günaydın kızlar...
yine faranjitten kırılıyorum öksürüyorum nefret ediyorum faranjitten ya antalya deli gibi sıcak resmen hamam gibi bende hastayım terliyorum sabah 8 de üstümü giyindim beni geç aldılar 9.30 da tam 3 kez kıyafet değiştim terden
bugün de deneme üretimi yapcaz gelmez zorunda kaldım püfff varya öksürmekten tıksırmaktan üretime bile çağırmıyorlar pc başında kaldım
önceki gün akşam bir kadın doğumcuya gideyim dedim sonunda eşim o testleri yaptırdı yaptırmasa antepten dönmem diye tehdit ettim :) neyse onun doktoru herşey normal demiş bende bari ben gideyim sorun bende diye çarş akşamı gittim. doktora onun sonuçları gösterdim sorun var doktoru nasıl bakmış başka birine gösterin tedavi görmeli dedi. eh az da olsa sevindim :) birde hastaneye gitmişken acile gittim faranjit için penisilin yaptılar antibiotik verdi.
dün nerdeydim dünde antepte kilo aldım bunu değiştirmem lazım diye kavitasyona başladım. 2 cm incelme oldu karın basen falan filan toplam 9 cm inşallah daha da incelirim.
içerden sesler geliyor ben bir üretime bakayım hastayım diye yatıyorum sanmasınlar geliyorum kızlarr...