magickk
canım şimdi biraz düşündümde söylediklerimi yapmam bana aslında fazla gelmez hatta ancak kilo veririm sanrm çünkü bak ben sana daha onceki kiloları nasl verdigimi anlatiyim
doğum da çok kilo alıp 83 e ciktgmi biliyorsun ve hatta dogm kilosunu zumba ile verdim demiştim

hamileyken 83 e çıkmıştım doğum sonrası haftanın 3 günü zumba 2 günü oryentele yani haftanin 5 günü 1 er saat dansa gidiyordum bu temponun üstüne hergün bisiklet sürüyordum ve emzirmek çok kalori yakar derler kızımda gece gündüz müthiş emiyordu canm birazda yediklerime dikkat ediyordum ve ancak bu şekilde 10 kilo verdim 73e indim canm ama bu kısım kalıcı oldu

en fazla 73 yda 75 ciktm çünkü daha ustune geri almadm birdaha cnm ama 73 sonrasi danslari bıraktım dans merkezi kapanip taşınmıştı

fitnes a yazildim bende yine sıkı diyet yapmiyor sadece yediklerime az dikkat ediyordum fakat hergün 1 saat yoğun tempo fitnes yapiyordum ve 1 ay sonu 100gr bile vermedim

fitnes hocam şok oldu

sonraki aylar fitnes yanına karatay uygulayinca ancak 68e indim hatta diyetin son günü 67yi gördüm fakat sıkılıp biraktm sonra geri 75 e kadar çıktım karatay verdiriyor ama kolay geri alınıyor

eve koşu bandı aldm normal klasik ara ve ana ogunlu düşük kalorili bir diyet ile her gün kosu bandı sonucu haftalarca kilo vermedim ve tekrar karataya basladm şimdi karatay sonrasi anca yine 2 kilo verdim bu arada diyetisyene gittigm zamn metobolizma hizim çok düşükmüş dediler

beni ancak yine doğum sonrası gibi çılgın bir tempo kurtarır diye düşünüyorum

roman yazmışım sanki masallah doğum sonrası öz geçmişim