Merhaba Kizlar...
Yeni bir hafta basliyor.. ne guzel yaw.. baslangiclari cok seviyorum.. Allah hayirlisiyla gecirmeyi nasip etsin.. Hepinize guzellikler, mutluluklar, iyilikler diliyorum..
Ayy bugun pek bi sevincliyim kizlar,, neden derseniz.. tam 1.300 gr. vermisim cumdan beri..
p.tesi yarismasina kimse katilmamisti benden baska.
o yuzden hem birinci, hem ikinci, hem sonuncu benim.. naniknanik :hooray:
Cok sukur, evet bende de cuma sislik vardi. bunun etkisi de var tabi. ama simdi 89.500 u gorunce umutlandim..
cumaya 88 li bir seyler gorerek hedefime ulasirim belki. insallah..
turuncu , yulaf gecmis olsun.. :)
coco cum Allah kavustursun bizi BHK imiza. simdiden ozledik dimi..
(
khena , kugu gelin bak stresten yemiyon dimi..??
flawless uctu gittii.. hic goremiyorum ben onu..
nesemecim rica ederim ne demek, sen bi tanecik nesemese mizsin bizim..
nermincim gelip o tez hocani takimca dovucez haa. niye uzuyo bu kadar bizim kaptanimizi.. gerci ben de tezimi hazirlarken midem bulanmisti artik, okuldan kacarak uzaklasmistim.. ama cok guzel sonuclara ulastim.. ve tezimle cv'imi susleyerek , guzel bir anahtar yapmistim onu guzel kariyer kapilarini acan.. insallah sana da ardindan guzellikler getirir bu zahmetin..
amma uzattim yaw.. hayatcima ve celik ime de selam yollayarak, mektubumu postaya vereyim artik.. mektubumda yer vermedik kimse kalmamistir umarim.. :) hepinizi tek tek optum..
a.s. :1hug:
Yeni bir hafta basliyor.. ne guzel yaw.. baslangiclari cok seviyorum.. Allah hayirlisiyla gecirmeyi nasip etsin.. Hepinize guzellikler, mutluluklar, iyilikler diliyorum..
Ayy bugun pek bi sevincliyim kizlar,, neden derseniz.. tam 1.300 gr. vermisim cumdan beri..
p.tesi yarismasina kimse katilmamisti benden baska.
o yuzden hem birinci, hem ikinci, hem sonuncu benim.. naniknanik :hooray:
Cok sukur, evet bende de cuma sislik vardi. bunun etkisi de var tabi. ama simdi 89.500 u gorunce umutlandim..
cumaya 88 li bir seyler gorerek hedefime ulasirim belki. insallah..
turuncu , yulaf gecmis olsun.. :)
coco cum Allah kavustursun bizi BHK imiza. simdiden ozledik dimi..

khena , kugu gelin bak stresten yemiyon dimi..??
flawless uctu gittii.. hic goremiyorum ben onu..
nesemecim rica ederim ne demek, sen bi tanecik nesemese mizsin bizim..
nermincim gelip o tez hocani takimca dovucez haa. niye uzuyo bu kadar bizim kaptanimizi.. gerci ben de tezimi hazirlarken midem bulanmisti artik, okuldan kacarak uzaklasmistim.. ama cok guzel sonuclara ulastim.. ve tezimle cv'imi susleyerek , guzel bir anahtar yapmistim onu guzel kariyer kapilarini acan.. insallah sana da ardindan guzellikler getirir bu zahmetin..
amma uzattim yaw.. hayatcima ve celik ime de selam yollayarak, mektubumu postaya vereyim artik.. mektubumda yer vermedik kimse kalmamistir umarim.. :) hepinizi tek tek optum..
a.s. :1hug: