- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Amin canım inşallah sen de 2. Evladını sağlıcakla alırsın kucağına.
Bahçecinin laboratuarı da çok iyi benim 5. güne 6 tane en iyi kalite embriyom kalmıştı ama yine de kafanı karıştırmayım canım.
Ben evleneli 5.5 yıl oldu hiç yok çocuğum. Daha hiç hamile bile kalmadım. Sadece tüp bebekte değer referans değerin üstüne biraz çıktı sonra geri indi kimyasal gebelik oldu. Bu sefer olacak inşallah olmasa zaten uzunca bi süre çocuk meselesiyle kafamı meşgul etmek istemiyorum. Bedenen ve ruhen yıpranıyorum artık şöyle düşünüyorum benden önce çocuk değil çocuktan önce ben geliyorum.
Sen iyi uğraşıyorsun benim çocuğum olsa bidaha uğraşmam tüp bebekle falan kendiliğinden olursa olur olmazsa da kendimi yıpratamam o ilaçlar birsürü zarar veriyor vücuda.
Benim ablamın ilk çocuğu aşılama ile olmuştu sonra bunlr nasılsa tedavi olmadan çocuk olmuyo diye korunmamışlar e kafa da rahat olunca bi baktılar ki hamile kalmış. Gerçekten bütün vücut beyinden geçiyor buna çok inanıyorum. En doğrusunu düşünüyosun canım kafanı ona taktıkça olacağı varsa da olmaz. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerine zaten çogul gebelik olma ihtimali de var. Belki başka çocuk bile istemeyeceksin
bide çok baskı yapıyor cevrem zaten sarıya dön sarıya dön diye herkez çok yakistiriyor sarıyı bembeyazim zaten doğal sarışın gibi oluyor bebekligimde sarı olduğundan kaş tonuma ten tonuma çok uyumlu oluyor yazın gene sarıya donmustum bugün dip için gidince niye öyle oldu anlamadm kuaforumde şaşırdı ama neyseki uzun saatler ve işlemler sonucu halloldu