• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah mercimek çorbası

Öğlen 5 zeytin tereyagdaa 2 yumurta ceviz pekmez

Aksam 2 tabak patates yemeği (doymadım da:KK48:)
1 kase yoğurt
Su anda da yorgunluk çayını içiyorum

2 litre su
Spor yok ama deli ev temizliği yaptım :KK71:

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca :kk77: ve spor payşlaşımı için :spor: koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya :kk77: simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa :duduk: konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak :sopa: biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın:KK200:

:spor:——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——:KK49:

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td] :duduk:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td] -:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77:[/td] [td] :kk77:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]:kk77::spor:[/td] [td]:duduk:[/td] [td]:kk77: [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td]:kk77: -[/td] [td]:kk77::spor:[/td] [td]]:kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td]:kk77: :spor:-[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina Koalina [/td] [td] -[/td] [td]:kk77::spor: [/td] [td] -:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :duduk::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] :kk77::spor: [/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- :dua:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:spor::duduk:[/td] [td]:kk77::spor: [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin

Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju

Ara çay

Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi

3 litre su

1buçuk saat yürüme

Dünkü menim kızlar net yoktuda
Menüm

Sabah

3 adet ceviz

1 dilim beyaz peynir

1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 tabak türlü

2 servis kaşığı bulgur

Akşam

1 tabak sebze yemeği

3 kaşık bulgur

1 litre su & 6500 adım yürüyüş

Hepinize Günaydın

Dünkü menum

Kahvaltı:2 tane Pastırmalı yumurta, biraz peynir, salatalık domates biber ,3 4 tane ceviz,1 portakal

Öğlen:3 tane h. Icli kofte,1 kase yogurt (10 tane badem,10 t. Siyah k. Üzüm, 1 c.k tarçın,)

Aksam:1 k. M. Çorbası, yarim dilim ekmek 2 t.sucuk

35 dk tempolu yürüyüş
2 litre su

tamamdır kaptan bugünden itibaren bende başlıyorum menü bildirimlerine sporu da menüye dahil ediyorum değil mi

bugunu yazamadım çünkü işler yoğun yazabıleceğim ilk fırsatta yazıyorum.
dün
sabah;
ıkı haş yumurta,küçük yarım domt.,ıkı parça salatalık,ıkı zeytin,ıkı parça peynir,1 kupa yeşilçay,ıkı bardak su,ekmek yok,(ara sayılırgranül kahve şekersız)
öğlen;bulgur pilavı bır tabak,haşlanmış tavuk yarım parça,yoğurt bır kase,bır kepçe çorba,ekmek yok,ıkısı bır arada kahve
akşam;bır tabak bulgur,ustune etlı kuru fasulye,çorba,salata zeytınyağlı.
spor yok ara verdim bır gun

Yarim gün yoktum, resmen bir saat gecmis okudum)))
deadline deadline blonde ambition blonde ambition
dunki menum
sabah
1 yumurta sahanda
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
sanirim 5 zeytin

ara
kahve tek sekerli
1-2 meyve
1 mink tuzlu kurbye

aksam
2/3 tabak turlu(yagi cok az)
az tursu(2 catal)
ceyrek kase sutlac

su sanirim 1.5
kizlar tum gun nerdeyse temizlik yaptim. Cok yorulunca yuruyus vs de olmadi

Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim:kızgın:
4 mil leslie yaptım ama tabi ki yeterince eritmedim

deadline deadline yetiş:eek: pizza diyor
:duduk: şimdi ne ceza versek:sopa: lelie de yapmışsın ama kart geldi tabi:duduk: akşama yapabilirsen birde dans yap

kizlar menum
sabah:1tabak sakatat aksamdan kalma 45 finfik 1 ceviz 3 k ceviz yarim dilim sabah cocuklara yaptiigm
kekdden.
aksama dogru3 tane tereyagnda yumurta 2 isirik cikolata .cayy.
dans etdim bol haaraket etdim.
birde Turkiye ile Gurcistan arasinda saat farki var bizde 3 olanda sizde saat 2 oluyor.

Sabah kahvaltıda ekmeği abarttım biraz :KK43: 5 -6 dilim ekmek yedim. 2 muz 1 yeşil elma, 2 çay kaşığı fındık ezmesi, mısır patlattım az zeytinyağı ile onu da yedim :KK43: Zaten günlük kalori hakkımı bitirdim en azından sporla dengeleyeyim birazcık.

Kızlar iyi akşamlar.

Kahvaltım
Sucuklu yumurta fıstık çilek 2 minik muz 3 çeşit peynir yalnız muzlar işaret parmağım kadar.

Akşam yemeği
Kereviz salatası içinde azcık cevizde vardı 2 tane köfte

Bugün spordan gelir gelmez kahve içtiğim için akşam yemeğini dengeleyebildim çok şükür.

Su 2 lt

Spor 1 saat fitness 1 saat plates

blonde ambition blonde ambition deadline deadline

@dealine Bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
Canim birsey istemedi
9 gibi 1 pogaca 1 ucgen peynir ve 1 kk beyaz peynir yedim (mecburen)
350 ml su

Ara:
350 ml su

Ogle:
1 ufak tabak sebzeli kofte
1 kozlenmis biber dolmasi
3 kaslk yogurt
350 ml su

Ara:
Kahve
350 ml su

Aksam:
1 ufak kase biber sote
3 kaslk pilav
500 ml ayran

300 ml su

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1 ceviz

oglen
1 kase barbunya(azcik yagli)
1 minik salatalik
1.5 ceviz

ara:1-2 hurma. az kuru elma. sekrsiz kahve

akşam
1 kase çorba
1 ttli tbgi boyutnda ince lahmacun
salata

su: yaklsk 1.5 lt
1 sa 15 dk yuryus
15 dk masa tenisi

Son düzenleme:
Ya super!! Masaallah. Nazar degmesin))
Fatoş ya bende yağ orani yuksek(( Yuruyus yapiyorum ya su an bolca. Ekstra spor lazim degil mi?
Senin anlattigin hareketler aslinda bende pilates dvdleri var, orda uzama hareketleri olarak var. Pilates yapsam da ayni faydayi verir herhalde degil mi?
sikilasmak için plates çok fayda eder canm daralirsin ama kilo vermek için kardiyo yani hareketli bol kalori yaktiran şeyler gerekli mesala zumba gibi danslar yada yürüyüş,yüzme,bisiklet gibi yüksek kalori yaptiran kardiyolar yağ yakar canm internetten kardiyolara bakabilirsin bunlara ek bir kaç şey daha vardi boks filan gibi sevdiğin bir kardiyo yap derim ben ;)

Bugün sevaplarımı ve günahlarımı yazayım :KK70:

Sabah
5 dilim ekmek :KK43:
2,5 dilim beyaz peynir
1 muz, 1 yeşil elma

Ara
1 Türk kahvesi

Öğle
patlamış mısır, muz

sonrasında yemedim kalori hakkım bittiği icin.

Spor: 50 dk yürüyüş
Su : 2,5 lt
canm sabah ekmeği 5 dilim birden yemen iyi olmamış ama gerisi iyi dengelemissin de inşallah akşam acikmadan durabilirsin

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1 ceviz

oglen
1 kase barbunya(azcik yagli)
1 minik salatalik
1.5 ceviz

ara:1-2 hurma. az kuru elma. sekrsiz kahve

akşam
1 kase çorba
1 ttli tbgi boyutnda ince lahmacun
salata

su: yaklsk 1.5 lt
1 sa 15 dk yuryus
15 dk masa tenisi
süper cnm ;)

canm sabah ekmeği 5 dilim birden yemen iyi olmamış ama gerisi iyi dengelemissin de inşallah akşam acikmadan durabilirsin
Yok çok şükür aç değilim. O beş dilim yemem aslında önceki günden kalan ekmek parçalarını ısıtıp kahvaltıda yemem biraz brunch gibi oluyor benim uzun uzun kahvaltı yapıyorum evdeysem. Sabah dediğim de 11 gibi filandır.

Yok çok şükür aç değilim. O beş dilim yemem aslında önceki günden kalan ekmek parçalarını ısıtıp kahvaltıda yemem biraz brunch gibi oluyor benim uzun uzun kahvaltı yapıyorum evdeysem. Sabah dediğim de 11 gibi filandır.
sabah sağlam yapip diger öğünleri hafif tutmak zaten en doğru ve etkilisi canm akşam acikmiyorsan harika zaten ;)

Arkadaşlar çok birikmisti mesajlar yorumliyamadklarm oldu ama hersey çok güzel olanlara yorum yapmadm spor ve menüsü güzel olanlari okuyup gectim sorun gördüğüm yerlere genelde yorum yaptm yani bugun benden yorum almayanlar menunuz harikaydi ;):KK200:

Back
X