Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evt canm çok rahatladm bende ya anlatamam psikolojik olarak sartladm kendimi sanki 70i ustumden atsam alti takir takir gidecek gibi 70 önümde duvar gibiydi sanki sonun da astm çok şükür stres ustumden kalkti artk stres yapmadan mutlu mutlu devam ederm ondan daha kolay olucak canm tuvalete cikamdm diye bekliyordum şükür hallaldu ve tartldm şimdi 69.5 canm

Çok sağlıklı bir menü olmuş. Ben sahura kalkamıyorum. Aslında kalkıp böyle hem hafif hem de doyurucu şeyler yesem iyi olacak

Darısı benim de başıma. En az 2 haftam var ama olsun. Ben de 6lı rakamları bu efa kesin görmek istiyorum

günaydın herkese dünkü menüm
sahur:
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin sal dom 1 dilim ekmek
iftar:
1.5 kepçe yeşilmercimeki tarhana çorba
5 yk sebzeli tavuk sote
3 yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase semizotu cacığı

ara: 2 hurma çay
1.5 lt su

İnsallah iyisindir Ben başından takip edemedim ama hastalığın umarım ciddi bir şey değildir

[/QUOTE]

tebrikler canım darısı bana akşam yazacağım eve gidince

Bence çok iyi yapmışsın mi bu güzel sonucu görmüşsün ödemleri de attın artık yağları atma zamani
Bisküvi ve karpuz beraber olmasaymıs çok harika bir menüymus
deadline bluegreeneyes

gecen haftaki kilom:60
bu hafta: 60
%değisim 0

diyete devam spora selam diyerekten en azından gunu yürüyüşlen kapatmaya çalışacağım, naşka çaresi yok
Aslında menüleri iyi ama sanırım takıldın bu kiloda aynen devam et ama yanına hareket ekle mümkün olduğunca yürü ki bu sınırı kolay as

Y YesilinBuyusu baya jamilehamile 3 hastane gezip soğuk soğuk şeyler tuketmissin ya dikkat et hamilesin dire cin daha düşük zaten o kadar soğuk şey olmasaymış iyiymiş birde kesin hem şekerin hemde aç olduğun için tansiyonun düştü de öyle oldu zaten bi kere düşünce toparlamak zor oluyor çok geçmiş olsun valla bende hamilelikte ilgili bişey sandım allaha şükür iyiymiş o

sonuç harika ama ben birinci olmam ki gene yaaaa beni ikiye katladn şimdi sennn neyse gerçekten çok sevndm bizim takima seninle birincilik gelme ihtimali oldu belki bu hafatyi gruplar arasn da sen alirn ee burda bizim aramizda aldgn zaten kesn

Ama daha listede değil ki o yüzden olamayabilir

tebrikler canım darısı bana akşam yazacağım eve gidince

Bence çok iyi yapmışsın mi bu güzel sonucu görmüşsün ödemleri de attın artık yağları atma zamani

Bisküvi ve karpuz beraber olmasaymıs çok harika bir menüymus

Aslında menüleri iyi ama sanırım takıldın bu kiloda aynen devam et ama yanına hareket ekle mümkün olduğunca yürü ki bu sınırı kolay as[/QUOTE]
Aynen artık mücadelem yağlarla. Göbek olduğu gibi duruyor. Önce onu eritmek lazım.

Malesef daha listede değilim. Keşke olsaydım da takımımız birinci olsaydı

çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat etmen lazım tam riskli aylar biliyorsun uzun süreli ayakta kalma sakın inşallah çok hasta olmadan atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…