- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
kızlar ben karatay yapıyorm ya diyetisyen farklı bir şey verirse ne yapıyım diye kararsızdım ama artık bugün diyetisyen nasıl bir liste verirse onu uygulamaya karar verdimçünkü karataydan pekde bir yarar göremedim yarın bir ayım doluyor verdiğim kilo düşük ve bu kadar sporla 1 ayda bu kilo ne uygulasam giderdi yani sonuçta tatlı yemiyip,ekmek yemiyip,asitli ve hazır içecek içmeyip,paketli ürün yeneyip, sıfır şeker ve hergün spor yaparak ayda 2-3 kilo hertürlü gider yani sonuçta 5 ogunde olsa bu durumda 2 -3 kilo mutlaka gidecekti benim 2 öğün yapıp saatlerce aç kalmamin meyve bile yemememin hiç bir mantığı kalmadı
benim düşüncem de bir aylık sonuç boşa isgence oldu yani diywtisyenin vericegini birde deniycem bakalm sonuçta migrenide aç durmak tetikliyor
![]()
Az vermek gerçekten insanın motivasyonunu düşürüyor. Bende bu hafta pek veremedim. Daha doğrusu cumartesi yediğim şey 2 kilo birden yükselttiği için çk bi fark olamadı. Aslında sen daha önce karatayla verdim demiştin. Demekki insanın bünyesi zamanla farklılık gösteriyor. Bende 1 2 ay daha karatay yapıp sonra normal diyetime dönmeyi düşünüyorum. Yılların alışkanlıkları kolay bırakılmıyo. Sonra insan bi kaçamak yapıyo daha beter oluyo.
benim düşüncem de bir aylık sonuç boşa isgence oldu yani diywtisyenin vericegini birde deniycem bakalm sonuçta migrenide aç durmak tetikliyor

tartı da öyle bir rakam var ki
sabaha hiç diyet yapmamış gibi başlangıç kilom ile yazıla bilirim