• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar birazcık sizin başınızı ağrıtmak içimi dökmek ve devam etmek istediğimi söylemek istedim. Benim için her acının veya üzüntünün bir yas süresi vardır. Üzülür ağlar yıkılır sonra yeniden toparlanırım. Dün yaşadığım şoku hamile iken de yaşamıştım ve bugün şunu düşündüm ben neden 2 li 3 lü tarama yaptırmadım neden amniyosentez yaptırmadım çünkü bu ihtimali kabul etmiştim. Her zaman söylediğim bişey vardı yüzde yüz sağlıklı bir bebeğin havale geçirip her işlevini kaybetmeyeceğinin garantisi var mı yarın bana araba çarpıp engelli olmayacağımın garantisi var mı? Yok! Her insanın içinde sakladığı bazı korkular vardır ben küçüklükten beri bir engelli annesi olmaktan ve aldatılmaktan çok korkardım. Sonra islamiyeti iyice öğrendikçe bu korkunun yersiz olduğunu ve sırf bu yüzden bir bebeği istememenin ne kadar büyük günah olduğunu öğrendim. Sonra Allahın gazabına uğramaktan daha kötüsüne maruz kalmaktan veya evlat hasretiyle yanmaktan korktum ve Allaha sığındım. Evet üzüldüm şok yaşadım. Olmadı diye düşünürken 7 ay sonra böyle bir ihtimalin olduğunu öğrenmek sarstı korkuttu. Ama bu gece oturdum düşündüm asyayı izledim. Biz bir bebek istedik eğer Allah bize bir melek gönderdiyse başımızın tacı olacaktır elbette. Kendimi cahil ve yetersiz hissettim sonra erken teşhis olabileceği ve kendimizi eğitecek öğrenecek imkanımız olması nedeniyle şükrettim. Her zaman söylediğim birşey vardır bir annenin bebeğine verebileceği en güzel hediye sağlıklı olmasıdır. Ruhen ve bedenen sağlıklı bir anne bir bebeğin en büyük şansıdır. Ben hayatı yaşamaktan vazgeçersem kendimi hayattan koparır depresyona sokarsam o zaman o emanete ihanet etmiş olurum. Şu saatten itibaren kafamdan herşeyi siliyorum. Bu sonuç çıkana kadar hiçbişey yokmuş gibi yaşamaya devam ediyorum. Elbette aklıma gelecek endişelenicem korkucam ama bunun üstesinden gelmeyi öğrenicem. Belki ara ara sizlerin başını ağrıtıcam bunaltıcam belki oturup ağlıycam ama önemli olan yaşamaya devam edicem. Bu süreçte sordunuz ilgilendiniz ayrı ayrı cevap yazamadım ama okudum hepinize çok çook teşekkür ederim. deadline deadline caroline84 caroline84 kaptanlarım asya halen iyileşmedi bizde iyileşemedik menü paylaşımını düzenli yapamasam da kilo bildirimini düzenli yapmaya çalışıcam aranıza geri dönebilir miyim?

Ne güzel anlatmissin canım bende hiç bi taramayi yaptırmadim çünkü 12.haftada cinsiyet beliriyor ruhu ufleniyor.
O vakitten sonra onu öldürmek......
Sen yaz böyle bize ben yeni evime gelebildim canım hepimiz imtihandayiz.
Evimi ilaclattim herseyi yeni temizletmistim bi daha baştan aldim.
Hiç böcekte çıkmadı 13 makine çamaşır yikadim huylandim.

Selam hanımlar kahvaltım peynirli omlet klasik karatay
Bugün kızıma doğum günü yapıyoruz akşam giremem pastadan biraz yiyecegim bu arada görüşürüz kızlar

Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.
Doğum gününüz kutlu olsun:KK200:
(Biz ilk kızım dogdugundan beri nerdeyse herhafta kutluyoruz kek bile yesek hemen iyki doğdun diye başlarız)

Merhaba hanımlar bugün hiç giremedim hastayım sabahtan beri başım çatlıyor resmen o yüzden diyete uygun beslenemedim midem bulandı hep
Kahvaltı omlet klasik karatay
Akşam az çorba et arada baş ağrısından dolayı diyete uygun şeyler yemedim hap içtim o yüzden bir halsizlik var inşallah yarın düzelirim
Geçmiş olsun canım inşallah toparlarrsn mide bulantısı çok kötü bişey zaten :(

Akşam: kırmızı et ızgara,yoğurtlu patlıcan kozleme,kırmızı biber kozele,limonlu havuç,turp salatalık sogus azar azar yedim cesitlerden bir çatal da rus salatasinin tadına baktm ve tabi rakı ile şalgam:eğlence:
Rakı ve şalgam ikilisyle ödemlerine ödem kattığını unutma tamam mi :-) cumaya kadar tartilma canım bol su iç drim; )

Ne güzel anlatmissin canım bende hiç bi taramayi yaptırmadim çünkü 12.haftada cinsiyet beliriyor ruhu ufleniyor.
Hoşgeldin caroline özledim seni ya ;) inşallah herşey tekrar temizlenir sıkıntı yapma böcek falan kalasin da yeter baya çileli bişey benim evde de vardı neler çektim onlardan :( sen yokken mümkün olduğunca takıldim bakalım buralarda olamayan çalıiyorum biraz daha rahatim;)

Saol canım. Kilolar gider canım birgün mühim olan sağlık. Emzirmiyorum. Ooo hemde ne çok aldım ne sen sor ne ben söyleyeyim:)))))))))

Ay maşallah ne güzel emsin kaptanım
Ilk kızımda pek bilemedim emziremedim.
Ikincide ikiz oldu ancak 3 ay mama verince onlarda emmedi.
Kaptanim dönmüyormusun artık? :KK200:

Bugünüm aşırı idi zaten bu dayanamamam beni bu hale getiren yazmasam daha iyi...

Canım sade türk kahvesi çok güzel iştah kesiyor böyle dayanamayacağın zamanlarda içmeni tavsiye ederim.

Kısır var yer misin kaptancım :kk77::KK53:

Ayy kısıra asla dayanamam iyi ki karatayda serbest :KK48:

Merhaba hanımlar bugün hiç giremedim hastayım sabahtan beri başım çatlıyor resmen o yüzden diyete uygun beslenemedim midem bulandı hep
Kahvaltı omlet klasik karatay
Akşam az çorba et arada baş ağrısından dolayı diyete uygun şeyler yemedim hap içtim o yüzden bir halsizlik var inşallah yarın düzelirim

Geçmiş olsun canım havalar çok rüzgarlı o doknmuş olabilir. Düzelirsin inşallah..

Akşam: kırmızı et ızgara,yoğurtlu patlıcan kozleme,kırmızı biber kozele,limonlu havuç,turp salatalık sogus azar azar yedim cesitlerden bir çatal da rus salatasinin tadına baktm ve tabi rakı ile şalgam:eğlence:

Canım kendi derdimden hiç soramadım ablan ve yiğenin nasıl?

Çok sağol canım Allah razı olsun. 5 haftada kalbi atıyor zaten benim her türlü görüşe saygım var ancak ben yapamazdım Allaha sığındım imtihan dünyası Rabbim büyüktür. Ay o ilaç derdini biliyorum annemlerin eve de yapılmıştı bir kere. İnsan ne kadara temizlese de sanki gitmemiş gibi hissediyor kolay gelsin canım benim.

Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.
Doğum gününüz kutlu olsun:KK200:
(Biz ilk kızım dogdugundan beri nerdeyse herhafta kutluyoruz kek bile yesek hemen iyki doğdun diye başlarız)
Teşekkürler canım illaki onlar her istediğinde doğum günü kutlanır yapacak bişey yok

Geçmiş olsun canım inşallah toparlarrsn mide bulantısı çok kötü bişey zaten :KK43:

Rakı ve şalgam ikilisyle ödemlerine ödem kattığını unutma tamam mi :-) cumaya kadar tartilma canım bol su iç drim; )

Hoşgeldin caroline özledim seni ya :KK66: inşallah herşey tekrar temizlenir sıkıntı yapma böcek falan kalasin da yeter baya çileli bişey benim evde de vardı neler çektim onlardan :KK43: sen yokken mümkün olduğunca takıldim bakalım buralarda olamayan çalıiyorum biraz daha rahatim:KK66:
evt kaptanm haklısınız zaten çok susatti geceden beri sürekli su iciyorum ve ödemi atmak için bir şeyler yapicam söz hatta bide hemen şimdi koşu bandına çıkıyorum

Back
X