• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

berceste_ berceste_ canım tatile gittiniz?
Neler yiyosun canım?
Ben biraz fazla yiyorum galiba ama diyetime uygun besleniyorum hiç kacamaksiz gidiyorum
Ama tatil ışte sabah bu yerde aksam biyerdeyim
Daha da adet olamadim ve şaşkınlığım varinsallahkilo almamamisimdir

Canm msji görmedim sehir dışından misafirim var bundan snra gönderirim günlük yediğim şeyleri ama kesin bişey var kaçamak asla yapmiyorum..

Zaten bu kaçamak olayi rejimi bitiriyor diyetisyenin verdigi listeye uydunmu çok güzel gidiyor ama işte nefiste var bazen cokta iradeli olamiyirum.

Ben ankaraya gittiğimde eşim yurt dışına gidiyor. Bugüne kadar hiçbi işimi eşime hallettirmedim. Benim eşimde benden daha sakindir aslında keşke o halletse ama bizim kurum buraz değişik gıcık yani anlatsam roman olacak cinsten. Her şeye anında soruşturmü açarlar bu korkuyla özel işlerini bile yaptırıyor. Aman tanıdığınız varsa aman aman daha çok çalışıp başka kuruma girsin söyleyin. Öyle şeyler oluyo ki eşim bile kafayı yiyo bazen. Bu da onlardün biri işte. Çok sağol canım desteğir için bıraktım bakalım ne olacak göreceğiz.

Hayırlısı olsun canım.

caroline84 caroline84 deadline deadline
Bugun etraflıca düşünüp tedavi sürecinde izne ayrılmaya karar vardim. Başta kilo vermeyi tüp bebek için istemiştim şimdi ise kafamda kilo vermek tedavinin önüne geçiyor gibi oldu. Son 2 kilom kaldı diye kendimi kısıtlayıp strese sokmak istemiyorum bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider de hamile olurum ozaman zaten diyeti doğumdan sonraya ertelerim. Olumsuz gider de hamilelik olmazsa gelip aranızda devam ederim son kilolarımı vermeye. Buarada izne ayrılıyorum diye tamamen bırakıp abartılı yemeye devam etmiycem. Sadece kendimi strese sokmadan ve fazla abartmadan devam edeceğim bu süreçte.

Canim istedigin zaman yaz ama kilonda gayet indi bence yürüyüş te pkoya çok iyi geliyor.
Rabbim hayırlısıni versin emeklerin araya gitmesin bizi haberdar et.
Ben çok dua ederim sana.
Bide canım yarın kilonu söyle olurmu?

Arada yazarım yine canım. Dun detoks yapmayı kafama koydum sonra da @senasu1 ve caroline84 caroline84 msj yazmıştı beslenme önemli bu süreçte diye ki ben de biliyorum aslında önemli olduğunu ama son 2 kiloyu da veriyim kafamdan atıyım diye düşünürken atladım bunu. Arkadaşların mesajlarından sonra düşündüm sen ne yapıyorsun senin önceliğin ne diye kafama dank etti en iyisi izne ayrılıyım dedim.

Canim benim her işim elden ayrı olur doktoruna bi sor istersen zaten hormonları na mutlaka bakilacaktir.
Bu işte pkos için ne kadar kilo verirsen o kadar iyi sonuç elde edebiliriz demişti doktorum sen bence gayette iyi verdin.
Besmeleni çek Rabbine yasla arkani bu senin imtihanin.
Benim doktorum bendeki stressi görünce
Bizler inançlı insanlariz ben sadece araciyim Allah nasip etcek lutfen böyle yapmayin demişti.
Demekle olmuyor Allah a emanet ol.

Zaten bu kaçamak olayi rejimi bitiriyor diyetisyenin verdigi listeye uydunmu çok güzel gidiyor ama işte nefiste var bazen cokta iradeli olamiyirum.
Canm bugün eltimdeydim mesela akşam yemeginde tabagima yemem gerekeni aldım bana kimse şunu ye demesin yok diyince ben üzülüyorum sizi kırdığım için dedim salata yedim bolca biraz turşu patatesli tavuk pilav mercimek çorbası yaprak sarma vardı hepsinden yiyemeyecegim için sadece patatesli tavukla salata yedim sonrasında irmik tatlısı yapmış coook severim oda çok güzel yapar bol bol su içtim ki sisiyim canm istemedim diye eşimin zorlamasıyla 1 catalda ondan yedim ama sanırım Yeşilçay soda limonunda faydası var çünkü iki gündür içmiyorum kendimde şişkinlik hissediyorum

Canm bugün eltimdeydim mesela akşam yemeginde tabagima yemem gerekeni aldım bana kimse şunu ye demesin yok diyince ben üzülüyorum sizi kırdığım için dedim salata yedim bolca biraz turşu patatesli tavuk pilav mercimek çorbası yaprak sarma vardı hepsinden yiyemeyecegim için sadece patatesli tavukla salata yedim sonrasında irmik tatlısı yapmış coook severim oda çok güzel yapar bol bol su içtim ki sisiyim canm istemedim diye eşimin zorlamasıyla 1 catalda ondan yedim ama sanırım Yeşilçay soda limonunda faydası var çünkü iki gündür içmiyorum kendimde şişkinlik hissediyorum

Bu işin bahanesi yok ama ben çok sıkılınca tümden bırakıyorum.
Bugün sabah ailecek kocaman bi sofra vardı pek dayanamadim.
Bide cuma doğum günü yapcam Allah izin verirse ondan sonra aynen devam edecem.
Nazar degmesin cok iyi gidiyorsun.

günaydınlar arkadaşlar bir iki gündür uğrayamamıştım tüm msjları okumaya çalışıyorum ama çok başarılı olamadım geçen hafta sabit kaldığım halde kilomu yanlış hesapladığım için bir karışıklığa neden olduğum için hepinizden özür dilemekle birlikte bu hafta az da olsa kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum iki üç haftadır sabitte kaldım veya cumadan sonra kilo alıp bir sonraki cumaya kadar verdim benim de kafam karıştı işin aslı çok mutsuzum o yüzden bugünlerde
geçen hafta kilo 93.4
güncel 92.9
fark 0.5
yüzde 0.535
deadline deadline caroline84 caroline84 bu arada caroline84 caroline84 mutlu yaşlar diliyorum daha güzellerini görürsünüz inşallah

Nasıl strest olmayım kızlar ya herşey üst üste geldi. Yıllık iznim bitiyo ben ankaraya gidicem çıkmazsa geri mi gelicem. Dava aşamasında ne yapıcam çalışıcam mı? Asya 3 4 gündür çok huysuz bilmiyorum diş mi çıkartıyo yoksa kulak sıkıntısı mı tekrarladı. O bi yanan iş yeri bi yandan gerçekten çok bunaldım.
canım bende devlet memuruyum daha önce de söylemiştim ama belki kaçırmışsındır emniyet müdürlüğünde çalışıyorum hangi kurumda çalışıyorsun

sabah suyumu içtim yarım saat 45 dakika sonrada yulaf kepeğimi yedim
dün chia tohumu aldım yulaf kepeği ile onu denemeyi düşünüyorum daha uzun süreli tok tutuyormuş ama 2 tk dışında kullunmak yokmuş yarın maç görevim var onu kullanırsam belki akşamı çıkarır diye düşündüm

sabah suyumu içtim yarım saat 45 dakika sonrada yulaf kepeğimi yedim
dün chia tohumu aldım yulaf kepeği ile onu denemeyi düşünüyorum daha uzun süreli tok tutuyormuş ama 2 tk dışında kullunmak yokmuş yarın maç görevim var onu kullanırsam belki akşamı çıkarır diye düşündüm

Canım ben chia yı şöyle kullanıyordum hem çok tok tutuyo hem lezzetli oluyo 2 saat önceden sütün içinde beklatilorum o şişiyo zaten bulgur gibi sonra robota atıyorum içine muz koyuyorum robottan geçiriyorum muzlu puding gibi oluyo tavsiye ederim.

Back
X