Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben mesaj yolluyorum sana telefonumu yaziyorum.
[.......
ben dayanamadım daha fazla görmeye![]()
iveet yorum yapalım , hatalarımızı bilip bilmediğimizi gösterelimm.....
kaptan analizleri gördüm hatta yapıldığı gün baktım hemen ama ne yapmalıyım bilemedim?
yorum mu yapmalıyız?
malum benim analiz ilk yapıldı bilmiyorum o nedenle:uhm:
aslında ben tahmin ediyordum canikomm,......
Bu hafta hiç spor yapmadığım için 600gr verebileceğimi hiç umut etmiyordum.Sabah belki 10 defa çıktım tartıya acaba doğrumu diye :roflol:
Demek ki stres ve koşuşturmaca da kilo verdiriyormuş kaydirigubbakcemile3
maddelerde eksiklik olsa da gelincik hanımm, yemek listeninizi beğendim, ve evet bu analizleri gördüğmüzde bir yorum yaparsak hakkaten iyi olur, püsküütümün nasıl emek evrdiğini grüyoruz bu işe değil mi, bir takım zor ve yoruxu hesapalrla, burada bulunma amacımızın ne olduğunu bi kez daha hatırlatıryor hepimizea.skaptancım ben ilk yayınlandığında gördüm analizi ama işime gelmediği için ilgilenmedim :dilcikar:
......
mavişimmm slmnrmcim gördüm gördüm valla tesadüfen malum sık gelemiyorum sayfa arasında bana yazılanı görmek zor oluyor...aldım armut dün akşam yedim.. bugün düne nazaran zaten daha iyiyim bakalım hep böyle sürer inşallah daha da iyi olurum..ha unutmuşum yazmayı demek benden korkuyordun kilo çok alırım diye. bak gördünmü hiç öyle olmadı ..3 ay bitti sadece 1 buçuk kilo almış gibiyim gerçi yenilerde tartılmadım olsa olsa 2 kilo almış olurum yani 14 haftamdayım iyi rakam zaten ilk 3 ay bitiminde 1 kilo falan almak normalmiş alınması gerekirmiş..kendimi tebrik ediyorum ama bundan sonrası nasıl gider bilmiyorum yemek fazla yiyemiyorum bu aralar genelde kuru şeyler tercih ediyorum...ama bulantılarım tamamen kesilince kilo almaya o zman başlarım sanırım..neyse kendinize iyi bakın..
ahh canikom yaa....
ah canım takımcım çok hastalandım grip oldum halen yüzüm ağrıyo resmen burnum tıkalı başım çatlıyo efe ye geçmemesi için çok dua ettim şükür o bi iki hapşırıkla atlattı gibi ama sütüm tamamen gitti ....
ayy ayyy ayyy kim geliyormuşşYarın aşkım geliyoooor :asigim:
Mobilya alacağız burdann :sm_cool:
Söz geçen sefer gibi fazla kaçırmayacağım a.s
hayırdır fulicimmmm:jeyyar:evt canimcim. ben de cok sevindim. az da olsa verebilmisiz.
benim acil yuruyuse baslamam lazim. 2 hafta sonra 1.9 vermem lazim.
zamansizlik ne kadar kotu birseymis.
slm nejeras, yulafcığımn da söylediği gibi, takım kontejanımız doludur, ancak bizi takip edebilrsin dilersen, dışardan katılabilirsin, böylece ilk üye alımında seni değerlendirmiş oluruza.sbenide aranıza alırmısınız yeni üye ve acemiyim sevgilerimle
ahhh çok sevindimmm kuğu gelinnhehe yetiştim bu sefer iş görüşmesindeydim yeni geldim buda iyi geçti dün görüştüğüm yerden 2. görüşmeye çağırdılar. p.tesi gidicemmm kaydirigubbakcemile2...
zaman ayırdığın için, ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim yulafcım, senin nezdinde tüm takım arkadaşlarıma, her hafta gösterdikleri bu üstün performanstan ve birlik beraberlikten dolayı çok tşekkür ederim, hepinizi seviyorum iyi ki varsınızzzsagol canimcim.
gonderdim kizlar listemizi. hayirli ugurlu olsun.
gelelim çelik anneciimmmslm tatlişler 4 . olmuşuz eeeee sonunculuktan sonra iyi geldi haftaya 1 yada 2. olalım heheh
kaptancım analizlere baktım herkeste gerileme var hadi kızlar şu bahar yorgunluğunu atıp kendimize geleleim
ayy inşaallaahh
az kaloriili bir hafta sonu olsuunnn
bhkcım bugün sağlık güzellik merkezi diye bi yer var maltepede oraya gittim, envayi çeşit bitkisel yağlar, sağlıklı beslenme ürünlerii, herşey herşey var, bir de mesir macunuuu
seni andım bol bol, bir tane de aldıımm, çok güzel birşey gerçekteen
ama biraz dikkatli yemek lazım, dişlere bılaşınca fena fenakaydirigubbakcemile3
süppersin herbalim kelebeğimkaydirigubbakcemile5
de 5 çarpı 25 =125 kalori baştan alıyorsun sdikkaaaatt:1rolleyes: