yok inş yarın daha bi düzenli olurum
Cocuklardada en korktugum ates sonrada ishal kusma Allah yardimcin olsun. Rota cabuk bulasan bir hastalik belkide buyugunede gecmistir dikkatli ol yinede. Tez vakitte duzelsinler insallahta yapicak birsey yok haftaya daha bir sıkarsın artik

Bugün tek öğün yedim sadece akşamüstü 5-6 gibi
Kursta yaptığımız şeylerin hepsinden tattım
2 ısırık poğaça
İnce yarım tahinli kek dilimi
Baş parmak büyüklüğünde ıspanaklı kiş
2 çatal yaş pasta
2 kaşık nohutlu semizotu salatası
1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli havuç karnıbahar
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et
1.5 kupa şekersiz sütlü nescafe

2 litre su
Yarım saat yürüyüş 9000 adım

Hala keyfim yok
Buarada şehir dışına ailemin yanına gidiyorum oyuzden belki cuma tartılamam oyüzden bugün tartıldım
Kilom 61.1 geçen haftakinden 100 gram daha fazlayım @caroline84 cuma bildirim yapamazsam bu kiloyu baz alırmısın canım.
Fazla çıkmak ta çok canımı sıktı sanırım kilo vermem durdu :bicak::110:
Ne guzel seyler yapmissiniz. Gercek bir terapi gibidir eminim hem yeni seyler ogrenmek hemde ayni gün nasıl birsey oldugunu görmek tatmak. Bende örgü kursuna gitmek istiyorum zaman bulursam ama yemek gibi degil o. Neye benzedigini beklemek gerek bitene kadar bendede o sabır biraz zor. Kilo bendede iki hafta sabitte kaldı bu hafta kırdım seytanın bacagını galiba aramızda kalsın:cool: sıkma canini hafta sonu ailenle tadını cikar

Bilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.
Yaptıklarımız çok lezzetli olmuştu. Özellikle tahinli kek ve ıspanaklı kişten zor aldım kendimi nerdeyse hepsini yiyecektim.
Benimde bagisıkligim düstü sanırim kıs boyu bir kez hasta olan ben bu ay iki kere hasta oldum ve acaayip bas agrisı tutuyor beni normallde 2 3 ayda bir olurdu ama ne agrı zonk zonk. pes etmek yok durakmalarla arada kacamaklarla yola devam:KK31:

Benimde bagisıkligim düstü sanırim kıs boyu bir kez hasta olan ben bu ay iki kere hasta oldum ve acaayip bas agrisı tutuyor beni normallde 2 3 ayda bir olurdu ama ne agrı zonk zonk. pes etmek yok durakmalarla arada kacamaklarla yola devam:KK31:
Gecmis olsun canım. Aslında spor falan yaptıkça kilo verdikce insan daha zinde oluyor ama ilk baslarda vucut direnci düşebiliyor. Insallah cabuk atlatırsın

Günaydın uyanır uyanmaz elma sirkeli suyumu içtim kahvaltım omlet havuç peynir zeytin
Bugün kendime masum tatlı yaptım elmayı dilimlerim fırına sürdüm sonra üzerine az tahin ceviz tarcın serpip afiyetle yedim tatli istegimi bastırdı :KK71:
aaaaa süper fikir hatta yanına kaymak bile koyabiliriz:dondurma: aklda olsun reglede lazm olabilir canm afiyet olsun :KK200:

kızlar bu arada biliyorsunuzdur muhtemelen ama insan ne yazıkki zayıflarkende çatlıyor. Ben hamileliğimde hiç çatlamadım ki 18 kilo almama rağmen kendi yaptığım bi kür ve uyguladığım bazı şeyler var. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tlaksiz-gebelik-icin-muhakkak-okuyun.1048285/ burda ayrıntılı olarak yazdım bi göz atın hem hamilelikte uygulanacak olan kür hem zayıflarken uygulanacak kür yazıyo. Ayrıca bazı ipuçları da yazdım. orda baya detaylı yazdım. dikkat edin zayıflarken de kaşınırsınız. kaşınmak=çatlaktır..

kızlar bu arada biliyorsunuzdur muhtemelen ama insan ne yazıkki zayıflarkende çatlıyor. Ben hamileliğimde hiç çatlamadım ki 18 kilo almama rağmen kendi yaptığım bi kür ve uyguladığım bazı şeyler var. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tlaksiz-gebelik-icin-muhakkak-okuyun.1048285/ burda ayrıntılı olarak yazdım bi göz atın hem hamilelikte uygulanacak olan kür hem zayıflarken uygulanacak kür yazıyo. Ayrıca bazı ipuçları da yazdım. orda baya detaylı yazdım. dikkat edin zayıflarken de kaşınırsınız. kaşınmak=çatlaktır..
Aynen ya sırtımda çatlak oluşuyor gibi canım yanıyordu ondan demek ki

Aynen ya sırtımda çatlak oluşuyor gibi canım yanıyordu ondan demek ki

Benimde geceleri sırtım karnım bacaklarımın içi kaşınıyo hemen kalkıp nemlendiriyorum. Genelde yatmadan önce sürmeye çalışıyorum ama bazen fırsatım kalmıyo gece kaşınır kaşınmaz kalkıp hallediyorum. Vücudumdaki tek çatlak çook eskiden zayıfladığım bir dönemde gece baağımın iç kğsmı kaşınmıştı bende bi güzel kaşıdım 3 4 gün sonra çatladığını gördm bir daha da ne zayıflarken ne kilo alırken kaşımadım ve açtığım konuda paylaştığım kürümü uyguladım. Çok şükür çatlaksız atlattım. Kullanan arkadaşlarımda çatlaksız geçirdiler ama diğer tavsiyelerimede uydular tabii.

Sabah 1 cupcake
İhlamur

Ogle patatesli omlet çay 4 zeytin Çay

Aksam tavuk çorbası salata

Ara çay kuruyemiş bu aralar az yiyorum kuruyemisi aslında çokça kuruyemiş yemem lazım dişlerinden yiyemiyorumki

Yarin tarti da artiyi gorecem galiba adetten hala sisim

Back
X