- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artik çok geç yedim ve hiç pişman değilimHayır hayır bir anlik isteklere boyun eğme berceste bir kere yersin tüm gün pişman olursun yapmaama mesela yarın bir ara öğünde yiyebilirsin bence saat geç olamdan
![]()
Canım aç karna bir çorba kaşığı zeytinyağlı limon içmeni tacsiye ederim. Düzenli yaparsan fayda görürsün. Ya da her gün sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su ile 2 tane gün kurusu kayısı ama bunu da düzenli yapmak gerekiyor. Bende de aynı sıkıntı var karatay yaptığım için leptin bozulmasın diye yapamıyorum ama yaptığım dönemlerde sıkıntı yaşamadım.Kızlar ya ben çok zor kilo veriyorum ve lavaboya çıkmakta zorlanıyorum genelde tavsiyeleriniz var mı?![]()
Diğerini yapıyordum da zeytinyağlı limonu yapmadım hiç deneyeceğim inşallah canım çok teşekkür ederimCanım aç karna bir çorba kaşığı zeytinyağlı limon içmeni tacsiye ederim. Düzenli yaparsan fayda görürsün. Ya da her gün sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su ile 2 tane gün kurusu kayısı ama bunu da düzenli yapmak gerekiyor. Bende de aynı sıkıntı var karatay yaptığım için leptin bozulmasın diye yapamıyorum ama yaptığım dönemlerde sıkıntı yaşamadım.

Menunuz ne kadar dengeli. Proteinler de var karbonhidratlar daBu sabah kahvaltım:2 çeri domates ,1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir,1 bardak şekersiz çay
Kahvaltıdan önce ılık su içtim okulda olduğum için ara yapmadim saat 3 gibi ara yapacağım bir ekşi elma ile
Öğle yemeği: 4-5 kasık bulgur pilavı , 4-5 kasık kuru fasulye, yarım porsiyon yoğurt
Şekerinin düşmesi çok normal. Öğle yemeği çok az ve çorba da patateste karbonhidrat grubu gıdalar.Öğle yemeğinde yarım kase domates çorbası yarım haşlama patates yedim. Arkasına tarçınlı karanfilli limonlu suyumu da içtim, açlık yok rahatım :) ama şekerim düştü sanırım çikolatayla sakinleşmemek için kendimi durduruyorum:)
Teşekkür ederim, bunlara dikkat edeceğimŞekerinin düşmesi çok normal. Öğle yemeği çok az ve çorba da patateste karbonhidrat grubu gıdalar.
Öğle yemeğinde protein almalısın et veya baklagil yanına yoğurt. Hatta belli bir gramda peyniri bile protein grubu olarak tüketebilirsin![]()
Hoşgeldin canım şu an kaç kilosun ve hedef kilonu da yazarmisinMerhaba arkadaslar, takiminiza ben de katilmak istoyorum. Hikayem cok bilindik gelwbilir ama yine ozetle anlatmak istiyorum. 2012 de dogum yaptiktan 3-4 ay sonra dogum oncesi kiloma 57'ye kolayca geri donebilmeme ragmen son 3-4 yilda 7 kilo aldim. 1,55 m boy ile takdir edersinizki fazla kiloluyum. Diyet veya spor yapmama engel bir durumum yok. Calistigim kurumda ogle yemek menusu zengin ve diyet yaparken zorlanmayacagim tarzda. Cocugumun kresinin hemen yaninda ise olimpik yuzme havuzu ve spor salonu kompleksi bulunuyor. Ayrica sali ve persembe gunleri cocugumun yuzme kursu var. Yuzme havuzuna bakan spor salonunda spor yaparken cocugumu da izleyebiliyorum hem de spor icin extra vakit harcamam gerekmiyor. Motivasyonumu korumak icin takiminiza katilmak istiyorum. Umarim hepimiz saglikli bir sekilde kilo veririz. Sevgilerimle.
Teşekkür ederim uzun süredir denge kurmaya çalışıyorum arastirdigim öğrendiğim kadarıyla herşey zamanla oluyor sizde tutturursunuz inşallahMenunuz ne kadar dengeli. Proteinler de var karbonhidratlar da
tebrik ederim. Umarim ayni dengeyi ben de tutturabilirim
Suan 64 kiloyum, hedefim simdilik 55 kilo. 2 ayda vermeyi planliyorumHoşgeldin canım şu an kaç kilosun ve hedef kilonu da yazarmisin
Yaklaşık bende o kilolarda başladım da 2 ay da çok değil mi 9 kilo valla ben veremem öyle zaten gitmiyor da ayda en fazla 2 kilo sağlıklı olan da bu gibi bana göre ama siz Tabi daha iyi bilirsinizSuan 64 kiloyum, hedefim simdilik 55 kilo. 2 ayda vermeyi planliyorum