Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğacak bebeğe haksızlık olmazmı .sadece baba istedi diye doğan bebek.Bence esine de haksizlik olur o zaman
Bilmiyorum alta bişey yatıyormu ama aktif olarak böyle bi endişe içinde değilim.
Başka bi duygu hissedemiyorum birde eşiminde hakkı diyemem eşimde bende oglanı cok sevıyoruz şüphe duyuyorum dersem günaha girerim.
uzun zamandır ufacık bebekler dıkkatımı cekmıyor sevmıyorum yanı oyle ne bılım mıncırayım bıseyım yok hos etrafımızda pek ufak bebek yok ama
ilk çocuğu sizinkinin yaşında olanlarda hep aynı psikoloji gözlemliyorum.
hani tam zor dönemler geçmiş, rahata erilmiş, bir de okul başlamış, onun derdi farklı.
yeniden küçük bebek fikri zorluyor.
ben kardeş şart diyenlerdenim ama sizin çekincelerinizi de çok iyi anlıyorum.
ki çocuk aldırma ve hamileyken kaybetme şeklinde 2 talihsiz vakanız da var, kişiyi kendi bilmese bile derinden etkiliyor bu durumlar.
bir yandan da şöyle düşünebilirsiniz, 2. yapıp bir süre iş hayatına ara vermek de yenileyici olabilir.
bir de tamamen işi bırakmayı neden düşünüyorsunuz ki, 2 yıl ara verin, sonra yine çalışırsınız.
ilki kadar sevemezsem kısmında ise tamamen haksızsınız. sevgi paylaştıkça büyür, bence ikisini de daha fazla seveceksiniz.
Zaten beklıyorum kadesa bılıyosun aynı zamanlarda hamıleydık aslında yanılmıyorsam artık ot yandı yangın ıcıme gırdı demekten bahene bulamıyorum o denlı :)cute ben sana hemen bi tane daha yap vs..diyemem çünkü eğer istemiyorsan zaman tanı kendine.yaşın genç daha,kimse için değil o bebeği istediğin için ikinci kez anne ol.
istatislik olarakta aynı şeyin başıma gelme ihtimali daha azBence de olmayın, sizin eski evliliginizi anlattığınız konunuzu pkumustum. Cogu kadından daha güçlüsünüz. Bir daha böyle bir sey gelmez basınıza bence, simdiki esinizin de gözü korkmustur boyle bi duruma düşmekten.
Esinizin cifte standart yapmiycağından eminseniz yapın bence de bitane daha. Sonucta ikisi de sizin evladınız olacak, ikisini de esit seveceksiniz. :)
Zaten beklıyorum kadesa bılıyosun aynı zamanlarda hamıleydık aslında yanılmıyorsam artık ot yandı yangın ıcıme gırdı demekten bahene bulamıyorum o denlı :)
ıstıyorum ama olmasada olur dıyor bır yanım, bır yanım olmasada olmaz sacmalama dıyor
senın mesela varmıydı boyle bı ıstedıgın Allahım nolur cok ıstıyorum demısmıydın ? 4 tane cocuklu kadınlara sasırıyorum mesela ne bılım bıyolojık saatım durdumu acaba
doğacak bebeğe haksızlık olmazmı .sadece baba istedi diye doğan bebek.
Peki evet hatırlıyorum bilmeden hamile kaldın sonra ne yaşadın?yoktu işte o yüzden diyorum ya önce sen iste diye.ben doğal yoldan hamile kalamıyordum ama işte kalabiliyormuşum meğer :)))
hiç hazır değildim,çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim çünkü ben hazır hissetmiyordum.hiç kolay olmadı yani.
istatislik olarakta aynı şeyin başıma gelme ihtimali daha az
Eşim artık bu aksam yapalım dedi aklım cıktı
bu aksam erkenden hasta olup uyumayı dusunuyorum
oğlum sureklı hanı kardesım gelecektı gelmedı ben cok yalnızım o zaman sen oynayacaksın benımle dıye sureklı bana baskı yapıyor
Bu duyguyla yapmam , benımde cocugum olsun duygusu ıcınde degıl
1 tane daha olsun dıyor esımın aılesıde 1 tane daha olsun yasınız gecıyor dıyorlar. aksi bana cirkin geliyor
Peki evet hatırlıyorum bilmeden hamile kaldın sonra ne yaşadın?
bazen oglumun sahıp oldugu ımkanlara bakıyorum ve cok uzuluyorum sadece 1 cocuk paylasıyor bu ımkanı ve tadını cıkarıyor dıyorum.
bırde 2 cocukla basedebılırmıyım kı bılmıyorum oglum cok rahat buyudude
Öyle bişey yaparsa kapıyı gösteririm bilirErkenden hasta olmakbi alemsiniz vallahi
ne biliyim cocuk yapmak da cok romantik,bence oyle bi ortamda yapılmalı öyle bi bahane sunun siz
Hem ben utanmasam bu yaşımda kardes istiycem annemden, kardeslik cok cok guzel bir şey ve güven veriyor insana :)
Dediğim gibi eger esiniz oglunuz ve dogacak bebis arasında cifte standart uygulamycaksa yapılabilir. Sonucta masallah bilincli bir insansıniz, iyi de evlat yetistirirsiniz. :)