- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canım bir tanesi olsaydı sorun olmazdi da aynı gün hem sandviç, hem çikolata,hem tramisu,hem börek hemde 3 dilim hemde patatesli oluşu iyice fenaEvet ya yazmayaydım. Yarın spor salonunun yolları göründü bana.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bir tanesi olsaydı sorun olmazdi da aynı gün hem sandviç, hem çikolata,hem tramisu,hem börek hemde 3 dilim hemde patatesli oluşu iyice fenaEvet ya yazmayaydım. Yarın spor salonunun yolları göründü bana.

Tamam canım yarin hemen menü paylaşımına başlıyorum haklısın o kadar emek verdim dahada kaçmasın ipin ucuCanım hemen menülerini yazmakla başla o zaman. En azından leslie yapamaz mısın? Annenle sohbet ederken bile yapabilirsin aslına bi denesen? Bak sakın bırakma ipin ucunu o kadar emek verdin yazık olmasın. Hemen geliyorsun buraya artık kaçmak yok.
Çok iyi canım
Canım ben zaten spora uygun olsun diye diyetimi değiştirdim şu an en sağlıklı karbonhidratları tüketiyorum yulaf chia kinoa bulgur meyve ki özellikle de muz ceviz hem karbonhidrat hem yağ sağlıksız karbonhidrat tüketemem onca yaptığım spor boşa gider. Sanırım benimki duygusal açlık ya. Ev taşınacak felan onun stresi başladı bende. Bide malum zaten hafta sonu benim için çok önemlidir o da iyi geçmeyince biraz çöküş yaşadım ama tutuyorum kendimi çok şükür. Çok sağol cnım![]()
Aaa canım bak bu iyi fikirmiş hiç yapmamıştım denemek lazım bütün yediklerimin kalorisini sayıcam sanırımcanım hemen benim gibi kalori sayimina başla bana çok iyi geldi tam şimdi uygulayabilecegin bir şey en azinda kilo almani direk durdurirsun canm yediklerinin kalorisini hesapla ona göre diğer ogunlerden kıs bu kadar basit 1200 yada 1300 kalorilik bir sınır koyabilirsin kendine yada sadece kilo almami engellesin dersen 1500-1600 kaloriyi geçmemeye çalış canım insani direk durduruyor ben pazar gunu kek pisince tadicam diye kahvalti etmedim kekimi tatdim akşam herkes yerkende 1 dilim uerim diye aksam yemegi yemedim oglende tek mangal salata yiyince dengelendi mesala böyle çok pratik bir çözümtam suan yapabileceğin bir şey
evet canmAaa canım bak bu iyi fikirmiş hiç yapmamıştım denemek lazım bütün yediklerimin kalorisini sayıcam sanırım
Nerde canım bu sayfa burda mıevet canmkalori takibi yapanlar sayfasında müthiş güzel kilolar da veiyorlar hemde canının cektiklerinide yiyebiliyorsun onemli olan diger menulerde durumu dengelemek
![]()
evt canm burda varNerde canım bu sayfa burda mı
seni yoğun bakıma aldık. Neler yemeyi planlıyorsun bugün? Ayrıca muhakkk kendini zorlayıp yarım saat en azındar leslie yapacaksın annenle sohbit ededken bile yaparsın ben biliydrum ki ben istersen yaparsıngunaydin hepinize mutlu umutlu gunler.
aayyyy bayıldımGünaydınnnn günaydın güzel hatunlar nerelerdesiniz neden grup bu kadar sessizleşti?blonde ambition
magickk günaydın canım arkadaşlarımmmmm motivasyonlar tamam değil mi? Fatoş bu hafta gzel sonuç alacaksın inşallah canım
tam gaz devam ediyoruz dünki pasta için bugün 200 tane ip atlıyorsun tamam mı?
magickk canım benim kaç kilosun bi söyle bakayım
seni yoğun bakıma aldık. Neler yemeyi planlıyorsun bugün? Ayrıca muhakkk kendini zorlayıp yarım saat en azındar leslie yapacaksın annenle sohbit ededken bile yaparsın ben biliydrum ki ben istersen yaparsın
evet diğer güzel hanımlar baar geldi gevşeklik başladı noldu kupa yarışları grup sessizliğe gömüldü resmen bakınnnn sonra biz fıstık gibi oluruz siz şişko kalırsınız sonra demedi demeyinnn
![]()
bende sessizleştim ama şimdi geri döndüm artıkGünaydınnnn günaydın güzel hatunlar nerelerdesiniz neden grup bu kadar sessizleşti?blonde ambition
magickk günaydın canım arkadaşlarımmmmm motivasyonlar tamam değil mi? Fatoş bu hafta gzel sonuç alacaksın inşallah canım
seni yoğun bakıma aldık. Neler yemeyi planlıyorsun bugün? Ayrıca muhakkk kendini zorlayıp yarım saat en azındar leslie yapacaksın annenle sohbit ededken bile yaparsın ben biliydrum ki ben istersen yaparsın
evet diğer güzel hanımlar baar geldi gevşeklik başladı noldu kupa yarışları grup sessizliğe gömüldü resmen bakınnnn sonra biz fıstık gibi oluruz siz şişko kalırsınız sonra demedi demeyinnn
![]()
iyi dayanıyorsun 2 öğün ben yapamıyorumEvet sporumu da yapıp geldiğime göre menümü yazayım.
Kahvaltı
Çilek süt chia ceviz 1 ttlı kaşığı bal
Akşam
2 gün kurusu 1 ceviz ızgara köfte yoğurt
Spor
2 saat fitness (1 saat 10 dk ağırlık 50 dk kardiyo)
Su çok içemedim.![]()
aayyyy bayıldımcanm benim yaa
evt biz fıstık olalım
ip yerine trambolin ile 200 zıplarim canm ok
kaç gündür yediklerime rahmen üstelik regle olcgm şiş olmama rahmen tartida hiç artış yok
regle olunca güzel bir düşüs yasyc galiba diye düşündüm
herkese günaydın dünkü menüm:
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir bol yeşillik 3 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
1 avuç leblebi
öğle:
fırında karnabahar
1 kase yoğurt
ara:
yarım muz
akşam:
haşlanmış tavuk
salata
1 kepçe tarhana çorba
3 lt su
40 dk yürüyüş
deadline
blonde ambition
bende sessizleştim ama şimdi geri döndüm artık
iyi dayanıyorsun 2 öğün ben yapamıyorum
yookk canm zaten canm hiç bir şey cekmiyor tesadufen yedim hep bu hatfa tatli cok yememe ragmen almadm ve de inanilmaz şiş olmama rahmen ayni ciktigma gore bir miktar vermisim de zaten kalorilerini sayarak yediğim için bu diyette pek kacamak olmuyor kalori sinirini gecmiyorsa yiyebiliyorsun çünküTrambolin de olur tabiki canım. Ay benimde vardı van a gelirken yiğenlerime verdim çok seviyordum. Çok güzel canım bencede reglden sonra güzel bi düşüş yaşıycksın. Sakın bu hafta kaçamk yok tamam mı canım. Canın ttlı isterse tarçınlı süt kuru kayısı felan öyle geçiştir sade türk kahvesi iç ama kaçamak yapma eğer bu haftayı da kaçamaksız atlatırsan bence artık vüçudunun direncini kıracaksın dayan canımmmm
Çok güzel menü canım
Evet sessizken neler yaptın bakalım anlat ne yedin ne içtin?
Karatayda alışmıştım canım devam ediyorum. Muhakkak sadi türk kahvesi içiyorum beni inanılmaz tutuyor. Canım yasak bişey isterse veya açlık hussedersem kahve yapıh içiyorum hemen tutuyor beni.
Günaydın canım Y YesilinBuyusu bilmiyorum ne yiyecegim açıkçası yeni kalktımGünaydınnnn günaydın güzel hatunlar nerelerdesiniz neden grup bu kadar sessizleşti?blonde ambition
![]()
neyse yiyeyim menümü yazarım canısı bu arada gaza getirdiniz beni çok sağolun kızlar