• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm (aranızdaki en obur benim hazır olun:olamaz:)

sabah
domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
1.5 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

ara
6 çiğ fıstık
10 çiğ badem
1 muz
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
ıspanak salatası
4 yk yeşil mercimek
1 kase çorba
1 kupa soda-limon

ara
2 kupa karışık bitki çayı
2 gün kurusu
2 hurma
1 kupa kakaolu badem sütü

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 yk siyah kinoa
kırmızı lahana-havuç salatası

ara
6 çilek

:KK35:
canm bence menün çok güzel son derece sağlıklı ve kaloriside cok iyi :KK200:bende bazen tam böyle yiyorum canm bazen arada bir istahm olmassa onu da böyle degerlendiriyorm:KK70: bu sabah da biraz şişlik vardı ondan hirs yaptm galiba :KK70:

İyiyim canım koruma iyi gidiyor okul çok yoğun haftasonları da gidiyoruz. Pilatesi biraz aksattım
Sen nasılsın ? Bebek mi istiyorsunuz tekrar :)

Adet gecikmesi var mı canım

Evet canım ikinciyi istiyoruz :KK48: :anne: yok daha adet günüme 10 gün var daaa ya nasıl diyeceğimi bilmiyorum :olamaz: yumurtlama günlerinde deneme yapılıyor ya hani :olamaz:onlardan beri kasıklarımda ağrı var ama dün çok şiddetli oldu hatta birden sancı şeklinde girdi. Önümüzdeki pazartesi kan testi yaptırayım diyorum çıkar o zaman değil mi? Daha erken çıkar mı kanda? Ya da eczane testlerinde? Bende aksattım canım ya ev taşıma işi çıktı birde kilo veremedim takıldım bunaldım antidepresan kullanıyordum bebek düşününce onu bıraktım felan üst üste gelince cozuttum :KK53: ama toparlamaya çalışıyorum neyse ki senin işin bitti platesi de yaparsın nasılsa canım :KK66:

canm bence menün çok güzel son derece sağlıklı ve kaloriside cok iyi :KK200:bende bazen tam böyle yiyorum canm bazen arada bir istahm olmassa onu da böyle degerlendiriyorm:KK70: bu sabah da biraz şişlik vardı ondan hirs yaptm galiba :KK70:
benim hep iştahım var sanırım, ama 4. günüm daha bugün hala alışma evresindeyim galiba :D

kahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu 2tane,(kirmizi biberi ortadan kesip arasina peynir ile tost makinasinda kizartiyorsunuz) :KK66: ve bir kupa sütlü kahve

öğlen: 2 adet çilek bir issirik dondurma
(kızım yerken tirtikladm) :KK48:

Akşam: sebze çorbası,1adet pirasali enginar

2.5 litre su artk geceye kadar rahat 3lt olur
sporumu sabah yazmıştım ama öğlenden sonrada dışarda saatlerce gezdim :KK66:
Süper gidiyosun canım maşallah sana :KK9:

benim menum
sabah yogurt limon
oglen peynir yogurt ceyrek vafle
aksam 3 4 sosis
yurus.
2.5l su 0.5l yogurt suyu
Ne kadar değişik bir menü olmuş :-) gece falan zararlı şeyler yemezsen iyi olur ;)
bugünkü menüm (aranızdaki en obur benim hazır olun:olamaz:)

sabah
domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
1.5 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

ara
6 çiğ fıstık
10 çiğ badem
1 muz
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
ıspanak salatası
4 yk yeşil mercimek
1 kase çorba
1 kupa soda-limon

ara
2 kupa karışık bitki çayı
2 gün kurusu
2 hurma
1 kupa kakaolu badem sütü

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 yk siyah kinoa
kırmızı lahana-havuç salatası

ara
6 çilek

:KK35:
Oo dolu dolu bir menü diyetisyen menüsü olduğu çok belli:-) listeye girip girmeyeceğim cuma belli olur hatta perşembe listeleri hazırlıyorum ona göre belli olur ;)

Sabahtan beri bişeyler içmekten içim sisti:KK70:
Smoothie detoksu yapayım dedim şu gün bitse de kurtulsam ya gozumun önünde peynir yumurta ucusuyor sabah penir yiyeceğim :KK70:
Şuan da az sutlu nescafe ile selamlıyorum sizi 2 lt su ve 1 saatte yürüyüş yaptım :KK66:
Bu arada da bitki çayı türk kahvesi soda falan da içtim bir sürü sıvı oldu :-)

Ne kadar değişik bir menü olmuş :-) gece falan zararlı şeyler yemezsen iyi olur :KK66:

Oo dolu dolu bir menü diyetisyen menüsü olduğu çok belli:-) listeye girip girmeyeceğim cuma belli olur hatta perşembe listeleri hazırlıyorum ona göre belli olur :KK66:
tamam bana önden haber edersin ki tartılmayı unutmayayım :KK48:

Sabahtan beri bişeyler içmekten içim sisti:KK70:
Smoothie detoksu yapayım dedim şu gün bitse de kurtulsam ya gozumun önünde peynir yumurta ucusuyor sabah penir yiyeceğim :KK70:
Şuan da az sutlu nescafe ile selamlıyorum sizi 2 lt su ve 1 saatte yürüyüş yaptım :KK66:
Bu arada da bitki çayı türk kahvesi soda falan da içtim bir sürü sıvı oldu :-)
spor mükemmel,bence erkenden uyu ben çok dayanamayacağımı anlayınca yatağa zıplıyorum:-)

Kızlar iyi akşamlar ay bugün günlerdir ilk defa dışarı çıktım akşam yemeğe gittik eşimle karışık ızgara çiğköfte yedim ikram olarak fındık lahmacun ve fındık kaşarlı pide vardı ikisinin de yarısını yedim ayran salata bir lokma lavaş kopardım bal kaymak felan vardı ikram olarak yemedim tatlı bişey yemedim kızlar meyve de yemedim dondurma da yemedim çiğköfte biraz fazla oldu ama ondan pişman değilim :KK16:

kizlar şimdi eşimle çay içerken 2ceviz 2fıstık yedim onu da yazıyım :KK48:
bugün sporla yaktığım kalori aldığım kaloriyi geçti eksilerdeyim:KK70::KK70:

Canım zaten çok hafif yemişsin maşallan çok iyi gidiyosun kesin zaten iyi bi sonuç alacaksın :KK66: ama iki gün ısırık da olsa meyve ve dondurma yok bir daha tamam mı :KK62:

Canım zaten çok hafif yemişsin maşallan çok iyi gidiyosun kesin zaten iyi bi sonuç alacaksın :KK66: ama iki gün ısırık da olsa meyve ve dondurma yok bir daha tamam mı :KK62:
ay canım baya tutmaya çalışıyorum anca bukadar ya ama kalorim diplerde zaten az önce gene muzlar çilekler önümde yediler ben bakiyorum tabak tabak fıstık,ceviz,badem yediler hep ben anca 2tane tatdm :dondurma:

Kızlar iyi akşamlar ay bugün günlerdir ilk defa dışarı çıktım akşam yemeğe gittik eşimle karışık ızgara çiğköfte yedim ikram olarak fındık lahmacun ve fındık kaşarlı pide vardı ikisinin de yarısını yedim ayran salata bir lokma lavaş kopardım bal kaymak felan vardı ikram olarak yemedim tatlı bişey yemedim kızlar meyve de yemedim dondurma da yemedim çiğköfte biraz fazla oldu ama ondan pişman değilim :KK16:
O kadar da çok değil bence durmayı bilmissin çiğ köfteye bugünlük bişey demiyorum zaten çok yememissindir diye düşünüyorum ;)

Back
X