• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın
Benim dünkü pizzayı myfitnesspala girdim, 2400 kaloriymiş, 2 günlük yemeğim:KK57: Ona rağmen eksideyim az da olsa:21:

Çok güzel bir menü olmuş, su az sadece

Ne içeceksin canım?
Artı olsun pes etmek yok tabi, senin sporlar güzel gidiyor yakında verirsin:nazar:

Canım dilara koçak ın ödem atan çay tarifi var you tube da onu yapıyorum ben. Benden çok güzel ödem atıyor. Zaten suyumu da zencefil limon maydanozlu yapıyorum. Belki birde yeşil çay veya herhangi bir bitki çayı içebilirim 1 bardak. Zaten spordan dolayı şiş olduğumu düşünüyorum canım yoksa artı çıkacak bişey yemedim. Muhtemelen haftaya da böyle olurum sonra düzene girer diye düşünüyorum.

Herkese Günaydıınnnn :KK36::KK36::KK36:
:temizlik:bütün ödemelerin atıldığı, yağların eridiği, kacamaklarin olmadığı:KK37: şakır şakır bol sular içildiği:-) bir gün diliyorum:KK200: hadi bakalım tartı öncesi son gün:KK55:boll enerjili olsun :KK66:

Günaydınnn günaydın canım arkadaşım. :KK19:Ayneeeen hatta şu an çayım demleniyor ocakta.:KK5: Suyumu da hazırladım. Spor da yok bugün onun yerine ev temizliyorum halim kalırsa burde asyayı parka götürürüm ohhh misssss. :KK73:

Canım dilara koçak ın ödem atan çay tarifi var you tube da onu yapıyorum ben. Benden çok güzel ödem atıyor. Zaten suyumu da zencefil limon maydanozlu yapıyorum. Belki birde yeşil çay veya herhangi bir bitki çayı içebilirim 1 bardak. Zaten spordan dolayı şiş olduğumu düşünüyorum canım yoksa artı çıkacak bişey yemedim. Muhtemelen haftaya da böyle olurum sonra düzene girer diye düşünüyorum.
Bu annemin metabolizma hızlandırıcı tarifine çok benziyor ve çok işe yarıyor.
Geceden kaynamış suya elma, kabuk tarçın, 4-5 dilim zencefil, karanfil ve bol limon atıyor. Sabah bunu içiyor. Bir kaç gün yapınca 2-3 hafta etkisi oluyor oldukça.
Sağol canım:halay:

carsamba menum
kahvalti. 5 zeytin.1 catal omlet.peynir.domates salatalik.1 dilim tam bugday ekmegi
ara yesil cy.besi biyerde.yarim armut
ogle 1 yumurtali menemen.4 kasik yogurt.1 dilim tam bugday
ara yesil cy.2 ceviz .1 ymk ks kuru uzum.
1 .5 dilm kek
aksm 2 ksk bezelye yemegi
1 ksk keten tohumu.2 ksk yulf.4 ksk yogurt.1 havuc karisimi
ara yesil cy. meden suyu.1 dilim ekmk azicik peynir
45 dk leslie.2.5 lt su
deadline deadline blonde ambition blonde ambition @hiccmakam magickk magickk

Bu annemin metabolizma hızlandırıcı tarifine çok benziyor ve çok işe yarıyor.
Geceden kaynamış suya elma, kabuk tarçın, 4-5 dilim zencefil, karanfil ve bol limon atıyor. Sabah bunu içiyor. Bir kaç gün yapınca 2-3 hafta etkisi oluyor oldukça.
Sağol canım:halay:

Arka arkaya değil böyle ara ara yapıyorum bende. Zaten her gün zencefil limonlu su içmiş oluyorum arada bunu da yapınca inanılmaz füzel sonuç veriyor. Rica ederim canım ne demek :halay:

carsamba menum
kahvalti. 5 zeytin.1 catal omlet.peynir.domates salatalik.1 dilim tam bugday ekmegi
ara yesil cy.besi biyerde.yarim armut
ogle 1 yumurtali menemen.4 kasik yogurt.1 dilim tam bugday
ara yesil cy.2 ceviz .1 ymk ks kuru uzum.
1 .5 dilm kek
aksm 2 ksk bezelye yemegi
1 ksk keten tohumu.2 ksk yulf.4 ksk yogurt.1 havuc karisimi
ara yesil cy. meden suyu.1 dilim ekmk azicik peynir
45 dk leslie.2.5 lt su
deadline deadline blonde ambition blonde ambition @hiccmakam magickk magickk
1.5 dilim kekkkkk :KK20:

Günaydın güzel hanımlarrrrrrr. Bugün sporum yok temizlik yaparak dinlenicem :KK70::KK70::KK70: Kupam gitti o kesinde bari artı çıkmasam ya :rolleyes:
çıksan da üzülme canm çıkan kilo olmiycak kas oranın artıyor zaten şişirmistr bu hafta normal canm haftaya düşüş yaşarsn ;)

çıksan da üzülme canm çıkan kilo olmiycak kas oranın artıyor zaten şişirmistr bu hafta normal canm haftaya düşüş yaşarsn :KK66:

Hadi inşallah canım. :KK66:

Kızlar yoğurtları evde mi yapıyorsunuz marketten mi alıyorsunuz?
Ben doğal yoğurt satılan yerlerden alıyordum ama 1 kilosu 11 lira olmuş çok geldi bana.
Kendim de yapamıyorum kıvamsız oluyor ve süt tadı geliyor.

Canım burda mandıra çok ve gerçekten harika yoğurt ve sütleri var yoğurdun doğal olduğunu bozulmasından anlıyorsun ki zaten böyle eskilerin yoğurt tadı var ben kıvamlı olması için çömlekte mayalıyordum çok güzel oluyordu tavsiye ederim ama içi sirlenmemiş olacak.

Back
X