Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydin kizlar,

turuncucum hayirli olsun. iyi gunlerde eskitin insallah.

cococum gormemisim kusura bakma =)

akrepcim nesecim erik bagirsak mi calistiriyormus. bunu ogrendigim iyi oldu.

ben her gün gelip yazıyorum sayfa sayfa da
bakıyorum kimseler yok
insanın canı sıkılıyor:dilcikar:
hatta kaptan belki kızar ama
farkındaysanız ne amandır yediklerimi bile yazmadım
bikaç kişi hariç yazan yok ki
motivem kırılıyor doğrusu

selam kızlar kuğu gelininiz geldi :))
kaç gündür bi telaş oraya koş buraya koş yoruluyom valla inşallah bunlar yağ olarak gidiyodur..
ya sizle muhabbeti dertleşmeyi konuşmayı çok özledim...
evde olunca sabahtan akşama kadar boş olacağımı hayal ederken bi sabah oluyo bi akşam nasıl zaman geçiyo anlamıyorum. nete girmem le çıkmam bir oluyor sizi özledimmmmm Şeniz:utangac:
bu arada boğazımı tutamıyorum ama çok yürüyor çok hareket ediyorum
dolayısıyla ufak ufak kilolar gidiyo

ev tuttuğumuzu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama tuttuk onuda söyliyim bu arada bugün ikinci görüşme için bi şirkete gittim iyi geçti ama çok görüşmeye gelen vardı. bakalım o kadar kişi içinden benim gibi nadide bir insanı yakalayabilmişlermi :)
eski işyerimden tazminat için aradılar ve maaşım için muhasebeye gittim konuştum biraz uzlaşma yaptık. patroniçlerde kabul ederlerse her ay 4 taksitte ödeyecekler tazminatımı...

bende durumlar böyle arkadaşlar son hız iş aramaya devam kaydirigubbakcemile4
sizi seviyorummmm :lepi:Şeniz

kugu gelinim, hayirli olsun.

bak goruyor musun isler nasil da yoluna girmeye basladi.

insallah o is gorusmesinden iyi haberler cikar canimcim.

darisi da basima =)

selam kizlaarr,

ben geldim.. bugun burada tatildi.. uzun hafta sonu. dini b ir gunleri.. boyle hafta sonuna borlestirip long weekend diyorlar.. bizim de Toronto'dan gelen bir arkadasimiz vardi. ona hem ottawayi gezdirdik. hem de ottawa'da her yil bu ayda yapilan lale festivali etkinlerini izledik, gezdik..

o yuzden ben de pek gelemedim.. ayy insallah gecen hafta verdiklerimi almam..
neyseki dogum gitti, bitti, yakjinlarda pek bi kutlama yok artikin.. pasta falan yok yanii artik..

hadi artik tam gaz devam diyete herbal hanim..

coco cum saol canim arkadasim guzel dileklerin icin.. ama biz 1 yil oncesinden biliyorduk, ottawa subesi kapanacakti sirketin. cok buyuk bir sirket calistigim.. ekonomik sebeplerle tebdirler aliniyor..
neyse yaza denk gelmesi iyi oldu.. cok acele etmiycem yeni bir ise bakmak icin.. hayirlisi bakalim..

hepinizi coook optum..

dogum derken, dogum gunu demek istemistim.. :)) 15 mayis cuma benim dogum gunumdu..
kimse tebrik etmemis takim arkadaslarimdan ama olssun.. :dilcikar: ozelden msj yazan khena haric..

neyse ben yatiyim artik.. ertesi gun olmus bile.. yine uyku trenini kacirdim, sabaha uyanirim insalah..

green tea ictim, ama yediklerimi yazamam :))

selam kızlar kuğu gelininiz geldi :))
kaç gündür bi telaş oraya koş buraya koş yoruluyom valla inşallah bunlar yağ olarak gidiyodur..
ya sizle muhabbeti dertleşmeyi konuşmayı çok özledim...
evde olunca sabahtan akşama kadar boş olacağımı hayal ederken bi sabah oluyo bi akşam nasıl zaman geçiyo anlamıyorum. nete girmem le çıkmam bir oluyor sizi özledimmmmm Şeniz:utangac:
bu arada boğazımı tutamıyorum ama çok yürüyor çok hareket ediyorum
dolayısıyla ufak ufak kilolar gidiyo

ev tuttuğumuzu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama tuttuk onuda söyliyim bu arada bugün ikinci görüşme için bi şirkete gittim iyi geçti ama çok görüşmeye gelen vardı. bakalım o kadar kişi içinden benim gibi nadide bir insanı yakalayabilmişlermi :)
eski işyerimden tazminat için aradılar ve maaşım için muhasebeye gittim konuştum biraz uzlaşma yaptık. patroniçlerde kabul ederlerse her ay 4 taksitte ödeyecekler tazminatımı...

bende durumlar böyle arkadaşlar son hız iş aramaya devam kaydirigubbakcemile4
sizi seviyorummmm :lepi:Şeniz

Canım bak herşey yavas yavas yoluna giriyor...a.s
Eviniz hayırlı olsun...Güle güle oturun aşk yuvanızda :asigim: (darısı bana)

dogum derken, dogum gunu demek istemistim.. :)) 15 mayis cuma benim dogum gunumdu..
kimse tebrik etmemis takim arkadaslarimdan ama olssun.. :dilcikar: ozelden msj yazan khena haric..

neyse ben yatiyim artik.. ertesi gun olmus bile.. yine uyku trenini kacirdim, sabaha uyanirim insalah..

Haftasonu eşya telaşına düşünce doğum günün aklımdan çıkmış herbalim..
Doğum günün kutlu olsun..Allah hayırlı uzun ömür versin...a.s.

Günaydınlar takımcım...

Dün yediklerim :

09,30 : 3 adet kepekli bisküvi,yeşilçay
12,00 : 1 kase çorba,1 kase cacık
15,00 : 5 adet kepekli bisküvi
17,30 : ufak bir parça tavuk göğsü ,salata,1 dilim ekmek
20,30 : 4-5 adet kuru erik
su : 2 lt
spor : /

kugu gelinim, hayirli olsun.

bak goruyor musun isler nasil da yoluna girmeye basladi.

darisi da basima =)

Kızlar günaydınn ben geldim...
Çok iyi haberlerle geldim... dün gittiğim görüşmeden sonuç geldi kızlar bilin bakım nolduuu
tabiki ben farkedildim ve işe alındım bugün bayram olduğundan yarın işe başlıcammmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım bak herşey yavas yavas yoluna giriyor...a.s
Eviniz hayırlı olsun...Güle güle oturun aşk yuvanızda :asigim: (darısı bana)

Evet turuncum herşey yoluna giriyor çok şükür.. kaydirigubbakcemile2 bak işimde var artık :lepi: ev konusunda darısı başına bu arada mobilyaların hayırlı olsun bugün bi kaç sayfa geri gittim orda gördüm hepsini okuyamadımm..

full moral depolamış şekilde sizlerleyim artıkınnn yuppiiiiiiiiihihoyyyt
:teytey::sm_cool:

Tamam kaptan ders çalışırken de bol bol erik yiyorum, hem bağırsakları çalıştrıyor hem tok tutuyor...

afiyet oslun neşecim ve akrepp ama eriğe dikkat, püsküütte bir sorsanıza :jeyyar:erik ile ilgili deneyimini :)))

Allah yardımcın olsun canım yaaa
umarım bugün verirsin de rahata eresin
haber et bize
[/QUOTE]
amiiiinnnn
dün halledemedim, tez hocam yine bir sürü iş çıkarttı başıma, onlarla uğraştım
vee bugün tezimi bastım, inşaallah ciltleticem birazdan
ve inşaallah yarın kısmetse teslim edicm artık, şükürler olsun Allah ıma
dualarınız için, destekleriniz için sonsuz teşekkürlerr,
hepinizi çok seviyorum

....
Çok güzel bir haftasonu geçirdim.Nihayet mobilyalarımızı da aldık.Sıra geldi gelinliğeee :lepi:.

güle güle kullanın cicilerinizi canikommm
gelinliğinde hayırlıolsun şimdiden :)) çok sevindim 200 grama da mobilyalara da gelinliğe de :))

Kaptancım senide bu tez işi çok yordu yaaaa..Valla böyle okudukca üzülüyorum :1hug:

Umarım artık bi sorun çıkmazda sen de rahaaat bir nefes alırsın artık kaydirigubbakcemile5
inşaallah canım inşaallaahhhh
hayırlısı ile şu işi alnımızın akı ile bir halledelim, inş. Rabbim utandırmaz

ben her gün gelip yazıyorum sayfa sayfa da
bakıyorum kimseler yok
insanın canı sıkılıyor:dilcikar:
hatta kaptan belki kızar ama
farkındaysanız ne amandır yediklerimi bile yazmadım
bikaç kişi hariç yazan yok ki
motivem kırılıyor doğrusu
bak bakkk yine isyan bayrakalrı çekilmişşşşş
tez de bitti
ee noalcak şimdii
bittiniz siz bittinizzz-tatlicadiarzu
bilemiyorumm artık sıkı kurallar geliyor, dayanabilenler takımda bayanlarrrrkaydirigubbakcemile5
haberiniz olakaydirigubbakcemile4

.....

ev tuttuğumuzu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama tuttuk onuda söyliyim bu arada bugün ikinci görüşme için bi şirkete gittim iyi geçti ama çok görüşmeye gelen vardı. .....

kuğu gelinimm tebrikleerrrr, işin hayırlı olsun canım
dedim sana nikahta keramet vardır diyekaydirigubbakcemile5
Allah hayırlı etsin, evinizde mutlu mutlu güzel günler nasip etsin:1hug:
tazmiant olayına da sevinim, benim tazmiantta hala bir gelişme yok:çok üzgünüm:
hayırlısı bakalım

...

darisi da basima =)
aminn aminnnn:Saruboceq:

kimse tebrik etmemis takim arkadaslarimdan ama olssun.. :dilcikar: ozelden msj yazan khena haric.. ........
:1shok: herbalimm gurbet kuşum kelebeğimm:utangac:
nasıl hatrımdan çıktı inan hiç bilemiyorum, bu tez beni bitirdi, çok çok özür dilerim, ne diyceğimi bilemiyorum inan:sm_confused:
çok mutlu çok güzel şemşeker analr dilerim, sevdiklerinle birlikte dolu dolu güzel hyırlı bir ömür dilerim canikom, bunlar snein için nolur kabul eta.s.

gecmis dogum gunun kutlu olsun herbalim.

benim haberim yoktu. olsaydi neden kutlamayalim canimcim.

saglikli,mutlu, huzurlu bir omur senin ve ailenin olur insallah.

Kızlar günaydınn ben geldim...
Çok iyi haberlerle geldim... dün gittiğim görüşmeden sonuç geldi kızlar bilin bakım nolduuu
tabiki ben farkedildim ve işe alındım bugün bayram olduğundan yarın işe başlıcammmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

full moral depolamış şekilde sizlerleyim artıkınnn yuppiiiiiiiiihihoyyyt
:teytey::sm_cool:

ooo canimcim harika haber bu yaaa.
hayirli ugurlu olsun.

Back
X