1. transferim negatif 2. denemem hakkında yardım

nurhan06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
30
0
86
42
İstanbul
geçen hafta çarşamba günü 3 embriyo transferim oldu dün sabah adetim başladı doktorumla görüştüm pek olumlu konuşmadı sonucun büyük ihtimal negatif olduğunu söyledi pazartesi genede test yaptırmamı söyledi ikinci tüp bebek denemem için ne kadar süre geçmesi gerekli lütfen yardımcı olun neden tutmadığını anlamadık herşey normal gidiyordu taki dün sabaha kadar hastanemi değiştirmek istiyorum sizin önerebileceğiiniz bir hastane varmı ben international hospitalda yaptırdım

nurhan inşallah bu sizi şaşırtır ve negatif olmaz ama bazı drlar 2, bazıları da 3 adet dönemi beklemek gerektiğini söylüyorlar en az. bunun en son kararı 2 adet sonra doktorun kontrol ederek rahminin ve bedenin hazır olduğunu kontrolünde veriliyor. ben 2 adet bekledim. dr hazırsın dedi. ruhsal olarak zaten çok iyi hissediyordum kendimi. bu da önemli. allah yardımcın olsun

teşekkürler canım öncelikle allah hepimize yardımcı olsun sen nerde tedavi görüyorsun ve şuan hangi aşamadasın kaçıncı denemen

merhaba canım..bende tüp bebek için araştırmalar yapıyorum...okuduklarıma göre ikinci tüp bebek için en az 2 ay geçmesi gerekiyormuş...merkez olarakta benim araştırdığım bi kaç yer var...b.evler medikal park-umut tüp bebek merkezi-jinemed tüp bebek merkezi ben bunlarla görüşmeyi düşünüyorum..

canım üzülme benim bi arkadaşımda testten önce adet olmuştu ama ikincide ikizlerine hamile kaldı.ikinci tüpünde sanada Allahım iki tane nasip eder inşaallah.pembemavi arkadaşımın yazdığına katılıyorum cnaım 2 yada 3 adet dönemi en az ve psikolojik hazırlık gerekli.ben 6 ay ara verdim.hakkımızda hayırlısı olsun.en kısa zamanda meleklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak dileğiyle.sevgiler...

allah yardımcın olsun canım ilk denemenmi ben ilk denememi internationalda yaptırdım şuan tekrar orda yaptırmak istemiyorum alman hastanesini düşünüyorum ama çok kararsızım çünkü alman hastanesi pahalı medikal park olabilir ücretleri hakkında bir bilgin varmı

meraba nurhan bende 1. deneme ve sonuç negatif doktor bana 3 ay sora tekrar deneyelim dedi istersen kendini toparlayamazsan 6 aysora dedi ama biz nisan gibi tekrar edecez ben ege üniv tüp bebek merkezinde yaptırmıştım

canım üzülme benim bi arkadaşımda testten önce adet olmuştu ama ikincide ikizlerine hamile kaldı.ikinci tüpünde sanada Allahım iki tane nasip eder inşaallah.pembemavi arkadaşımın yazdığına katılıyorum cnaım 2 yada 3 adet dönemi en az ve psikolojik hazırlık gerekli.ben 6 ay ara verdim.hakkımızda hayırlısı olsun.en kısa zamanda meleklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak dileğiyle.sevgiler...

teşekkürler canım ama çok umutsuzum bu ilk denememdi çok ümitliydim şuan ikinci denemem için merkez arıyorum ilk denemem bizi maddi krize soktuğu için ister istemez bi süre beklicem bu süredede iyi bir merkez bulmaya çalışıcam sen şuan tedavimi görüyorsun

umutsuz olma nolur benim durumum seninkinden daha vahim.bi anlatsam ağlarsın eminim.genetik problem var bizde ve embriyolarımız transferden önce pgt denilen bir işlemden de gçiyorlar.maddi manevi çok sarsıyo bizi.neyse ayrıntıya girip moralini daha çok bozmayım.ben 3. tüpüme başlıyorum pazartesi günü.uzun protokolle ankara anatolia tüp bebek merkezinde.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canım.herşeyim bi zamanı var.zamanı gelince meleklerin gelip seni bulacak eminim Allahın ziniyle.Allaha emanet ol canım sevgiler...

işallah bu son denemem olur canım bebişine kavuşursun dualarım seninle.evet herşeyin bir zamanı vardır herşeeyin hayırlısı.allah yardımcın olsun

umutsuz olma nolur benim durumum seninkinden daha vahim.bi anlatsam ağlarsın eminim.genetik problem var bizde ve embriyolarımız transferden önce pgt denilen bir işlemden de gçiyorlar.maddi manevi çok sarsıyo bizi.neyse ayrıntıya girip moralini daha çok bozmayım.ben 3. tüpüme başlıyorum pazartesi günü.uzun protokolle ankara anatolia tüp bebek merkezinde.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canım.herşeyim bi zamanı var.zamanı gelince meleklerin gelip seni bulacak eminim Allahın ziniyle.Allaha emanet ol canım sevgiler...

okuyunca farkettim canım bizde genetik sorunlar yaşıyoruz ve aynen böylesi daha zorrrrr........
rabbim yardımcımız olsun

geçen hafta çarşamba günü 3 embriyo transferim oldu dün sabah adetim başladı doktorumla görüştüm pek olumlu konuşmadı sonucun büyük ihtimal negatif olduğunu söyledi pazartesi genede test yaptırmamı söyledi ikinci tüp bebek denemem için ne kadar süre geçmesi gerekli lütfen yardımcı olun neden tutmadığını anlamadık herşey normal gidiyordu taki dün sabaha kadar hastanemi değiştirmek istiyorum sizin önerebileceğiiniz bir hastane varmı ben international hospitalda yaptırdım

canım geçmiş olsun ilk denemede fazla önem vermiyorlar,BOZULAN MORAL VE GİDEN PARALAR onların değil,ben bu konuda başbakanlığa ve sağlık bakanlığına yazı yazmayı bile düşünüyorum,,,ne demek canım negatif sonuç sonrası aile içinde neler yaşanıyor bunu bir allah birde yaşayan bilir,,,,,BENCE başlamadan evvel bütün detaylara bakılmalı,,ondan sonra tüp bebek işlemine geçilmeli ama bazı işlemlere ancak birkaç negatif sonuçtan sonra bakılıyor ve ne hikmetse ondan sonra gebelik oluşuyor E BE İNSAF baştan işi sıkı tutun bu kadar insanda hem maddi hem manevi yıkımlara uğramasın,,,,,yanlış mı bilemiyorum bu düşüncem????
nurhan cım arkadaşım fazla ara verme orası pahalı burası pahalı diyede düşünme sakın,,,,,, zira alacağın negatif sonuçta maddi kayıptır,,,birdahaki denemene 3 ay ara var sıkı bir incelemeye gir ,birikiminide şuandan itibaran yapmaya başla bence allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin:Saruboceq:

Canım genede tahlilini yaptır umudunu yitirme BELLİMİ OLUR SENİN MELEKLERDE GEÇ GELİŞMİŞTİR

canım geçmiş olsun ilk denemede fazla önem vermiyorlar,BOZULAN MORAL VE GİDEN PARALAR onların değil,ben bu konuda başbakanlığa ve sağlık bakanlığına yazı yazmayı bile düşünüyorum,,,ne demek canım negatif sonuç sonrası aile içinde neler yaşanıyor bunu bir allah birde yaşayan bilir,,,,,BENCE başlamadan evvel bütün detaylara bakılmalı,,ondan sonra tüp bebek işlemine geçilmeli ama bazı işlemlere ancak birkaç negatif sonuçtan sonra bakılıyor ve ne hikmetse ondan sonra gebelik oluşuyor E BE İNSAF baştan işi sıkı tutun bu kadar insanda hem maddi hem manevi yıkımlara uğramasın,,,,,yanlış mı bilemiyorum bu düşüncem????
nurhan cım arkadaşım fazla ara verme orası pahalı burası pahalı diyede düşünme sakın,,,,,, zira alacağın negatif sonuçta maddi kayıptır,,,birdahaki denemene 3 ay ara var sıkı bir incelemeye gir ,birikiminide şuandan itibaran yapmaya başla bence allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin:Saruboceq:

teşekkürler canım yarınki testi bekliyorum daha sonra söylediğin gibi yapıcam birkaç ay beklicem beklerkende iyi bir merkez bulucam belkide aynı doktorla devam edicem çok kararsızım yarını bekliyorum

teşekkürler canım benim durumumda olupta hamile olan çok az kişi var yarını sabırsızlıkla bekliyorum ama içimde hiçbir ümit yok ne yapacağımı şaşırdım

niye o azınlıktan biride sen olmayasınki canım benim bol bol dua et yasin falan oku iste allahtan iste sadece

a.s.:1hug::1hug:

CANIM ÖNCELİKLE BU KONUDA KARAMSAR OLMA BENDE İKİNCİ DENEMEMİ YAPTIM 26 ARALIKTA SONUCUM POZİTİF ÇIKTI AMA TRANSFERDEN SONRA ARA ARA KANAMAM OLDU PROGESTERON İĞNE OLUYORUM İLK DENEMEMİ BAŞKA BİR HASTANEDE YAPTIRMIŞTIK İKİNCİYİ EŞİM DE DR OLDUĞU İÇİN ÇOK ARAŞTIRDI İSTANBULDA BU İŞİ İYİ YAPAN İKİ HASTANE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK UMUT TÜP BEBEK VE ACIBADEM HAST. ACIBADEMDEN HİÇ ELEKTRİK ALAMADIM AMA UMUT TÜP BEBEKTE KENDİNİ EVİNDE HİSSEDİYORSUN İLGİ VE ALAKADAN ÇOK MEMNUN KALIYORSUN ORAYLA GÖRÜŞ DERİM ENVER HOCA ÇOK MÜKEMMEL BİRİ TAVSİYE EDEBİLİRİM CANIM UMUDUNU YİTİRME LÜTFEN

Back
X