• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Amaaaan ben tuvalete gidene kadar bi dünya su içmiş olucam kızlar neyse yazayım en iyisi.

Geçen hafta 64.30
Bu hafta 63.70
Fark - 600 gram
Yüzde 0.93 düzlüyoruz %1

deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes yine listeye giremedim kızlar 300 gr kaldı sağlık olsun önemli olan devam etmek ve vermek.
yaptgn ağır spora rağmen harika canm ustelik tuvalete cikmadan tartilmissin daha da iyi verdin demekki :KK200:tebrik ederim önemli olan vermenn :KK66:

selamlar
gecen hafta:72.9
bu hafta: 72.3
fark: 600 gr
yuzde: 0.829

Çok iyi canım

varsa bir kayisi ye canim:KK66:

Ay 1 kere yemeyle bana etki etmiyır canım yaa düzenli yersem ancak.

yaptgn ağır spora rağmen harika canm ustelik tuvalete cikmadan tartilmissin daha da iyi verdin demekki :KK200:tebrik ederim önemli olan vermenn :KK66:

Benimde ümidim o yönde canım. Ama bu sonuçtan da memnunum. Her hafta böyle gitse daha ne isterim. Çok teşekkür ederim canım benim. :KK19:

aayyy harika oldu bencede :KK36::KK36:

Evt girdik bakalım listeye şimdi omzuma iyice yük bindi.

Canım olsun 700 gram az değil ki sevinmelisin bence.
yok canım şükürler olsun az değilde 1 gün önce az olupta bir gün sonra fazla çıkması garip neyse olsun doğru yoldayım şükür sıkıntı yok ilk kilo verme maceram değil bu zaten biliyorum böyle olabiliyor

Ya kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.
aynen bende kendimi onlardan farklı görmüyorum evet kilo olarak çok farklıyım ama sonuçta bende de yeme bozukluğu var onlarda da zaten diyet süreci hem kilo verme bende yeme bozukluğunu tedavi etme süreci o yüzden beni de çok etkiler

***1. TAKIM 565. ETAP***

berceste_(84.1/%)
chihiro79 (61/ /%)
hicmakam(55.5//%) bildirim yapmadigi için yüzde 2 ye bölündü
Sevilay80 (74.8/%)

Mirafatos (73/%)
nil u mihr(72.9/%)
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
merkerdemus (66.5///%) yenı üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 57
minemelek2015 (56//%)yeni üye takıma geliş tarihi 29 mart başlangıç kilo 57.2 hedef kilo 49
Saglikliyasamgunlugumm (67///%)yeni üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef

1, takım ortalaması:%
Hedef kilom 55.0 canım:)

Bence 1 kilo çok güzel canım tebrik ederim :))
sağol canm ama aslında 1 kilo gitmiş olmadı ondan üzüldüm:mad: çünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştım :KK61: yani normalde 72.2 idim ve haftalardirda hwp 72 kusurlardayim canm altına bir türlü inemedim :sinirli: 200gr daha gitmiş sadece

Amaaaan ben tuvalete gidene kadar bi dünya su içmiş olucam kızlar neyse yazayım en iyisi.

Geçen hafta 64.30
Bu hafta 63.70
Fark - 600 gram
Yüzde 0.93 düzlüyoruz %1

deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes yine listeye giremedim kızlar 300 gr kaldı sağlık olsun önemli olan devam etmek ve vermek.
Çok iyi canım önemli olan vermen kilon sabit değil ne güzel gidiyor

Niye canım ne güzel vermişsin işte devamı gelecek merak etme sen :KK66:
yaaa canm 1 kilo vermiş gorunuyorum çünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştım :mad: yani aslında fazla ciktigm 800gr geri gittiyse sadece 200gr vermişim ve hala 72lerden kurtulamadm :KK70:ama artk kacari yok 50grm da versem mecbur 71.950 olur :KK70::KK70: haftaya peşimi birakacakbu 72 mecbur:-)

Back
X