• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm o yüzden tartl dedim bende sana çünkü kendimden biliyorum geçen sefer ben aynı hatayi yapmıştım arada bir kendime kaçamak günü veriyord güya ödül sonrada o bozdugum günün ardında 1 kilo fazla çıkıyordum o yüzden şimdi aynı hataya düşmüyorum çünkü bir haftalık emek bir günde boşa gidiyor ama canininda sıkma onun yerine kararlı ve istekli ol devamı zaten gelir

Hemen ertesi gün tartıldım zaten de ne kadar hasar olduğunu buraya yazmamıştım. Valla hiç sıkmıyorum canımı çünkü bugün benim doğum günümmmmmm tüm yapacağım kaçamakları yılbaşında yaptım. Bugün pasta bile kesmiycez eşime sıkı sıkı tembih ettim. Daha ne yapayım yani. Bu hafta biraz az kilo vermiş olucam ama asla bırakmam hedefim büyük. Durmak yok yola devam.

Hemen ertesi gün tartıldım zaten de ne kadar hasar olduğunu buraya yazmamıştım. Valla hiç sıkmıyorum canımı çünkü bugün benim doğum günümmmmmm tüm yapacağım kaçamakları yılbaşında yaptım. Bugün pasta bile kesmiycez eşime sıkı sıkı tembih ettim. Daha ne yapayım yani. Bu hafta biraz az kilo vermiş olucam ama asla bırakmam hedefim büyük. Durmak yok yola devam.
Dogumgunun kutlu olsun canım nice yıllara
Allah bu yıl tüm dileklerini versin insallah

Kızlar sabah hasar tespiti yaptım 61.6 tam 1 kilo farketmiş. Önümüzdeki 3 gün elimden geleni yapıp en azından geçen haftaki kiloma gelip grubu zarara uğratmamaya çalışıcam
Tatilde nefsime sahip çıkamadım hepinizden özür dilerim
Canım +1.300 çıktı benim de.
Yani ben böyle işin diyeceğim artık.
2 öğün normal insanlar gibi yedim sonuca bak.
Ben bu hafta dikkat etmeyeceğim

Sabah bende 1 200 artı çıktım
Ama ben yedim olsun 2 güne düzene girer bence
Olur böyle pes etme sakin
Yılbaşı artıları bunlar

Slmlar sabah sıcak suyumu içtim sabah kahvaltım yine normale döndü ve yulaf kepeğimi yedimmm:KK76::KK76:spor olarak işteki koşturmayı saymayı düşünüyorum akşamda eve gidince temizlik var yılbaşında hiç kaçamak yapmadım kaptanlarım asayiş berkemaldi:KK49::KK49: akşama ızgara veya haşlanmış tavuk ile mercimek çorbası var yarına bir detoks yapayım diyorum bu 3 haftanın fazlalıklarını atmak için ama grup profiline uyar mı bilemedim sıvı detoksu sabah öğle akşam sıvı gıdalar var sadece çorba meyve suyu gibi daha önce gittiğim diyetisyen vermişti
deadline deadline caroline84 caroline84

Ben yine 3 gün yedim senin durum daha kötü olmuş ama pes etme toparlarsın canım sana güveniyorum
Canım yani olay toparlayıp toparlamama değil emek veriyorsun belli bir kiloya geliyorsan az birşey farklı yedin diye hemen artı. Bir ileri bir geri sıkıldım.
berceste_ berceste_

Kızlar sabah hasar tespiti yaptım 61.6 tam 1 kilo farketmiş. Önümüzdeki 3 gün elimden geleni yapıp en azından geçen haftaki kiloma gelip grubu zarara uğratmamaya çalışıcam
Tatilde nefsime sahip çıkamadım hepinizden özür dilerim

Annenin evine gidipte kilo almadan geri gelmek zaten olmazdi.:halay:

Yeni yaşın kutlu olsun.
(Kaç oldun)

Aaa ben bunu doymamış olim ne demek dikkat etmemek.
Öyle ara ara olur önemli olan devam edebilmek.
Bende hiç spor yapamadim.
Hastahaneden cikamadim.
Aynen devam ediyoruz. Ok?

Canım yani olay toparlayıp toparlamama değil emek veriyorsun belli bir kiloya geliyorsan az birşey farklı yedin diye hemen artı. Bir ileri bir geri sıkıldım.
berceste_ berceste_
O benim de canımı sıkıyor ama ipin ucunu bırakırsak iyice kötü olur ben öyle dudüşünüyorum.

Slmlar sabah sıcak suyumu içtim sabah kahvaltım yine normale döndü ve yulaf kepeğimi yedimmm:KK76::KK76:spor olarak işteki koşturmayı saymayı düşünüyorum akşamda eve gidince temizlik var yılbaşında hiç kaçamak yapmadım kaptanlarım asayiş berkemaldi:KK49::KK49: akşama ızgara veya haşlanmış tavuk ile mercimek çorbası var yarına bir detoks yapayım diyorum bu 3 haftanın fazlalıklarını atmak için ama grup profiline uyar mı bilemedim sıvı detoksu sabah öğle akşam sıvı gıdalar var sadece çorba meyve suyu gibi daha önce gittiğim diyetisyen vermişti
deadline deadline caroline84 caroline84

Canım saglikli ise tabiki uyar diyetisyenin vermiş zaten.

Back
X