- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
Arkadasım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır emin olun olay bu evet coksacma ama adam cok kıskanc yazımı da duzeltiyorumCok yazim hatasi var hicbisey anlasilmiyorarkadasiniz mi yasamis bunlari.. Yani ne diyelim detay falan da yok eve girmis tokat atmis instagramda takiplestigi icin mi? Sacma geldi vardir onda baska birsey
Arkadasım gece yazdı bana.. Boşanıyoruz back eşim eve girer girmez bana kosarak tokat attı kollarımı sktı sırf instagramda bi erkegi takip ettigini sandıgı içünmiş.. Ayrılıyordarp raporu aldı ve hamile .. Adam o kadar iyiydiki nasıl yaptı ben sok oldum cok swverlerdi birbirlerini evi toplar yemek ypardı adam bebekte var cok üzüldüm sizce de boşanmalı mı
kız yemin ediyor bilinçli takip etmedim diyeO kadar iyiymiş ki bir erkeği takip ediyor diye o... muamelesi yapmış karısına.
İnstagramda herkes birbirini takip ediyor artık bu ne geri kafalılık yuhh!
hayır ilk tokat ama cok kıskanclıgı ve piskolojik siddeti vardı biliyorduk dengesiz bi iyi olur bi ona buna baktın der.. 1.5yıldır evlilerhamile bir kadına
instagramda bir erkeği takip ettiğini sandığı için
tokat atıp kollarını sıkmış, hem de darp raporuna konu olacak kadar
ama daha önce hiç yapmamış, öyle mi?
kaç senedir birlikteler?
yani gerçekten gerçekten şaşırtıcı derecede farklı bir hareketse adam için
önce bi hormon testi vs yaptırmasını istesin arkadaşın
yani şimdi kendimi düşünüyorum
20 seneden fazladır eşimleyim
bana tokat atsa şok olurum, uzaylılar mı ele geçirdi cyborg falan mı, hipnoz mu ettiler derim, inanamam yani
eğer arkadaşınızda da durum böyle ise önce bi baktırsınlar bence
haaa yok, evveliyatı varsa, o zaman tabi ki boşansın bence
hayır ilk tokat ama cok kıskanclıgı ve piskolojik siddeti vardı biliyorduk dengesiz bi iyi olur bi ona buna baktın der.. 1.5yıldır evliler
of of haklısınızbugün bir yanlış anlamayı gelip sormadan tokatlayan yarın başka bir şeyden huylanıp tekme tokat girişebilir. zor bir durum arkadaşınız yaşadığı, desteğinize ihtiyacı var bu dönem. karar vermek çok zor olacak onun için iki türlü de...
Anladigi dilden konuşmuşYorumlarınızı bekliyorum..bu arada kızın abisi cocugu dovmüş .. Cidden bu olaylara uzuldum
inanır mısınız adam pişman degilBen her zaman sans verilmesinden yanayim ama o onu dovmus abisi onu dovmus isler sarpa sarmis
Adam coktan pismandirda kadin affedebilecekmi bakalim
sormadı boşanacagim diyor bunun yerıne fikrinizi soyleseniz ?Bosanmali miyim diye soruyorsa büyük olasılıkla boşanmayacaktir.