Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar,
turuncucum hayirli olsun. iyi gunlerde eskitin insallah.
cococum gormemisim kusura bakma =)
akrepcim nesecim erik bagirsak mi calistiriyormus. bunu ogrendigim iyi oldu.
kizlarrrr nerdesinizzzzzzz?
cumadan cumaya mi takilcaz artik?
selam kızlar kuğu gelininiz geldi :))
kaç gündür bi telaş oraya koş buraya koş yoruluyom valla inşallah bunlar yağ olarak gidiyodur..
ya sizle muhabbeti dertleşmeyi konuşmayı çok özledim...
evde olunca sabahtan akşama kadar boş olacağımı hayal ederken bi sabah oluyo bi akşam nasıl zaman geçiyo anlamıyorum. nete girmem le çıkmam bir oluyor sizi özledimmmmm Şeniz
bu arada boğazımı tutamıyorum ama çok yürüyor çok hareket ediyorum
dolayısıyla ufak ufak kilolar gidiyo
ev tuttuğumuzu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama tuttuk onuda söyliyim bu arada bugün ikinci görüşme için bi şirkete gittim iyi geçti ama çok görüşmeye gelen vardı. bakalım o kadar kişi içinden benim gibi nadide bir insanı yakalayabilmişlermi :)
eski işyerimden tazminat için aradılar ve maaşım için muhasebeye gittim konuştum biraz uzlaşma yaptık. patroniçlerde kabul ederlerse her ay 4 taksitte ödeyecekler tazminatımı...
bende durumlar böyle arkadaşlar son hız iş aramaya devam
sizi seviyorummmm :lepi:Şeniz
dogum derken, dogum gunu demek istemistim.. :)) 15 mayis cuma benim dogum gunumdu..
kimse tebrik etmemis takim arkadaslarimdan ama olssun.. :dilcikar: ozelden msj yazan khena haric..
neyse ben yatiyim artik.. ertesi gun olmus bile.. yine uyku trenini kacirdim, sabaha uyanirim insalah..
green tea ictim, ama yediklerimi yazamam :))
kugu gelinim, hayirli olsun.
bak goruyor musun isler nasil da yoluna girmeye basladi.
insallah o is gorusmesinden iyi haberler cikar canimcim.
darisi da basima =)
Canım bak herşey yavas yavas yoluna giriyor...a.s
Eviniz hayırlı olsun...Güle güle oturun aşk yuvanızda :asigim: (darısı bana)
Tamam kaptan ders çalışırken de bol bol erik yiyorum, hem bağırsakları çalıştrıyor hem tok tutuyor...
....
Çok güzel bir haftasonu geçirdim.Nihayet mobilyalarımızı da aldık.Sıra geldi gelinliğeee :lepi:.
inşaallah canım inşaallaahhhhKaptancım senide bu tez işi çok yordu yaaaa..Valla böyle okudukca üzülüyorum :1hug:
Umarım artık bi sorun çıkmazda sen de rahaaat bir nefes alırsın artık kaydirigubbakcemile5
bak bakkk yine isyan bayrakalrı çekilmişşşşşben her gün gelip yazıyorum sayfa sayfa da
bakıyorum kimseler yok
insanın canı sıkılıyor:dilcikar:
hatta kaptan belki kızar ama
farkındaysanız ne amandır yediklerimi bile yazmadım
bikaç kişi hariç yazan yok ki
motivem kırılıyor doğrusu
.....
ev tuttuğumuzu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama tuttuk onuda söyliyim bu arada bugün ikinci görüşme için bi şirkete gittim iyi geçti ama çok görüşmeye gelen vardı. .....
aminn aminnnn:Saruboceq:...
insallah o is gorusmesinden iyi haberler cikar canimcim.
darisi da basima =)
:1shok: herbalimm gurbet kuşum kelebeğimmdogum derken, dogum gunu demek istemistim.. :)) 15 mayis cuma benim dogum gunumdu..
kimse tebrik etmemis takim arkadaslarimdan ama olssun.. :dilcikar: ozelden msj yazan khena haric.. ........
dogum derken, dogum gunu demek istemistim.. :)) 15 mayis cuma benim dogum gunumdu..
kimse tebrik etmemis takim arkadaslarimdan ama olssun.. :dilcikar: ozelden msj yazan khena haric..
neyse ben yatiyim artik.. ertesi gun olmus bile.. yine uyku trenini kacirdim, sabaha uyanirim insalah..
green tea ictim, ama yediklerimi yazamam :))
Kızlar günaydınn ben geldim...
Çok iyi haberlerle geldim... dün gittiğim görüşmeden sonuç geldi kızlar bilin bakım nolduuu
tabiki ben farkedildim ve işe alındım bugün bayram olduğundan yarın işe başlıcammmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
full moral depolamış şekilde sizlerleyim artıkınnn yuppiiiiiiiiihihoyyyt
:teytey::sm_cool: